Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb

Nyheter
 
Konstgräsplanen stängd
2023-11-28 13:36

Från och med nu stänger vi konstgräsplanen tillsvidare. Ligger ett snötäcke som vi inte vill få ner i mattan och innan vädret vänder eller att kommunen kör av snön är planen stängd.

 Hertzögakronan 2024!
2023-11-28 09:22

Nu är det dags för Hertzögakronan 2024!

 
Den 13 Januari, 14.00 spelar herrlaget hemma i Ilandahallen mot Billingsfors IBK, Herrar Division 2.

En seriematch med gratis inträde!


Du som privatperson eller företag har möjlighet att hjälpa Hertzöga BK att utveckla vår förening, med en summa per åskådare som kommer till Ilanda för just denna matchen.

Som tack för ditt bidrag så kommer ditt företags namn synas på vår hemsida hertzogabk.se, våra sociala medier, samt vid entrén på matchdag.

Vi bjuder även på fika före matchen!
 
 
Vill ni vara med och lägga en slant?
Ni kan teckna er genom att fylla i blanketten eller kontakta Martin Brattström.
Telefon: 073-807 16 10
 
Ert bidrag är en hjälp för hela föreningen!
 
 
 
 
Upplysningar och frågor:
Kontakta: Martin Brattström, 073-807 16 10
 
Hertzöga säljer Bingolotter till Jul/Nyår
2023-11-21 10:17
Ordförande i Marknadsgruppen Patrik Berglund kommer även i år att sälja lotter på ICA strax före jul och nyår.

Bingolotto har i alla tider varit en viktig inkomstkälla för föreningen och i år är inget undantag. Nu finns det lotter till Jul och Nyår att köpa på kansliet i alla prisklasser. 100 kr, 200 kr och 300 kr kostar de och vi tackar för ert stöd redan nu. Återkommer med tider för försäljningen vid ICA.

IB Herr A
Ny hemmamatch på lördag för IB Herr!
2023-11-07 12:41, IB Herr A

På lördag är det dags igen för en ny hemmamatch mot ytterligare ett topplag i serien, vilket ska bli en rolig utmaning. Hultsberg IBF som kommer på besök har hittills vunnit samtliga matcher i serien som man spelat, och är en av favoriterna på förhand att ta hem serien. 

Historiskt sett brukar vi göra bra insatser mot Hultsberg och det blir oftast jämna och fysiska matcher, och allt talar för att även denna drabbning kommer bli en nagelbitare. 

För vår egen del gäller att att fortsätta göra bra prestationer och jobba på, vi är inne i en bra trend trots den tighta förlusten senast. Vi går in i lördagens match med stort självförtroende, och vi ska göra allt för att ställa till med en skräll!

Men för att det ska vara möjligt behöver vi som vanligt ett stort stöd ifrån läktarhåll, så ta med dig vänner och familj till Ilandahallen på lördag för att heja fram HBK till vinst. Matchstart 14:00 på lördag, vi ses i hallen!

#hbkfamiljen 

Foto- @skagersfoton

IB Herr A
Hemmamatch på lördag för innebandy herr
2023-11-02 10:23, IB Herr A

Till helgen är det dags att dra på sig matchstället igen i div 2 efter en veckans uppehåll, och det är tuffast möjliga uppgift som väntar då serieledande Arvika kommer på besök. Arvika som är tippade som en av favoriterna att ta hem seriesegern har inlett säsongen starkt med endast vinster på de 6 inledande matcherna.

Vi å andra sidan placerar oss tätt efter i tabellen med 3 inspelade poäng mindre, så på lördag har vi en fin chans att täppa till glappet mellan oss och Arvika i tabellen. Men det kommer givetvis bli en tuff uppgift, och det är definitivt säsongens hittills svåraste match som väntar. Men vi vet att vi är svårslagna när vi kommer upp i nivå, och med stort stöd ifrån läktaren är det jobbigt att möta oss i Ilandahallen. Så ta dig till Ilandahallen på lördag för att heja fram oss till seger, matchen börjar kl. 16:00 och kiosken är som vanligt öppen och välfylld. 

Vi ses på lördag! #hbkfamiljen

Ladda ner MedlemsAppen
Nyheter från vår verksamhet
HBK IB DJ18, 26/11 17:42 
HBK IB DJ18, 19/11 18:40 
HBK IB DJ18, 04/11 15:25