Herr A
Kamara segerskytt i premiären
2024-04-21 20:34, Herr A
Abubakarr Kamara blev segerskytt i premiären.

Hertzögas Abubakarr Kamara gjorde matchens enda mål i säsongspremiären mot Skoghall och såg därmed till att Hertzöga öppnade säsongen med en trepoängare.

Årets upplaga av division 4 Värmland innehåller 13 lag, vilket innebär att ett lag står över varje omgång. Hertzöga stod över den och gjorde därför en ovanligt sen premiär i söndags när de ställdes mot Skoghall hemma på Ilanda. Hertzöga inledde matchen starkt och dominerade bollinnehavet stort i den första halvleken, dock utan att få hål på Skoghall. Matchbilden fortsatte i den andra halvleken och i den 48:e minuten skickade Abubakarr Kamara in ledningsmålet efter ett pass från Ivan-Carlos Aguilera. Med 20 minuter kvar av matchen började initiativet växla över till Skoghall, men kvitteringsmålet uteblev och Hertzöga vann premiären med 1-0. Härnäst väntar bortamöte mot Västanvik på fredag den 26 april kl. 19.00 (matchen spelas på Björnevi konstgräsplan i Torsby) och sedan väntar Sunne hemma på Ilanda onsdag den 1 maj kl. 15.00.

Dam A
Förlust I hemmapremiären för dam
2024-04-20 18:28, Dam A

Vi måste börja med att tacka all publik som tog sig till Ilanda denna soliga dag och alla supporters som gick i paraden från ICA. Ni var 348st på plats och en härlig inramning med alla flaggor, det få förunnat i Värmländsk damfotboll med det stödet från läktaren och ni är grymma som gjorde det till ett riktigt derby denna dag.

Är ni med och stöttar Dam på lördag?
2024-04-15 11:10

På lördag är det dags för hemmapremiär för damerna på IP och det är derby mot IF Karlstad Fotboll som står på schemat!

Matchstart: 14.00

I samband med matchen kommer en parad gå från ICA Skåre (kl. 13.00) till Ilanda IP, och sedan stå som klack på matchen! Hela tjejsidan från F16 till U-laget deltar, och vi hoppas på många fler!

Alla som går med i paraden får gratis inträde till matchen, och det kommer finnas fika och kaffe i kiosken!

Vi kommer vara där, är du?

#hbkfamiljen

Fotboll för 2018?
2024-04-12 11:31

I Hertzöga BK börjar man det året man fyller 7 år, dvs 2024 för barn födda 2017. Finns det föräldrar som vill dra igång verksamheten för 6-åringar lånar vi gärna ut matrial, planer och hjälper även till med viss administration. Det är många som hört av sig men innan vi har någon som tar på sig ansvaret kommer det inte att bli någon 6-årsverksamhet. Är DU intresserad av att vara den ansvarige för pojkar eller flickor hör du av dig till kansliet.

Faktureringen påbörjad
2024-04-05 10:21

Idag börjar vi skicka ut årets fakturor som ska vara betalda 30 april. Verksamhetsavgift samt medlemsavgifter (för de som inte redan betalat) kommer på denna faktura.

Ladda ner MedlemsAppen
Nyheter från vår verksamhet