Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb
Fotboll

Nu bildar vi "laget" HBK pojkar 2013
2021-03-26 12:07

Hej,

 

Här är första nyheten på vår lagsida för P13.

Här hittar ni: Presentationen från föräldramötet 25/3. Alla föräldrar som inte var på mötet bör läsa denna.

Alla bör även ta del av youtubefilmen från SISU i Stockholm i det här inlägget, som handlar om idrottsföräldrar och vad barn tycker om föräldrar.

 

 

Viktiga kom ihåg:

 

Datum: Klädbeställningen läggs 1/4, så beställning skall göras innan det. Klädprovning på kansliet 29/3. Mer info i presentationen och i separat mejl som gåttt ut.

Datum för träningsdagar och poolspel är ej klart. 

 

1. Hertzöga och vårt lag bygger på gemenskap - att alla hjälps åt. Alla har såklart olika förutsätningar och möjligheter, men för att killarna ska komma ihåg sin fotbollstid i Hertzöga som något roligt så krävs det att vi alla bidrar. 

2. Vi måste bilda en föräldragrupp. I föräldragruppen finns vissa roller som behöver bemannas, men att vara med i föräldragruppen betyder inte att man ska göra alla arbetsuppgifter som förekommer runt ett lag i Hertzöga. Föräldragruppen tar dock ansvar för att bemanna uppdragen genom föräldrar och andra anhöriga till barnen. T.ex. kiosktjänstgöring eller städning. Hör av er till fotbollsledarna om ni vill vara med. Vi kommer att kalla de som anmält sig till ett separat möte inom kort.

3. Uppdatera era kontaktuppgifter på hertzogabk.se genom att logga in med er registrerade mejladress uppe till höger på hemsidan. Viktigt att vi har rätt kontaktuppgifter till er.

 

/Ledarna

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Träning, Ilanda IP, 13/05 10:00
Träning, Ilanda IP, 16/05 16:00
Träning, Ilanda IP, 20/05 18:00
Träning, Ilanda IP, 23/05 16:00
Träning, Ilanda IP, 27/05 18:00
Träning, Ilanda IP, 30/05 16:00
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen