Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy

IB Dam
Serievinst!
2023-03-10 07:12, IB Dam

Seriesegern var bärgad redan innan den mycket spännande matchen mot BKI Sunnanå U.

Men i och med segern med 8-6 så gick laget genom serien med idel vinster, tolv stycken.

Grattis!

 

Hertzöga Innebandy Dam (@hertzogainnebandydam) • Instagram

IB Herr
Sponsormatch på söndag med fritt inträde!
2023-02-20 11:46, IB Herr

På söndag är det dags för säsongens sista hemmamatch, och då passar vi på att köra fritt inträde och sponsormatch! Vi säger ett stort tack till Testhuset, Värmlandsschakt och Svetsbutiken som deltar som matchsponsorer vid matchen.

Motståndare i matchen är Arvika som ligger tätt före oss i tabellen, så det kommer garanterat bli en spännande drabbning mellan två jämna lag. Matchen spelas på söndag med matchstart 15:30 i Hultsbergshallen, vi ses väl där?

Det är utöver söndagens match fler matcher under veckan. Först ut är div 2 laget som ställs mot Åmål på bortaplan på torsdag, sedan spelar div 5 laget på bortaplan på fredag mot Olsäter. Det är med andra ord en intensiv vecka som väntar innan söndagens sponsormatch! 

#hbkfamiljen 

IB Herr
Tabelltvåan på besök på lördag för IB-Herr!
2023-02-13 09:02, IB Herr

Efter två veckor med spelledigt i div 2 är det dags igen nu till helgen, och denna gång är det tabelltvåan Skattkärrs IK som kommer på besök till Hultsbergshallen.

Mötet i höstas slutade med förlust där Skattkärr var det bättre laget, vi har dock sedan dess tagit många kliv framåt och vi kommer göra allt för att ta revansch nu på lördag.

Vi kan lova att det kommer bli en fartfylld och spännande match, och med er hjälp ifrån läktaren ska vi se till att göra det svårt för Skattkärr. Matchen börjar 15:00 på lördag i Hultsbergshallen, vi ses där! 

#hbkfamiljen

IB Herr
Serieledarna på besök nu på lördag för IB-Herr!
2023-01-16 10:05, IB Herr
På lördag är det dags att vända hem till hemmaborgen Hultsbergshallen igen. Denna gång är det serieledarna Hultsberg IBF som kommer på besök, en på förhand tuff uppgift för oss.
Mötet i höstas gick till övertid, där vi dock var otroligt nära att avgöra matchen med några sekunder kvar av ordinarie tid. Allt talar för att även mötet på lördag kommer bli en intensiv och spännande drabbning.

För vår egen del handlar det om att studsa tillbaka efter helgens förlust mot GS86. Vi visar bra saker i vårt spel, men nu gäller det att vi får utdelning och att vi höjer oss ännu mera.

Vi hoppas som vanligt på ett stort stöd på läktaren, så ta med dig vänner och familj och kom och stötta HBK på lördag. Vi lovar ett riktigt hett derby där vi kommer ge allt vi kan för att serieledarna ska få en jobbig lördagseftermiddag!

Matchstart 16:00 i Hultsbergshallen, vi ses där!
 
Foto- @skagersfoton
IB Herr
Högintressant fredagsmatch för IB-herr denna vecka!
2022-12-12 13:23, IB Herr

På fredag är det dags för ny hemmamatch i div 2, och denna gång är det Edebäck IBF som kommer på besök. Mötet i höstas mot Edebäck slutade med en förlust för oss, där vi inte alls kom upp i nivå. Vi har förbättrat oss flera nivåer sen dess och vi kommer göra allt för att ta 3 nya poäng, och därmed haka på i racet om topplaceringarna i tabellen.

Vi är just nu placerade på en 7:e plats i den mycket jämna tabellen, med endast 3 poäng upp till 4:e plats som innebär kval uppåt. Edebäck befinner sig en placering ovan oss med ett poäng mer inspelat. Det är därmed upplagt för hög dramatik i matchen på fredag. 

Vi kommer som vanligt att behöva ett stort stöd ifrån läktaren, och vad är bättre än att spendera fredagen i Hultsbergshallen tillsammans med oss?

19:30 drar den högintressanta matchen igång på fredag i Hultsbergshallen, vi ses där! 

Passa även på att se vårt div 5 lag under helgen då Degerfors kommer på besök. Den matchen spelas kl 11.00 på söndag i Hultsbergshallen.

Heja HBK!

#hbkfamiljen

Foto: Robin Karlsson Dahlgren.

IB Herr
Serieledarna på besök på lördag för IB-herr!
2022-11-28 16:01, IB Herr

På lördag väntar en spännande uppgift då serieledarna Skoghalls IBK Utveckling kommer på besök till Hultsbergshallen. Det är ett ungt och fartfyllt lag som har gjort en strålande start på säsongen med endast en förlust på de 8 inledande matcherna.

För vår egen del ska vi fortsätta på den positiva trend som vi just nu är inne i, och vi kommer ha goda chanser till tre poäng på lördag om vi kan prestera på topp återigen. Vi tar självklart sikte på tredje raka vinsten! 

Men för detta behöver vi som vanligt ett stort stöd ifrån läktarhåll, så vi hoppas att du vill spendera lördagseftermiddagen med oss i Hultsbergshallen. Tillsammans jobbar vi in 3 nya poäng! 

Matchen börjar 15:30, vi ses där!

#hbkfamiljen

Foto: Robin Karlsson Dahlgren.

Nyheter från våra lag
HBK IB DJ18, 18/03 15:08 
HBK IB DJ18, 17/03 14:52 
IB Dam, 10/03 07:12 
Nyheter från föreningen