Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy

IB Herr A
Avgörande hemmamatch för IB herr i kampen om plats till div 1 kvalet!
2024-02-28 10:34, IB Herr A

På lördag väntar säsongens sista match i serien, och förhoppningsvis kan vi förlänga säsongen ytterligare någon vecka då vi spelar för en kvalplats till div 1.

IB Herr A
Viktig hemmamatch på lördag för IB Herr i kampen om div 1 kval!
2024-01-17 11:26, IB Herr A

Vi går in i säsongens sista del, och kampen om att nå kval till div 1 ökar. I dagsläget innehar vi en bra position och har allt i egna händer, men inget är avgjort ännu och det är en match i taget som gäller framåt.

Lördagens motstånd Karlskoga är ett av lagen som skuggar oss i tabellen, och som är klart inblandade i kampen om kval. Det är därmed en otroligt viktig match som väntar på lördag!

Matchen börjar 14:00 i Ilandahallen, och som vanligt behöver vi allt stöd vi kan få ifrån läktaren. Vi ses i hallen på lördag! #hbkfamiljen

Länk till aktuell tabell här: 
https://stats.innebandy.se/sasong/41/serie/34751/serietabell

IB Herr A
Enkronasmatch för IB herr- Fritt inträde på lördag!
2024-01-10 09:25, IB Herr A

På lördag är det dags för säsongens enkronasmatch- en hemmamatch med fritt inträde!

Det är en enormt viktig match som väntar, där vi behöver ta 3 poäng för att fortsätta ha kvalplatsen i egna händer inför seriens slutspurt. För att klara av detta behöver vi ett stort stöd på läktaren, så passa på att ta med dig ett gäng till matchen och heja fram HBK till 3 viktiga poäng!

Matchen spelas på lördag med matchstart 14:00 i Ilandahallen, och det är fritt inträde. Se till att vara på plats i tid så du får en bra plats på läktaren.

Vi är fortsatt tacksamma för matchsponsorer till matchen, både privatpersoner och företag kan vara med och bidra. Låter det intressant? Se mer info på hemsidan, länk här: https://www.hertzogabk.se/nyheter/?ID=170822&NID=1097204

IB Herr A
Dubbla hemmamatcher på lördag för IB-herr
2024-01-04 09:15, IB Herr A

På lördag är det dags för match igen efter ett kortare juluppehåll, och det är viktiga poäng på spel för att fortsätta konkurrera om topplaceringarna i tabellen. Det är Grums som står som motståndare i lördagens match, ett lurigt motstånd som spelar fysiskt och kommer göra allt för att förstöra för oss i jakten på tre nya poäng.

Matchen börjar 14:00 på lördag i Ilandahallen, och om inte det vore nog med innebandy så spelar även vårt div 4 lag direkt efteråt med matchstart 17:00. En heldag med innebandy i Ilandahallen helt enkelt, vi ses väl där?

#hbkfamiljen

IB Herr A
Hemmamatch på lördag för innebandy herr!
2023-12-05 08:30, IB Herr A

Efter några bortamatcher i rad är det äntligen dags för ny hemmamatch i div 2 igen för innebandy herr.

IB Herr A
Ny hemmamatch på lördag för IB Herr!
2023-11-07 12:41, IB Herr A

På lördag är det dags igen för en ny hemmamatch mot ytterligare ett topplag i serien, vilket ska bli en rolig utmaning. Hultsberg IBF som kommer på besök har hittills vunnit samtliga matcher i serien som man spelat, och är en av favoriterna på förhand att ta hem serien. 

Historiskt sett brukar vi göra bra insatser mot Hultsberg och det blir oftast jämna och fysiska matcher, och allt talar för att även denna drabbning kommer bli en nagelbitare. 

För vår egen del gäller att att fortsätta göra bra prestationer och jobba på, vi är inne i en bra trend trots den tighta förlusten senast. Vi går in i lördagens match med stort självförtroende, och vi ska göra allt för att ställa till med en skräll!

Men för att det ska vara möjligt behöver vi som vanligt ett stort stöd ifrån läktarhåll, så ta med dig vänner och familj till Ilandahallen på lördag för att heja fram HBK till vinst. Matchstart 14:00 på lördag, vi ses i hallen!

#hbkfamiljen 

Foto- @skagersfoton

Nyheter från våra lag
Nyheter från föreningen