25 % rabatt på Stadium Innebandy
2022-08-18 17:03

Nu finns den efterlängtade rabattkupongen hos Stadium på 25 % i medlemsappen! Bara att handla och visa upp rabattkupongen.

Dam A
Vi har träffat Vanessa Eklund timmarna innan avspark
2022-08-14 11:45, Dam A
Vinst i senaste matchen mot Råda BK. Vad tar ni med er från den matchen?
Vi startade matchen bra och fick några bra lägen. Tyvärr satte vi inte lägena som vi borde men vi fortsatte kämpa och att göra 2 mål i de sista 10 minuterna visar på en grym kämparglöd och en bra bredd på laget då avbytarna kom in med riktigt bra energi. Vi fortsätter bygga på kämparglöden och att aldrig ge oss.

Dags för höstomgångens  hemmapremiär mot Ljungskile SK: De tippades av många som seriefavoriter och ligger nu på plats 5 i tabellen. Hur är din känsla inför matchen?
Laget känns riktigt taggat och spelar vi så bra som vi kan med ett bra fokus hela matchen kommer vi ta hem 3p.

Hur är din personliga form?
Min personliga form känns bra, och är riktigt taggad på första matchen på hemmaplan efter uppehållet.

Vilken spelare har den vassaste formkurvan just nu?
Rebecca (SR) har varit riktigt vass på senaste träningarna och matcherna.

Vilken spelare bör våra motståndare se upp för?
Anna L

Hoppas vi snart ses på Ilanda, avspark 15:00.
Välkomna!

#hbkfamiljen

Dam A
På söndag är det dags för Div 1 igen på Ilanda IP
2022-08-12 01:24, Dam A

Hertzögas damer tar emot Ljungskile SK på söndag klockan 15:00, vädret har vi med oss så frågan är hur många supporters har vi med oss på läktaren denna soliga dag. Vi hoppas på stort stöd från er för det betyder så mycket.

Vi ses.

#hbkfamiljen

P07 och P09 var till Oddebollen
2022-08-10 08:41

Våra 13 och 15-åriga killar var till Uddevalla helgen som gick och deltog i Oddebollen. P07 var snubblande nära att gå till A-slutspel men via målskillnad hamnade de i B, där gick de hela vägen och vann B-slutspelet. Även P09s båda lag gick till B-slutspel och möttes till slut i semifinal där. Även P09 vann sedan finalen och vi fick två B-segrare i cupen. Grattis pojkar!

F07 trea i Eskilscupen
2022-08-09 15:56, F07
F07 trea i Eskilscupen

I helgen som gick deltog våra 15-åriga tjejer i Eskilscupen i Helsingborg och gjorde mycket bra ifrån sig. De gick obesegrade genom turneringen fram till A-semifinalen där de föll på sudden-straffar. Eskilscupen är Sveriges näst största ungdomsturnering i fotboll med många tuffa motståndarlag. Bra jobbat tjejer!

Nyheter från vår verksamhet