Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb
Fotboll

P-14 säsongen 2023

Vi välkomnar gamla som nya fotbollsspelare till ytterligare en ny fotbollssäsong!

 

Träningstider med start i maj: 

Måndagar kl 17:15

Onsdagar kl 18:15 

 

 

Vi kommer att spela tre poolspel under våren och tre stycken under hösten! De läggs upp i kalendern så fort de blir tillgängliga.

 

Vi kommer lägga ut information på hemsidan om det är något vi vill förmedla. I år gäller det främst förändringar i träning. De som angett sin mailadress vid medlemsansökan kommer att få nyheten som mail. Om ni vill komma i kontakt med ledarna finns kontaktuppgifter på hemsidan.

 

Följ gärna kalendern för laget för att inte missa något. 

 

 

 

Hälsningar Ledarna

 

Nyheter under hösten
2023-09-01 20:00

Hej
Det känns som att fotbollen precis har kommit igång efter sommaren men nu börjar fotbollssäsongen gå mot sitt slut. Idag är det 1 månad kvar till genrepet vilket ska bli fantastiskt kul. Det är 59st lag anmälda så det blir en utmaning att få ihop den dagen. Vi tycker att killarna har utvecklats jättemycket i år och fått ett fint passsningsspel som vi hoppas kunna ta med till nästa säsong när det blir större ytor.

 

Kommande helg så spelar de sitt sista poolspel på 5-mannaplan. Alla tre lagen spelar hemma på Ilanda. Gå in och förhandsrapportera direkt vilka som inte kan vara med. Det blir som vanligt hamburgergrillning och vi skickar ut i samband med kallelsen vilka som grillar. 

 

Efter poolspelet så kommer vi att göra sista träningen som vanligt på 5-mannaplan på måndagen. Sedan kommer vi att flytta över till 7-mannaplan. Tyvärr medför detta nya träningstider på tisdagar och torsdagar. Så ha lite extra koll på kalendern nu sista månaden. Alla tider finns i lagets kalender och det kommer ut kallelser till alla träningar. 

 

V37
Må Träning 5-manna
To Träning 7-manna
V38
Ti Träning 7-manna
To Träning 7-manna
V39
Ti Träning 7-manna
To Träning 7-manna
Sö Genrepet

 

 

 

Hälsningar Ledarna

 

Kraftsamlingen
2023-05-28 21:00

Här kommer ett litet tips för de killar som vill lira lite extra fotboll på sommarlovet. Infrakraft bjuder på fotboll en förmiddag i vecka 26. Det är några P14 killar som har anmält sig den 27e men det finns fler datum. 

 

https://www.infrakraft.se/kraftsamlingen/

 

 

Träningstider fr.o.m maj
2023-04-25 21:34

Vi har nu fått träningstiderna som börjar gälla från maj och framåt. Samling 10 minuter innan träningen börjar. 

 

Måndag 17:15 - 18:15 
Onsdag 18:15 - 19.15

 

I lagets kalender hittar träningstider samt matcherna så snart vi får dem från förbundet. Står det kl. 00:00 är inte matchdagen bokad ännu men man kan se vilken helg den spelas.

 

Sista träningen
2022-09-24 14:59

HejNu på söndag är det säsongens sista träning. Det har varit en fantastiskt rolig säsong där alla barnen har utvecklats enormt. Det är en trevlig grupp som har roligt tillsammans och på matcherna är det mycket bra fokus. Vi har satsat mycket på ett Hertzöga där alla ska kunna spela med alla och vi tycker att det fungerat mycket bra.  Nästa år kommer vi fortsätta att träna och spela på 5-mannaplan men säsongen avslutas med genrepet. Detta innebär att vi arrangerar en stor cup där killarna ska få prova på 7-manna.Under säsongen har vi gjort 26 träningar (27e på söndag). Närvarostatistiken har varit 62% och flertalet ligg på över 80%. Jättekul att de är så träningsvilliga tycker vi.När fotbollen slutar så kommer vintersporterna att ta vid. Många spelar redan nu ishockey och innebandy. Det vore kul om många vill hänga med och köra innebandy i Hertzöga regi nu i vinter. I år kommer vi träna två gånger i veckan på storplan och det kommer även bli poolspel. Mer info om detta kommer senare. Laget har redan nu en egen site på Hertzögas hemsida. Där kommer information att fyllas på löpande. Träningarna kommer att bli torsdagar kl 19 på Västerstrandskolan och söndagar kl 09 på Ilandaskolan med start 6e oktober.https://www.hertzogabk.se/start/?ID=341185Nästa år tänkte vi att killarna ska få möjlighet att beställa gröna Hertzöga träningsjackor. Beställning av dessa kommer att göras i vinter/tidig vår. Detta är för att leveranstiden är lång så de får dem till säsongstart. För att reducera priset så skulle vi behöva sponsorer som kommer att få sätta sitt tryck på ryggen. Vet ni redan nu att ni vet något företag som kan tänka sig sponsra så får ni gärna höra av er till Gustav Östmo.Tack för en fantastikt trevlig säsong.Hälsningar Ledarna

Nu kör vi!
2022-08-03 20:17

På söndag kör vi igång höstsäsongen med HBK P14. Vi kommer att köra samma träningstider som under våren. Tyvärr kommer flera av träningarna att försvinna på söndagar på grund av poolspel men vi missar ingen rolig fotboll.

 

Värmlands FF lade strax innan semestern ut hela höstens spelschema här. Kallelser till träningar och matcher kommer som tidigare i SportAdmin. Försök gärna svara så snart ni kan. Precis som under våren kommer vi att mixa lagen till varje tillfälle och vi försöker fördela så alla får spela lika många hemma som bortamatcher.  

 

 

Några datum inför hösten:

7/8 kör vi igång första träningen inför hösten. 

14/8 spelar vi första poolspelen. Kallelser kommer inom kort.

25/9 - Genrepet. Spelas för födda -13 i år om någon vill titta. Nästa år är det vi som ska arrangera denna cup för våra killar tillsammans med F-14.

 

 

 

/Ledarna

 

 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Sektionen Fotboll, 19/09 08:56 
Sektionen Fotboll, 16/09 20:38 
Sektionen Fotboll, 14/06 21:47 
Sektionen Fotboll, 20/06 16:00 
Nyheter från föreningen