A Dam

I huvudet på en lagledare
2022-07-04 03:09

Vi är halvvägs in i säsongen för våra tre damlag och vi har lyckats skapa bra förutsättningar inför hösten. Målet att vara på över halvan är nådd inför omstarten i augusti för både div1 och div2 samt att div4 leder sin serie med en match mer spelad än tvåan i den tabellen. Jag kände att det var dags att plita ned några ord med mina tankar nu när uppehållet har startat.

Matchreferat från torsdagen
2022-06-26 01:44

Hertzöga BK-Vänersborgs FK

Slutresultat 3-1

Halvtid 1-1

Målgörare:

Hedvig Pettersson 2

Rebecca Johnsson 1

Inför dagens hemmamatch
2022-06-23 00:59
matchfotografen.se
Vi har träffat assisterande tränare Amanda Hedelin...

En tuff bortamatch senast mot Säffle SK. Vad säger du om den matchen och vad tar ni med er?
En tuff match med mycket derbykänslor där vi inte alls kommer upp i vår nivå spelmässigt. Vi kämpar dock på bra och krigar till oss 3 viktiga poäng!

Nu vänder serien och det är dags att möta Vänersborgs FK. Vinst senast ni mötte dem, vad är dina tankar inför den här matchen?
Sist var det en målrik match mot Vänersborg. De vi tar med oss är att fokusera på försvarsspelet då Vänersborg har farliga omställningar.

Hur har veckans träningar sett ut?
Veckans träningar har varit bra, under tisdagens träning var det högt tempo och många spelare som visade framfötterna!

Vilken spelare har den vassaste formkurvan just nu?
Nova Rosengren Hon har klivit in på mittbacksplatsen med bravur! Gått från klarhet till klarhet, är en bollskicklig och kylig ung talang som visar stark form just nu!

Vilken spelare bör våra motståndare Vänersborgs FK se upp för?
Vanessa Ekelund, har stänkt in mål i vårt Div 2 lag och gjorde ett superfint inhopp mot Säffle, fixade bland annat straffen som ledde till ledningsmålet.

Något annat som du vill tillägga?
Hoppas och tror på en riktigt trevlig torsdagskväll med mycket publik då det är sista matchen innan ett välförtjänt uppehåll. Ser ut som att det ska bli "perfekt fotbollsväder" som huvudtränare Micke brukar säga.
Dags för hemmamatch torsdag kväll
2022-06-20 11:24
matchfotografen.se

Sista matchen inför ett välbehövligt sommaruppehåll spelas på hemmaborgen Ilanda IP torsdag 19:00. Vi tar emot Värnersborgs FK som inte har fått resultaten med sig under våren. VFK ligger sist i tabellen men har stundom gjort bra matchen men inte kunnat få till det lilla sista. Att serien är jämn kan vi se på deras resultat mot några av topplagen, 0-2 mot Rössö precis som vi, 1-1 mot Ljungskile 3-3 mot Degerfors, 1-1 mot Säffle och nu senast en uddamålsförlust mot Råda med 1-2.

Serien har nu vänt och mötte dem i vår andra match på våren, vi var då grymt taggade efter vår snöpliga förlust mot Råda i premiären. Det blev en 7-3 vinst för oss den gången med många mål på fasta situationer, VFK var riviga framåt och det blir viktigt att inte släppa till något bakåt på torsdag.

Vi hoppas ni passar på att heja fram tjejerna på plats, de 100 först betalande bjuder vi på en stranddyna, passar lagom nu till semestern.

#hbkfamiljen

Matchreferat från fredagens bortamatch