Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy
IB Herr

Sponsormatch på söndag med fritt inträde!
2023-02-20 11:46

På söndag är det dags för säsongens sista hemmamatch, och då passar vi på att köra fritt inträde och sponsormatch! Vi säger ett stort tack till Testhuset, Värmlandsschakt och Svetsbutiken som deltar som matchsponsorer vid matchen.

Motståndare i matchen är Arvika som ligger tätt före oss i tabellen, så det kommer garanterat bli en spännande drabbning mellan två jämna lag. Matchen spelas på söndag med matchstart 15:30 i Hultsbergshallen, vi ses väl där?

Det är utöver söndagens match fler matcher under veckan. Först ut är div 2 laget som ställs mot Åmål på bortaplan på torsdag, sedan spelar div 5 laget på bortaplan på fredag mot Olsäter. Det är med andra ord en intensiv vecka som väntar innan söndagens sponsormatch! 

#hbkfamiljen 

Tabelltvåan på besök på lördag för IB-Herr!
2023-02-13 09:02

Efter två veckor med spelledigt i div 2 är det dags igen nu till helgen, och denna gång är det tabelltvåan Skattkärrs IK som kommer på besök till Hultsbergshallen.

Mötet i höstas slutade med förlust där Skattkärr var det bättre laget, vi har dock sedan dess tagit många kliv framåt och vi kommer göra allt för att ta revansch nu på lördag.

Vi kan lova att det kommer bli en fartfylld och spännande match, och med er hjälp ifrån läktaren ska vi se till att göra det svårt för Skattkärr. Matchen börjar 15:00 på lördag i Hultsbergshallen, vi ses där! 

#hbkfamiljen

Serieledarna på besök nu på lördag för IB-Herr!
2023-01-16 10:05
På lördag är det dags att vända hem till hemmaborgen Hultsbergshallen igen. Denna gång är det serieledarna Hultsberg IBF som kommer på besök, en på förhand tuff uppgift för oss.
Mötet i höstas gick till övertid, där vi dock var otroligt nära att avgöra matchen med några sekunder kvar av ordinarie tid. Allt talar för att även mötet på lördag kommer bli en intensiv och spännande drabbning.

För vår egen del handlar det om att studsa tillbaka efter helgens förlust mot GS86. Vi visar bra saker i vårt spel, men nu gäller det att vi får utdelning och att vi höjer oss ännu mera.

Vi hoppas som vanligt på ett stort stöd på läktaren, så ta med dig vänner och familj och kom och stötta HBK på lördag. Vi lovar ett riktigt hett derby där vi kommer ge allt vi kan för att serieledarna ska få en jobbig lördagseftermiddag!

Matchstart 16:00 i Hultsbergshallen, vi ses där!
 
Foto- @skagersfoton
Högintressant fredagsmatch för IB-herr denna vecka!
2022-12-12 13:23

På fredag är det dags för ny hemmamatch i div 2, och denna gång är det Edebäck IBF som kommer på besök. Mötet i höstas mot Edebäck slutade med en förlust för oss, där vi inte alls kom upp i nivå. Vi har förbättrat oss flera nivåer sen dess och vi kommer göra allt för att ta 3 nya poäng, och därmed haka på i racet om topplaceringarna i tabellen.

Vi är just nu placerade på en 7:e plats i den mycket jämna tabellen, med endast 3 poäng upp till 4:e plats som innebär kval uppåt. Edebäck befinner sig en placering ovan oss med ett poäng mer inspelat. Det är därmed upplagt för hög dramatik i matchen på fredag. 

Vi kommer som vanligt att behöva ett stort stöd ifrån läktaren, och vad är bättre än att spendera fredagen i Hultsbergshallen tillsammans med oss?

19:30 drar den högintressanta matchen igång på fredag i Hultsbergshallen, vi ses där! 

Passa även på att se vårt div 5 lag under helgen då Degerfors kommer på besök. Den matchen spelas kl 11.00 på söndag i Hultsbergshallen.

Heja HBK!

#hbkfamiljen

Foto: Robin Karlsson Dahlgren.

Serieledarna på besök på lördag för IB-herr!
2022-11-28 16:01

På lördag väntar en spännande uppgift då serieledarna Skoghalls IBK Utveckling kommer på besök till Hultsbergshallen. Det är ett ungt och fartfyllt lag som har gjort en strålande start på säsongen med endast en förlust på de 8 inledande matcherna.

För vår egen del ska vi fortsätta på den positiva trend som vi just nu är inne i, och vi kommer ha goda chanser till tre poäng på lördag om vi kan prestera på topp återigen. Vi tar självklart sikte på tredje raka vinsten! 

Men för detta behöver vi som vanligt ett stort stöd ifrån läktarhåll, så vi hoppas att du vill spendera lördagseftermiddagen med oss i Hultsbergshallen. Tillsammans jobbar vi in 3 nya poäng! 

Matchen börjar 15:30, vi ses där!

#hbkfamiljen

Foto: Robin Karlsson Dahlgren.

Viktig hemmamatch på torsdag för IB-Herr!
2022-11-14 13:01
Till veckan väntar två viktiga matcher i div 2, och först ut är hemmamatchen mot Åmåls IBK som spelas på torsdag!

Åmål är även dom nykomlingar i serien inför säsongen, och det är inte någon hemlighet att det är ruskigt viktiga poäng på spel i denna matchen för båda lagen.

Vid torsdagens match kommer vi även fira ett 100-jubileum, detta då Jesper ”TG” Törngren kommer att spela sin 100:e seniormatch i Hertzöga. ”TG” blir då den 3:e spelaren i historien att nå upp till 100 seniormatcher i Hertzöga innebandy, vilket vi såklart ska fira med 3 poäng på torsdag!

Vi kommer även att behöva ett stort stöd på läktaren, så ta med dig vänner och familj och kom och heja fram Hertzöga till säsongens andra seger nu på torsdag. Matchstart 19:30 i Hultsbergshallen är det som gäller, vi ses där!
Bild- @skagersfoton
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Sektionen Innebandy, 10/11 14:10 
Sektionen Innebandy, 16/08 13:28 
Sektionen Innebandy, 21/06 08:01 
Sektionen Innebandy, 16/06 09:56 
Sektionen Innebandy, 14/06 15:44 
Nyheter från föreningen