Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy
IB Herr

Serieledarna på besök nu på lördag för IB-Herr!
2023-01-16 10:05
På lördag är det dags att vända hem till hemmaborgen Hultsbergshallen igen. Denna gång är det serieledarna Hultsberg IBF som kommer på besök, en på förhand tuff uppgift för oss.
Mötet i höstas gick till övertid, där vi dock var otroligt nära att avgöra matchen med några sekunder kvar av ordinarie tid. Allt talar för att även mötet på lördag kommer bli en intensiv och spännande drabbning.

För vår egen del handlar det om att studsa tillbaka efter helgens förlust mot GS86. Vi visar bra saker i vårt spel, men nu gäller det att vi får utdelning och att vi höjer oss ännu mera.

Vi hoppas som vanligt på ett stort stöd på läktaren, så ta med dig vänner och familj och kom och stötta HBK på lördag. Vi lovar ett riktigt hett derby där vi kommer ge allt vi kan för att serieledarna ska få en jobbig lördagseftermiddag!

Matchstart 16:00 i Hultsbergshallen, vi ses där!
 
Foto- @skagersfoton
Högintressant fredagsmatch för IB-herr denna vecka!
2022-12-12 13:23

På fredag är det dags för ny hemmamatch i div 2, och denna gång är det Edebäck IBF som kommer på besök. Mötet i höstas mot Edebäck slutade med en förlust för oss, där vi inte alls kom upp i nivå. Vi har förbättrat oss flera nivåer sen dess och vi kommer göra allt för att ta 3 nya poäng, och därmed haka på i racet om topplaceringarna i tabellen.

Vi är just nu placerade på en 7:e plats i den mycket jämna tabellen, med endast 3 poäng upp till 4:e plats som innebär kval uppåt. Edebäck befinner sig en placering ovan oss med ett poäng mer inspelat. Det är därmed upplagt för hög dramatik i matchen på fredag. 

Vi kommer som vanligt att behöva ett stort stöd ifrån läktaren, och vad är bättre än att spendera fredagen i Hultsbergshallen tillsammans med oss?

19:30 drar den högintressanta matchen igång på fredag i Hultsbergshallen, vi ses där! 

Passa även på att se vårt div 5 lag under helgen då Degerfors kommer på besök. Den matchen spelas kl 11.00 på söndag i Hultsbergshallen.

Heja HBK!

#hbkfamiljen

Foto: Robin Karlsson Dahlgren.

Serieledarna på besök på lördag för IB-herr!
2022-11-28 16:01

På lördag väntar en spännande uppgift då serieledarna Skoghalls IBK Utveckling kommer på besök till Hultsbergshallen. Det är ett ungt och fartfyllt lag som har gjort en strålande start på säsongen med endast en förlust på de 8 inledande matcherna.

För vår egen del ska vi fortsätta på den positiva trend som vi just nu är inne i, och vi kommer ha goda chanser till tre poäng på lördag om vi kan prestera på topp återigen. Vi tar självklart sikte på tredje raka vinsten! 

Men för detta behöver vi som vanligt ett stort stöd ifrån läktarhåll, så vi hoppas att du vill spendera lördagseftermiddagen med oss i Hultsbergshallen. Tillsammans jobbar vi in 3 nya poäng! 

Matchen börjar 15:30, vi ses där!

#hbkfamiljen

Foto: Robin Karlsson Dahlgren.

Viktig hemmamatch på torsdag för IB-Herr!
2022-11-14 13:01
Till veckan väntar två viktiga matcher i div 2, och först ut är hemmamatchen mot Åmåls IBK som spelas på torsdag!

Åmål är även dom nykomlingar i serien inför säsongen, och det är inte någon hemlighet att det är ruskigt viktiga poäng på spel i denna matchen för båda lagen.

Vid torsdagens match kommer vi även fira ett 100-jubileum, detta då Jesper ”TG” Törngren kommer att spela sin 100:e seniormatch i Hertzöga. ”TG” blir då den 3:e spelaren i historien att nå upp till 100 seniormatcher i Hertzöga innebandy, vilket vi såklart ska fira med 3 poäng på torsdag!

