Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy

Poolspel 3 - covidregler för publik!
2021-12-13 22:07

Till helgen är det dags för poolspel 3. Två av våra anmälda lag spelar hemma i Hultsbergshallen där vi är arrangörsförening. 

 

Vi ledare har beslutat att följa det alternativ för offentliga evenemang som innebär ett maxtak för 100 åskådare. För att göra det enkelt har vi därför kommuncierat med övriga deltagande föreningar GS86 och Åmål, att vi löser det genom max en anhörig per barn. Då slipper vi stoppa anhöriga i dörren som inte får se sitt barn, på grund av att vi nått maxtaket. Rättvist för alla barn!

Vi får också tänka på att när vi själva inte spelar, så kommer vi ledare och barn att var publik. Så det gäller att räkna rätt på lördag.

 

Det betyder dock att vi förutom funktionärer till sekretariat och café så måste vi ha någon som räknar antalet vuxna som kommer in i hallen. (barn som är äldre än våra egna deltagande barn måste också räknas). Johan Larsson kommer att skicka ut funktionärslista imorgon.

 

Här mer om bestämmelserna (vi har även fått en skarp uppmaning från länsstyrelsen att följa reglerna). 

https://www.innebandy.se/varmland/inlaegg/lista/inforande-av-vaccinationsbevis-fran-1-dec/

 

/Ledarna