P-14 säsongen 2022

Vi välkomnar gamla som nya fotbollsspelare till ytterligare en ny fotbollssäsong!

Vi har planerat ett föräldramöte den 11e april. Mer information läggs ut här efter hand.

Träningstider med start vecka 18:

Torsdagar kl 18:15

Söndagar kl 16:00

Vi kommer att spela tre poolspel under våren och tre stycken under hösten! De läggs upp i kalendern så fort de blir tillgängliga.

Vi kommer lägga ut information på hemsidan om det är något vi vill förmedla. I år gäller det främst förändringar i träning. De som angett sin mailadress vid medlemsansökan kommer att få nyheten som mail. Om ni vill komma i kontakt med ledarna finns kontaktuppgifter på hemsidan.

Följ gärna kalendern för laget för att inte missa något.

Hälsningar Ledarna

Nu kör vi!
2022-08-03 20:17

På söndag kör vi igång höstsäsongen med HBK P14. Vi kommer att köra samma träningstider som under våren. Tyvärr kommer flera av träningarna att försvinna på söndagar på grund av poolspel men vi missar ingen rolig fotboll.

Värmlands FF lade strax innan semestern ut hela höstens spelschema här. Kallelser till träningar och matcher kommer som tidigare i SportAdmin. Försök gärna svara så snart ni kan. Precis som under våren kommer vi att mixa lagen till varje tillfälle och vi försöker fördela så alla får spela lika många hemma som bortamatcher.

Några datum inför hösten:

7/8 kör vi igång första träningen inför hösten.

14/8 spelar vi första poolspelen. Kallelser kommer inom kort.

25/9 - Genrepet. Spelas för födda -13 i år om någon vill titta. Nästa år är det vi som ska arrangera denna cup för våra killar tillsammans med F-14.

/Ledarna

Föräldramatchen
2022-06-20 21:23

Hej

Vårsäsongen går mot sitt slut. Vi har haft en riktigt bra vårsäsong där killarna har utvecklats oerhört mycket. Vi har fått spela många matcher och det har varit kul att se alla tillsammans. Sista träningen innan sommaruppehållet blir den 30e juni. Den här träningen kommer ni att få utmana barnen på en föräldramatch. Så kom ombytta både föräldrar och barn.

Tack Caroline och Nina för att ni styrt upp kring laget. Det är mycket värdefullt. Men de skulle behöva hjälp av några fler föräldrar. Grillningen under helgens poolspel på Ilanda gav en del pengar till lagkassan. Tack till alla som ställde upp!

Vi planerar att ha grillning även nästa hemmapoolspel, eventuellt helgen v.32. Hoppas att några nya är taggade för att kränga hamburgare denna gång nu när vi inte var ute i sista sekunden😊

Höstsäsongen börjar vi med träning söndag den 7e augusti. Preliminärt kommer vi att ha poolspel redan helgen därpå men vi har inte fått några tider än.

Passar på vid detta utskick att tacka alla barn för en trevlig vårsäsong och ha en skön sommar.

Hälsningar Ledarna

Poolspel vecka 20
2022-05-09 17:54

Nu är det äntligen dags för våra killar att komma igång med poolspelen. Vi har tre stycken lag anmälda till årets poolspel. Första poolspelet är redan helgen vecka 20.

Helgen vecka 20 har två lag som spelar hemmapoolspel på Ilanda. Preliminärt kommer det att spelas på förmiddagen lördag den 21e. Det tredje laget kommer att spela borta i Molkom. Dag och tid har vi ännu inte fått utan vi återkommer med info om det i kallelsen.

Så fort vi får alla tider så kommer vi att skicka ut kallelse för respektive lag. Vi vill att ni svarar vilka tider ni kan. Sen kommer vi att dela in lagen så alla får spela 1 poolspel var (2 matcher).

Vi vill komma ut med denna info redan nu innan vi fått tider för att ni ska kunna planera in er helg vecka 20.

/Ledarna P-14

Träningstider våren 2022
2022-04-28 16:59

Nu har vi fått träningstider för våren. P14 kommer att träna på torsdagar kl. 18:15 och söndagar kl 16:00 på 5-mannaplanen. Förhoppningsvis kan vi börja redan kommande torsdag men det är kommunen som avgör om 5-mannaplanen är spelbar. Anmälning kommer 3 dagar före varje träning för att vi ska kunna planera träningen. Obersevera att nu på söndag, 2022-05-01, kommer vi att träna kl 14:00.

Datum när vi har poolspel är ännu inte klart. De kommer att läggas ut i lagets kalender så fort vi vet när de är. Håll utkik där om ni vill planera våren. Vi kommer att spela tre poolspel innan sommaren.

Vi tycker att starten av denna säsong har varit riktigt rolig. Alla killarna har kommit med mycket energi och har verkar ha kul på träningarna. Det kommer att bli ett riktigt roligt år!

Fotbollsläger med Karlstad Fotboll
2022-03-30 12:29

Hej

För de som är intresserade så har Karlstad Fotboll fotbollsläger på påsklovet för

7-9 åringar/födda 2015-2013 tisdag-fredag 09:00-10:30.

Mer info finns på bifogad länk.

Match, Övrigt, 14/08 10:00
Träning, Ilanda IP, 18/08 18:15