A Herr

Nya tränare klara för Herrlaget 2023
2022-10-05 09:55
Robert Nordlund och Niclas Modig tar över som tränare för Hertzögas herrlag nästa säsong.

Hertzöga BKs herrsektion är mycket glada att redan nu kunna presentera tränarna som ska leda herrlaget nästa säsong. Det blir Robert Nordlund 35 år och Niclas Modig 49 år som kommer att dela ansvaret för herrlaget. Nu fortsätter jobbet med att lösa den övriga organisationen runt A och U lagen.

HBK - FBK 2-4
2022-08-04 08:04

Höstens första match hemma på Ilanda slutade med förlust 2-4 mot FBK. Ett skadedrabbat hemmalag stred tappert och var så när på väg att ta poäng mot FBK. Bortalaget hade ett tydligt spelövertag med mycket boll inom laget men skapade endast chanser på inlägg eller hörnor. Allt som oftast var de ofarliga men till slut orkade inte vi stå emot.

Derby ikväll mot FBK
2022-08-03 09:25

Ikväll kör division 3 igång igen och vi får tuffast motstånd med en gång. FBK kommer på besök till Ilanda ikväll och tuffare start kan vi inte få. De är ju storfavoriter till att ta hem serien och hemmalaget har haft en tuff säsong med mycket skador och sjukdomar. Vi håller tummarna för att blåställen är på ikväll och ger dom en tuff match.

Herr kör igång igen
2022-07-15 17:07

Nästa vecka är det slut på uppehållet för herrlaget och träningarna kör igång igen, veckan avslutas med en träningsmatch hemma mot Råtorp lördag 23 juni 14.00 på Ilanda. OBS MATCHEN INSTÄLLD PÅ GRUND AV RÅTORP.

Arboga - HBK 3-1
2022-06-27 14:36

Sista matchen för vårsäsongen spelades i går borta mot ett kämpande hemmalag. Sista chansen för Arboga och de tog den, tyvärr för vår del. Att inställningen är A och O i våra divisoner vet alla och hemmalaget var det lag som kämpade bäst i värmen. Nu blir det 3 veckor ledigt och sedan börjar uppladdningen för hösten. Vårt mål gjordes igår av Ludde Lundqvist.

Syrianska - HBK 3-0
2022-06-13 14:14

Förlust borta mot ett effektivt Eskilstuna. Vi släpper tyvärr in ett tidigt mål i matchen efter en längre boll över backlinjen till en fri forward som inte gör några misstag. Efter den starten så rycker vi upp oss betydligt och skapar många bra lägen. Men deras målvakt gör en riktigt bra match och har bestämt sig för att inte släppa in någon boll. Ett oavgjort resultat i paus hade inte varit orättvist. Andra halvlek sätter Eskilstuna press på oss. De får ett mål bortdömt för offside. Vi höjer oss igen och skapar en del tryck och farliga lägen. Vi flyttar fram mer folk i anfall för att försöka få in en kvittering men tyvärr så gör Eskilstuna två mål på sista kvarten. På matchen gjorde tre spelare från u-laget debut för året i div. Det var Simon, Maher och Su. De alla gjorde bra ifrån sig och kul att de kunde ställa upp när vi har många sjuka och skadade i truppen.

Lör 1/10 14:00
Lör 24/9 14:00