Semesterstängt
2024-07-08 11:43

Kansliet är semesterstängt. Kansliet åter öppet måndag  29/7 kl 08.00

Dam A
Tre lag i topp under sommaruppehållet
2024-07-01 01:31, Dam A

Serieledning i Div2, Div3 och Div4, även om det är en tillfällig sådan i 2:an då Västerås är på samma poäng men har en match mindre spelad, men det ser ju snyggt ut i tabellerna för tillfället.

Vi tar lite snabbt om matcherna i kronologisk ordning.

Dam A
Hemmamatch för damlaget på lördag
2024-06-27 01:10, Dam A

Det är dags för sista matchen innan sommaruppehållet och nu vänder serien. Första returmötet och det är mot Forsby som också var öppningsmotståndet i serien.  Minnen från den matcher är att vi vann med 5-0 och att det blåste så mycket att Emilia flera gånger fick dra in målet på planen då det blåste av :) En måste match att vinna och de är alltid svåra då är lätt att underskatta när man ser tillbaka på första matchen.

Det ska ju bli lite lagom varmt på lördag med växlande molnighet så vad passar bättre an att titta på lite fotboll, vi ses väll på IP

#hbkfamiljen

Hemmamatch på onsdag
2024-06-18 07:07, Dam A

Vi tar en tidig veckomatch denna gång för att få en hel helg ledigt, så imorgon 19:00 tar vi emot Lysviks IF på Ilanda IP. Lysvik har varit stabila i serien precis som ifjol och ligger endast fyra poäng bakom oss. En vinst för dem och de hakar på toppen inför sista matchen innan sommaruppehållet nästa helg. Det är nog bara första matchen för Lysvik denna säsongen som sticker ut resultatmässigt då de endast fick 1-1 mot Rynninge. Med endast två förluster hittills och det mot topplagen Västerås SK och Rävåsen så kommer de laddade för ytterligare poäng imorgon.

Vi hoppas ni kommer och stöttar oss i denna viktiga match för att hänga med i toppen inför sommaruppehållet.

#hbkfamiljen

Dam A
Full pott denna vecka för dam senior
2024-06-17 01:29, Dam A

Det blev fem matcher spelade denna vecka då lördagens Div3 match tyvärr flyttas, Karlskoga SK inte fick ihop lag i vilket skulle varit veckans andra match i den serien. Vinst i alla fem matcherna blev det i alla fall vilket är rätt så fantastiskt så vi tar dem i kronologisk ordning.

Ladda ner MedlemsAppen
Nyheter från vår verksamhet