Senaste nytt om ungdomsfotbollen
2021-05-12 15:15

Smittskydd Värmland ger klartecken för ungdomsmatcher fr.o.m. 17 maj

Efter Smittskydd Värmlands uppdatering av sina rekommendationer för idrottsföreningar under onsdag eftermiddag, har vi fått möjlighet att starta upp barn- och ungdomsmatcher för spelare födda 2002 och senare fr.o.m. måndagen den 17 maj.

När vi nu åter får chansen att spela matcher måste vi visa att vi förvaltar den möjligheten på bästa sätt.
Sköter vi oss inte kan Smittskydd Värmland åter stänga för matchspel.

Det är således av yttersta vikt att samtliga följer rekommendationerna kring matchspel.

Det innebär att all verksamhet ska ske så smittsäkert som möjligt och att det utan undantag ska vara publikfritt vid alla matcher.

Leta inte kryphål och ta ansvar!

Folkhälsomyndighetens riktlinjer säger just nu, att varje lag får spela 1 match per lag och vecka.

Det är sålunda möjligt att spela vårens matcher enligt gällande spelschema.

I dialog med Smittskydd Värmland, Region Värmland och RF-SISU Värmland kommer vi inte att, i någon ålder, publicera tabeller under vårsäsongen.
Så varje match är en enskild match och varje lag har rätten att ställa in om man exempelvis känner oro.

Det är en förutsättning för att vi ska få komma igång.

Eventuellt inställd match stryks och kommer inte att genomföras.

Ingen w.o.-avgift tas ut.

Glöm inte att meddela motståndare och Värmlands FF i god tid före match om den skulle bli inställd.

Matcherna kan genomföras under förutsättning att detta görs så smittsäkert som möjligt.

- håll avstånd till varandra

- dela inte utrustning med varandra

- uppmana till god handhygien och ha gärna handsprit med

- ombyte och dusch bör ske hemma i de fall det är möjligt och lämpligt, t.ex. vid kortare resor

- om dusch och ombyte sker på plats, är det viktigt att trängsel undviks
- handhälsningar och kramar, t.ex. vid målfirande bör undvikas

- res gärna till och från aktiviteten individuellt

- ha inte någon publik

- stanna hemma om du känner sig sjuk eller om du är i nära kontakt till någon som har covid-19

Lira Blågult Fotbollsskolan 2021
2021-05-11 15:37

Är du mellan 6-13 år kan du anmäla dig till vår Fotbollsskola som detta år är uppdelat på två veckor, ons-fre v.24 och mån-ons v.25, är du mellan 6-9 år kör du mellan 9-11.30 och är du 10-13 år är det tiden 13-15.30 som gäller. Mellanmål i form av frukt ingår varje dag. Priset är 800 kr och sista anmälningsdag är 31 maj via länken Delta i årets fotbollsskola! - Förening och aktiva (svenskfotboll.se) De som är anmälda och betalda den 31 maj kan räkna med att få vara med och få sina saker i tid. Vänligen respektera detta. Ledare för fotbollsskolan är ungdomar (16-18 år) från föreningen som feriearbetar för Karlstad Kommun.

Herr A
Seriestarten framflyttad igen
2021-05-11 10:50, Herr A

Idag kom beskedet från SvFF att div 3 starten skjuts upp till 5-6 juni men fortfarande är det dubbelmöten som gäller. Det betyder att seriepremiären kommer att spelas hemma mot Vretstorp söndagen den 6 juni klockan 16.00 hemma på Ilanda. Vi spelar 5 omgångar innan sommaruppehållet och serien avslutas söndagen den 21 november hemma mot Arboga.

10-åringarnas cup 2021 inställd
2021-05-04 13:17

Hertzöga BK har tillsammans med arrangörsgruppen tagit beslut om att ställa in 10-åringarns cup 2021, vi planerar nu för en 11-åringarnas cup i början av juli 2022.

Uppmaning till födda 2015
2021-05-04 13:13

På söndag kör ett antal föräldar igång fotbollsleken för barn födda 2015, för att underlätta för ledarna vill vi att du ansöker om medlemsskap på vår hemsida så ledarna får uppgifter till er föräldrar. Hertzöga BK tar ingen kostnad för denna verksamhet utan det är bara för att hjälpa de föräldrar som ska sköta detta.

Nyheter från vår verksamhet