IB Herr
IB Herr: HBK vs GS86, lördag 8/10
2022-10-05 09:58, IB Herr

På lördag är det dags igen för hemmamatch i div 2, och denna gång är det GS86 som kommer på besök.

Ett hett möte på förhand mot ett motstånd som är topptippade inför säsongen. I GS86s trupp hittar vi även två Hertzögaprodukter, som garanterat kommer få det svettigt om dom deltar på matchen..

Efter de 2 inledande matcherna i serien är det nu dags för säsongens första vinst. Vi gjorde en riktigt fin prestation i premiären mot topptippade Filipstad, som vi sedan följde upp med en mindre bra prestation i förra veckans match mot Edebäck. Kan vi hitta samma nivå i vårt spel som i premiären, då kommer vi ha en riktigt fin vinstchans på lördag!

Matchen spelas i Hultsbergshallen på lördag med matchstart 15:00. Vi hoppas på ett lika fint publikstöd som i premiären, det gav oss massvis med extra energi!

Så, ta med dig en kompis eller en familjemedlem och kom och heja fram gul-grönt till säsongens första seger på lördag! Vamos HBK!

Herr A
Nya tränare klara för Herrlaget 2023
2022-10-05 09:55, Herr A
Robert Nordlund och Niclas Modig tar över som tränare för Hertzögas herrlag nästa säsong.

Hertzöga BKs herrsektion är mycket glada att redan nu kunna presentera tränarna som ska leda herrlaget nästa säsong. Det blir Robert Nordlund 35 år och Niclas Modig 49 år som kommer att dela ansvaret för herrlaget. Nu fortsätter jobbet med att lösa den övriga organisationen runt A och U lagen.

Dam A
Tungt tungt tungt...
2022-10-01 08:31, Dam A

Örebro SK-Hertzöga BK

Slutresultat 4-0

Halvtid 2-0

Fredag kväll, match mot Örebro SK och vi var förberedda på en tuff bortamatch.
Domaren blåste igång matchen och hemmalaget tog tag i spelet mer eller mindre direkt. Den bästa chansen har dock vi i matchminut 17 där vi får en dubbelchans men tyvärr får vi inte in bollen. Därefter är det ÖSK för hela slanten och vi får jobba hårt med vårt försvarsarbete. Halvleken slutar rättvist 2-0 till hemmalaget.

Andra halvlek påminner mycket om den första där ÖSK äger spelet och vi får fortsätta jobba med att försvara oss. Vi kommer inte riktigt upp i nivå i denna match och det i kombination med att vi möter ett mycket bra hemmalag gör att vi förlorar.

Micke anger att ”vi förlorade mot ett bättre lag idag. Det är inte så mycket att säga om det och det finns inga bortförklaringar. De var närmre 5-0 än vi var 4-1. Vi är inte riktigt med idag och ger oss inte själva möjligheten att skaka ÖSK. I bussen hem släppte vi denna match och istället tagit sikte mot nästa helgs ”final”. Det ska bli fantastiskt kul att spela den matchen mot Säffle SK och det kommer finnas en stor revanschlusta, det kan jag lova!”

Ebba är extremt stabil idag med säkra ingripanden och utsågs, välförjänt, till vår bästa spelare. Värt att nämnas är också att det var en riktigt bra domarinsats. En hög nivå på den domartrion.
Nu hoppas vi alla sluter upp till lördagens match mot Säffle. Efter en mycket bra genomförd säsong så är vårt mål att knyta ihop säcken och därmed säkra kontraktet för division 1. Det blir ingen lätt uppgift och vi behöver allt stöd som kan tänkas. Ni kommer få se ett heltaggat HBK och förhoppningsvis kan vi fortsätta spela fin och attraktiv fotboll. Ta med er nära och kära, kompisar, grannen och alla andra ni känner.
Hoppas vi ses på Ilanda!

Dam A
Gameday och vi har träffat Annie inför matchen mot ÖSK
2022-09-30 11:34, Dam A

Oavgjort senast mot Degerfors IF. Ni gjorde en riktigt bra första halvlek men släppte sen in Degen i matchen. Hur har tankarna gått efter den matchen?
Trots att vi fick med oss ett poäng kändes det som en förlust. Men första halvlek gör vi riktigt bra och den får vi ta med oss.

Hur har veckans träningar sett ut?
Det har varit bra fokus och tror alla är taggade och revanschsugna efter matchen mot Degerfors.

Hur känns din personliga form?
Det känns bra och jag hoppas att kunna avsluta säsongen bra.

Vilken spelare har den vassaste formkurvan just nu?
Nova Rosengren

Snart dags för avspark mot Örebro SK. Många anser att det är seriens bästa lag och de nu ligger tvåa i tabellen. Vad är dina tankar inför den matchen?
Dom var riktigt bra sist vi mötte dom men då lyckades vi ändå vinna. Det kommer bli tufft men tar vi jobbet och är fokuserade från start så tror jag att det kommer bli en jämn match.

Vilken spelare bör våra motståndare se upp för?
Rebecca (SR)

Stort tack Annie och lycka till ikväll!

Gräsytorna öppna igen
2022-09-26 08:14

Vi öppnar upp gräsytorna igen på Ilanda men det är slitet och blött så använd dom med sunt förnuft.

Nyheter från vår verksamhet