Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb
Fotboll

Ytterliggare en resurs har knutits till Hertzöga
2018-11-21 23:40
Vi välkomnar Martin Åström till #HBKfamiljen som spelarutvecklare. Han kommer att jobba med de flicklag som spelar 11-manna upp till Dam. Ett härligt tillskott på Ilanda IP 2019 och för enkelhetens skull så ställde vi samma frågor till Martin som Fia fick svara på.

Vem är Martin Åström?
En glad person som gillar idrott  i alla former men framförallt fotboll. Idag jobbar jag idrottslärare på herrgårdsgymnasiet i Säffle och har min fotbollsbakgrund från Bengtsfors IF och Dalslands fotbollsförbund.

Jag har både tränat herr och damlag i olika föreningar och för förbundets räkning så har mitt uppdrag mest handlat om spelarutveckling med distriktslag eller utbildningar för de som ska bli tränare

Vilken är din moderförening?
Bengtsfors IF

Har du hållit på med någon annan sport?
Innebandy, gymnastik, bordtennis, ja de flesta idrotter som erbjuds i Bengtsfors

Vad gör du helst på fritiden? 

Umgås med min familj, gillar titta på idrott både live och på tv.

Bästa fotbollsminne?
Finns flera, men ska man plocka fram två speciellt så är det när man själv var i Halmstad på Elitpojks-lägret som spelare samt vinna damer div 4 med Bengtsfors IF första året laget finns med i seriespel någonsin.

 

Favoriträtt?
Äter det mesta, men pizza är alltid gott.