Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb

Nyheter
 
Herr A
Säffle - HBK 4-2
2021-06-12 15:20, Herr A

 

Tyvärr förlust i årets första bortamatch. Var även första tillfället för oss på naturgräs.

Första halvlek var en jämn historia med mycket kamp på mitten och inte mycket avslut, de avsluten som var kom oftast utifrån och kunde lätt räddas av målvakterna. Säffle skapar sina chanser på fasta där de var farliga matchen igenom. Men Mattias i målet stod hela tiden rätt och gjorde fina räddningar.

I sjunde minuten tar vi ledningen efter ett anfall där Sebastian slår ett fint inlägg till fjolårets målkung Andre som nickar in bollen snyggt i mål.

Säffle har sedan några fina kontringar men Mattias återigen gör några fantastiska räddningar och vi går ut i paus med ledning.

I Paus byts Oscar Staf in mot Andre som går ut med känningar.

I andra halvlek så flyttar Säffle upp pressen och spelar hela tiden på gränsen vad som är tillåtet. Det ger resultat då de i 49 min sätter en frispark snyggt i mål. Och i 51 minuten så snappar de upp bollen efter lite slarv i vårat uppspel och avslutar säkert i mål.

Efter det gör vi några byten och vi får igång vårt spel och kommer till mer avslut.

I 74 minuten kommer målet som vi jobbat hårt för, återigen Sebastian som slår ett fint inlägg till Jacob som sätter bollen i nättaket.

Tyvärr för vår del så i anfallet efter så är vi inte riktigt med, Säffle kommer fint på vänsterkanten, spelar in bollen framför mål där deras forward kommer och sätter bollen i mål.

Därefter flyttar vi fram Berwan till forward och försöker kvittera, Elias har bra läge men deras målvakt gör en bra räddning. Sen kontrar Säffle in 4-2.

Vi kommer inte upp i den standard som vi vet att vi kan. Säffle gör en väldigt bra match och utnyttjar våra misstag. Men vi kommer till många bra lägen och kommer studsa tillbaka fort.

Många som gör bra insatser idag, Sebastian och Christian ska ha extra beröm!

 

Nästa match på onsdag mot Strömtorp

 

//Per Andersson 

 

Fotbollsskolan inställd
2021-06-11 18:49

Lira Blågult som skulle ha börjat onsdag nästa vecka kommer inte att bli av i år på grund av det höga smittoläget som råder just nu. Alla som är anmälda kommer att få ett mejl på måndag med information om återbetalning mm. Vi behöver kontakta Svenska FF O Adidas. 

Detta gäller för fotbollsmatcher 11/6-27/6
2021-06-11 10:28

Fortsatt spel för fotbollen i Värmland

Angående nya lokala råd från smittskydd Värmland
2021-06-09 15:43

Vi på kansliet jobbar på att få fram besked om vad som gäller våra matcher och aktiviteter från och med 11/6 - 27/6. Vi hoppas ha klara besked senast fredag och vi ger er information här samt mail till ledarna i föreningen. Vid ev frågor kontakta kansliet

Hertzöga BKs EM-tips
2021-06-07 14:53

Ta chansen att utmana dina kompisar i ett EM-tips under juni/juli. Det kostar 100 kr per tips och vinnaren får 40 % , tvåan får 20%, trean 10 %.  Resterande 30 % tillfaller Hertzöga BK. Fredagen den 11 juni klockan 20 ska tipset vara mejlat till oss och betalningen ska swishas. Sprid detta till era kompisar för ju fler vi är desto roligare. Information - Fotboll » Hertzögas EM-tips.xlsx

 

 

Nyheter från vår verksamhet