HBK F09

Hertzöga F09
Hej och välkommen till vår sida!

Vi är ett glatt gäng tjejer födda -09 som spelar fotboll och har kul tillsammans. Hör av er om du vill vara med, kontaktuppgifter finns under fliken "Truppen"
Träningsstart
2021-03-27 20:52

Måndag 29/3 17:00 drar säsongens första träning igång på Ilandas konstgräs och på onsdag kör vi på gräsytan nära viadukten vid Fruktvägen och då är tiden 18:00.

Följande onsdagar kommer vi att träna i Fotbollshallen i Våxnäs men vi har inte fått tider än så vi återkommer på WhatsApp när vi vet.

Kalendern är uppdaterad.

Mvh Ledarna

Föräldramöte
2019-02-01 10:37
Hej på er i snöyran!

Måndag 4/3, 18:00 är det dags för årets föräldramöte och vi ses som vanligt på kansliet. Eftersom vi har 10-åringarnas cup i sommar (3-4 augusti) så kommer tyngdpunkten att läggas på info om cupen och vi kommer att ha med en ansvarig från varje område (grill, lotteri, parkering osv.) så det är verkligen önskvärt om minst en förälder från varje familj kommer. Den första halvtimmen ägnas åt mer allmän info om laget och hur säsongen ser ut i övrigt. Meddela om ni INTE kommer.

Med vänlig hälsning, Ledarna
2017-05-11 13:52
Hej!

På f-mötet så sa vi att vi skulle starta upp en WhatsApp-grupp för er föräldrar där ni kan komma överens om samåkning och annat och där vi ledare kan skicka ut lite info. För att detta ska fungera vill vi att ni går in och ser att ni har rätt mobilnummer registrerat i Sportadmin, som är det IT-verktyg som sköter Hertzögas hemsida. Vi skickar med en länk där ni kan gå in och kolla hur man skaffar inloggning till Sportadmin om ni inte redan gjort det. Vi kommer att bilda gruppen på söndag, så de nummer som ligger ute där då är de som läggs till i WhatsApp.

//Ledarna
Minnesanteckningar föräldramöte 2 maj 2017
2017-05-02 23:14
Länk till powerpointen som gicks igenom:

Poolspel:
Viktigt att gå in och ange vilka poolspel som ni kan vara med på (se tidigare nyhet). Vi har 2 lag anmälda och kommer att åka med ca 10 spelare i varje lag. På borta poolspelen samlas vi på Ilanda och åker gemensamt dit. Vi vill vara på plats åtminstone 45 min innan matchstart. Matchkläder tillhandahålls av HBK. Kallelser kommer på mail.

Åtagande:
Vi kommer att lägga ut ett Google dokument där man får fylla i vilka åtagande man vill göra (kiosk osv). Återkommer längre fram med det.

Träningsoverall:
Vi har lyckats få in mycket sponsorpengar som vi kommer attt använda till att subventionera inköp av träningsoverall. Ordinarie pris är 890kr men vi kommer bara att behöva betala 300kr. Köp är givetvis frivilligt! Johan Asplund är den som hålller i beställningen. Storlek meddelas till honom och eftersom det är ganska lång leveranstid villl vi få iväg beställlningen så fort som möjligt. Sista beställningsdag är nästa tisdag den 9 maj. Efter träningen på lördag går det att prova storlek på kansliet.

whatsup grupp:
Vi kommer att ha en gemensam whatsup grupp. Där kan man komma överens om samåkning, inställlda träningar och info som snabbt skall ut. Det är bra om alla är med i den!

Kalendern:
Prenumerera på lagets kalendern. Här finns alltid rätt info om alla aktiviteter.
http://www.hertzogabk.se/kalender/?ID=171455 (Klicka på prenumerera och följ instruktionerna)