Stötta Hertzöga med din bingolott
2022-11-29 11:27
Chefen för marknadsgruppen i Hertzöga BK, Patrik Berglund, kommer du även i år att möta på ICA Supermarket Skåre där vi säljer våra lotter.

Kom ihåg att stödja gul/grönt när du köper din Bingolott till Jul- och Nyårhelgen. Lotter finna att köpa på vårt kansli fram till 19 december när vi flyttar vår försäljning till ICA Supermarket Skåre.

Nyårspromenad
2022-11-29 10:25

Traditionsenligt kör vi en tipspromenad på nyårsaftons förmiddag med lite fika på kansliet efteråt. Mellan klockan 10.00 - 12.00 är du välkommen ner till kansliet för att gå en kort promenad där vi har både vuxen- och barnfrågor (upp till 12 år). Allt överskott från tipspromenaden och fikat går detta år till Radiohjälpens insamling för Ukraina. Varmt välkommen!

IB Herr
Serieledarna på besök på lördag för IB-herr!
2022-11-28 16:01, IB Herr

På lördag väntar en spännande uppgift då serieledarna Skoghalls IBK Utveckling kommer på besök till Hultsbergshallen. Det är ett ungt och fartfyllt lag som har gjort en strålande start på säsongen med endast en förlust på de 8 inledande matcherna.

För vår egen del ska vi fortsätta på den positiva trend som vi just nu är inne i, och vi kommer ha goda chanser till tre poäng på lördag om vi kan prestera på topp återigen. Vi tar självklart sikte på tredje raka vinsten!

Men för detta behöver vi som vanligt ett stort stöd ifrån läktarhåll, så vi hoppas att du vill spendera lördagseftermiddagen med oss i Hultsbergshallen. Tillsammans jobbar vi in 3 nya poäng!

Matchen börjar 15:30, vi ses där!

#hbkfamiljen

Foto: Robin Karlsson Dahlgren.

Dam A
Damernas serie för nästa säsong
2022-11-28 11:46, Dam A

SvFF har nu fastställt serierna för nästa säsong och det blir en hel del nya bekanskaper för Hertzöga nästa säsong

12 lag klara för inomhuscupen 6 januari
2022-11-15 10:20

Vår traditionsfyllda inomhuscup för herrlag är på g i Sundsta Idrottshus och anmälningarna börjar droppa in, 12 lag anmälda av 16 för tillfället och nu hoppas vi verkligen att vi kan få till denna cup.

Nyheter från vår verksamhet