Matchrapport från gårdagens hemmamatch

Agnes Eklund Ramböll 2

Många från Hertzöga BK på Regionalt utvecklingsläger
2022-05-26 12:24

Hertzöga BK är rikligt representerat när Värmland FF åker på regionalt utvecklingsläger i Nyköping i helgen hela 7 st tjejer och 1 kille.

Dam A
Vi har träffat Frida Arnell inför matchen...
2022-05-25 17:00, Dam A

Namn:

Frida Arnell

Oavgjort i senaste matchen mot IK Frisco. Vad tar ni med er från den matchen?

Vi tar med oss kämparglöden att inte ge upp och att det är vi som styr matchen.

Hur har veckans träningar sett ut?

I början av veckan körde vi ett lugnare återhämtningspass men gick sedan på ett mer intensivare pass med fokus på att göra mål.

Hur är din personliga form?

Min personliga form börjar kännas bättre och bättre för varje match jag spelar.

Vilken spelare har den vassaste formkurvan just nu?

Vassaste formkurvan har Emmie Sjöwall Karlsson.

Nu möter ni IFK Hallsberg. Vad är dina tankar inför den matchen?

Mina tankar inför matchen är att det är en viktig match för oss där också viktiga poäng står på spel. Men det kommer att bli en jämn och tuff match.

Vilken spelare bör våra motståndare se upp för?

Hedvig Petterson

Dam A
Hemmamatch för damlaget på torsdag
2022-05-24 22:25, Dam A

IFK Hallsberg kommer på besök till Ilanda IP på torsdag, matchstart 15:00. Hallsberg har full koll på oss då vi nästan varje år spelar en träningsmatch på försäsongen och vi har flera gånger mötts i seriespel. Hallsberg jagar sin första vinst för säsongen och kommer riktigt taggade för det. Precis som oss spelar de sina hemmamatcher på konstgräs så inga fördelar för något lag,  senast senast spelade de oavjort mot Råda som vi tappade tre poäng mot i vår första match denna säsong.

Vi hoppas ni letar er ned till IP på torsdag och stöttar oss när vi ska försöka jobba hem tre poäng.

#hbkfamiljen

Matchreferat från lördagens bortamatch
2022-05-23 01:42, Dam A

IK Frisco-Hertzöga BK

Slutresultat 1-1

Halvtid 1-0

Målgörare Hedvig Pettersson

En bra helg för Hertzögas tre damlag, samtliga plockar poäng då man under lördagen samlar fyra poäng med vinst mot Råda IK i div4 på hemmaplan och div1 får med sig en poäng hem från sin bortamatch, sen under söndagen blir det tre nya härliga poäng efter vinst för div2 hemma mot Västanfors IF FK.

Nyheter från vår verksamhet