Få roligt, lira Gåfotboll
2024-05-22 22:59

Var med och spela Gåfotboll.

En enkel regel finns. Du får inte springa när du lirar fotboll, bara gå.

Vi vill nu ha 55+ spelare för att spela och ha roligt.

Vi startar med prova på spel på HBK-dagen den 6 juni kl.10:00. Kaffe ingår efter spelet.

Sen kör vi vidare på tisdagar (från 11 juni) kl.10:00 på Ilanda IP.

Vet du redan nu att du är sugen, hör av dig till kansliet (054-53 12 90), (hertzogabk@telia.com)

Har du mor- eller farföräldrar som du tror vill lira. Tipsa dem!

Vår lagledare Lotta Carlsson hälsar er hjärtligt välkomna.

Se hur Gåfotboll spelas (1:02min)

Mer info på SvFF Gåfotboll

Dam A
Hemmamatch på lördag för damlaget
2024-05-22 00:16, Dam A
matchfotografen.se

Då var det dags för hemmamatch igen och denna gång tar vi emot Västerås SK på Ilanda. Västerås är tippat att vinna serien av många lag och efter att BK30 fick lägga ned sitt Div1 lag så har de kunnat fylla på truppen med erfarenhet efter förra säsongen. Västerås spelar en riktigt fin anfallsfotboll med fart men vi hoppas kunna vara med i matchen och bjuda på en trevlig fotboll. Västerås har en match mindre spelad då bottenlaget Forsby skulle ha mött dem i senaste omgången. Hade den matchen spelats så skulle nog VSK legat i topp i serien nu på samma poäng som Eda.

Hoppas vi ses på lördag, vi behöver er på läktaren.

#hbkfamiljen

Tränarutbildning SvFF D
2024-05-20 20:17

Har du anmält dig till vår "Tränarutbildning SvFF D" satt till 30/5 och 13/6 på Ilanda. Vi hoppas att så många som möjligt kan delta. Se schemat utbildningen.

Föreningen anmodar ALLA ledare för 7-11år att gå "Tränarutbildning SvFF D". (Att gå utbildningen underlättar interna samarbetet mellan ledarna, och barnens fotbollsutveckling.)

Kontakta kansliet för anmälan.

Dam A
Fredagens dam matcher
2024-05-18 18:55, Dam A
matchfotografen.se

På fredagskvällen spelade både Div2 och Div4 bortamatcher och det blev poäng i båda.

108 anmälda till Lira Blågult
2024-05-17 11:49

När vi nu har stängt anmälan till vår fotbollsskola kan vi se att deltagarna hamnade på jämna 108 barn, vi har beställt ett fåtal xtra pkt om någon har missat eller glömt bort att anmäla sig. Är du intresserad så kan du skicka ett mejl till hertzogabk@telia.com så får vi se om det går att lösa. Först till kvarn gäller för de platserna.

Ladda ner MedlemsAppen
Nyheter från vår verksamhet