Dam A
Vi har träffat Frida Arnell inför matchen...
2022-05-25 17:00, Dam A

Namn:

Frida Arnell

Oavgjort i senaste matchen mot IK Frisco. Vad tar ni med er från den matchen?

Vi tar med oss kämparglöden att inte ge upp och att det är vi som styr matchen.

Hur har veckans träningar sett ut?

I början av veckan körde vi ett lugnare återhämtningspass men gick sedan på ett mer intensivare pass med fokus på att göra mål.

Hur är din personliga form?

Min personliga form börjar kännas bättre och bättre för varje match jag spelar.

Vilken spelare har den vassaste formkurvan just nu?

Vassaste formkurvan har Emmie Sjöwall Karlsson.

Nu möter ni IFK Hallsberg. Vad är dina tankar inför den matchen?

Mina tankar inför matchen är att det är en viktig match för oss där också viktiga poäng står på spel. Men det kommer att bli en jämn och tuff match.

Vilken spelare bör våra motståndare se upp för?

Hedvig Petterson

Dam A
Hemmamatch för damlaget på torsdag
2022-05-24 22:25, Dam A

IFK Hallsberg kommer på besök till Ilanda IP på torsdag, matchstart 15:00. Hallsberg har full koll på oss då vi nästan varje år spelar en träningsmatch på försäsongen och vi har flera gånger mötts i seriespel. Hallsberg jagar sin första vinst för säsongen och kommer riktigt taggade för det. Precis som oss spelar de sina hemmamatcher på konstgräs så inga fördelar för något lag,  senast senast spelade de oavjort mot Råda som vi tappade tre poäng mot i vår första match denna säsong.

Vi hoppas ni letar er ned till IP på torsdag och stöttar oss när vi ska försöka jobba hem tre poäng.

Matchreferat från lördagens bortamatch
2022-05-23 01:42, Dam A

IK Frisco-Hertzöga BK

Slutresultat 1-1

Halvtid 1-0

Målgörare Hedvig Pettersson

En bra helg för Hertzögas tre damlag, samtliga plockar poäng då man under lördagen samlar fyra poäng med vinst mot Råda IK i div4 på hemmaplan och div1 får med sig en poäng hem från sin bortamatch, sen under söndagen blir det tre nya härliga poäng efter vinst för div2 hemma mot Västanfors IF FK.

Matchreferat HBK - LNIK
2022-05-16 14:45, Dam A
matchfotografen.se

En fin vårdag på Ilanda och vi har hungriga på att ta tre poäng. Vid de senaste matcherna har spelet börjat komma i gång på ett riktigt bra sätt men tyvärr har vi inte fått med oss poängen på det sätt som vi önskat.

Hertzöga BK-Lödöse Nygård

Slutresultat 3-1

Halvtid 3-1

Målgörare:

Anna Lindgren 2

Rebecca Johnsson 1

Inför söndagens hemmamatch
2022-05-14 22:42, Dam A
Namn:
Anna Lindgren

Nu har du varit med laget i några veckor. Hur är dina tankar hittills?
Det har varit "stolpe-ut" känsla på matcherna. Tycker vi har haft möjligheter att ta poäng i de senaste matcherna men har inte riktigt fått till det sista. Fortsätter vi som vi har spelat bara att vi är noggranna i sista tredjedelen så kommer vinsterna.

Hur är din personliga form?
Känns bra och har nästintill kommit i den form jag strävat efter. Tar alltid en stund att komma in i ett nytt lag och deras spelsätt men jag kommer in i det mer och mer.

Vilken spelare har den vassaste formkurvan just nu?
Nova Rosengren

Nu möter ni Lödöse Nygård som i skrivande stund ligger på plats 4 i tabellen. Vad är dina tankar inför matchen?
Kommer bli en tuff match och två lag som båda är hungriga för 3p. Vet inte så mycket om Lödöse Nygård, men alla matcher i div 1 är tuffa så går vi in med rätt inställning och nyttjar våra spelares kvalitéer så ska detta gå fint.

Vilken spelare bör våra motståndare se upp för?
Hedvig Pettersson

Något annat som du vill tillägga?
Kom till Ilanda för att se oss ta 3p!

Vi ses 13:00!

Hemmamatch på söndag
2022-05-11 23:58, Dam A

På söndag 13:00 är det dags för vår andra hemmamatch då vi tar emot tabellfyran Lödöse Nygård. Matcherna duggar tätt och det är en härligt inspirerande känsla att återigen få högklassigt motstånd. Alla lag i serien är jämna och kan plocka poäng av varandra, vi hoppas vara laget som kan göra det på söndag. LNIK ligger på en fjärdeplats i tabellen och spelade 0-0 borta mot Råda BK senast och kommer säkert laddade för att göra mål. Truppen är intakt så allt är på topp inför den sista förberedande träningen.

Vi ses väll på söndag, säsongskort för dam och herrmatcherna finns att köpa vid entrén.