Vi kommer även att behöva ett stort stöd på läktaren, så ta med dig vänner och familj och kom och heja fram Hertzöga till säsongens andra seger nu på torsdag. Matchstart 19:30 i Hultsbergshallen är det som gäller, vi ses där!
Bild- @skagersfoton
IB Herr: Hemmamatcher lördag & söndag
2022-10-19 10:52
På lördag är det dags igen att slå upp portarna till Hultsbergshallen för en ny match i div 2!

Denna gången är det Karlskoga IB som kommer på besök och som kommer bjuda på tufft motstånd för oss. Karlskoga är ett lag med flera skickliga spelare, där dom själva har lyft upp sig som favoriter i serien för att gå upp till div 1. Dock har dom börjat säsongen tungt, så det är med all säkerhet ett revanschsuget Karlskoga som kommer stå på planen på lördag.

För vår egen del känner vi ett starkt självförtroende till det vi gör, vi vet om att vi är ett bra lag men att vi behöver jobba hårt för det. Vi är fullt redo för att anta utmaningen på lördag och siktet är inställt på att gå segrande ur matchen.

Matchen spelas på lördag kl 15:00 i Hultsbergshallen, och vi hoppas på lika fin uppslutning på läktaren som sist. Det ger oss enormt mycket energi, så ta med dig vänner och familj och heja fram oss till en ny seger på lördag!

Förutom div 2 matchen på lördag är det fler spännande matcher under helgen:

Vårt div 5 lag som har inlett säsongen strålande spelar även dom på hemmaplan under helgen. Den matchen spelas på söndag med matchstart kl 11. Där är motståndet Åsmyra U. Den vill ni inte missa!

Och sist men inte minst har damerna sin efterlängtade seriepremiär på lördag kl 12:00 i Hultsbergshallen, där är motståndarna Hagfors IF U. Den matchen ska ni sannerligen heller inte missa! 

Framåt HBK!
IB Herr: Toppmöte för div 2 & hemmapremiär för div 5 till helgen
2022-10-12 09:28
Efter helgens mycket starka seger mot GS86 är det nu dags att ladda om inför nästa match i div 2, där vi nu ställs mot topptippade Hultsberg. Det är ett motståndarlag som har värvat friskt inför säsongen och som har rustat upp laget rejält för att göra en satsning mot div 1, så det är en tuff match som väntar oss på söndag!

Vi vet att vi kommer ha en fin chans att störa Hultsberg på söndag om vi kommer upp i samma nivå som i senaste matchen, och vi ska göra allt vi kan för att ställa till med en skräll!
Matchen spelas på söndag med matchstart 18:45 i Karlstad Innebandyarena.

Div 5 laget åkte hem med en storseger ifrån Degerfors i söndagens seriepremiär i div 5, så det ser mycket lovande ut även där framöver. På söndag är det dags för säsongens första hemmamatch i div 5. Den matchen startar 16:00 i Hultsbergshallen, där SK Örnen U står som motståndare. Passa på att åka och kolla på den innan ni beger er till Karlstad Innebandyarena för att heja på div 2 laget! 

Glöm heller inte den historiska seriepremiären för ib-dam som är nu på lördag hemma i Hultsbergshallen, med matchstart 13:00 där Degerfors IBK står som motståndare.
Den matchen vill ni sannerligen inte missa! 

Vamos HBK!
Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 3/2 19:00
6 - 5  
Lör 28/1 15:30
10 - 3  
Lör 28/1 14:00
3 - 6  
Lör 21/1 17:00
3 - 10
Lör 21/1 16:00
4 - 7  
Lör 14/1 16:30
4 - 8  
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy Ungdom, 10/11 14:10 
Innebandy Ungdom, 16/08 13:28 
Innebandy Ungdom, 21/06 08:01 
Innebandy Ungdom, 16/06 09:56 
Nyheter från föreningen