Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy

Snart dags för första poolspelet
2021-10-17 12:28

Det börjar dra ihop sig för matcher i form av poolspel. Den 30/10 respektive 31/10 är det dags för de första sammandragen när halva truppen åker till Hultsberg för hemmamatcher (vi spelar hemmamatcher i Hultsberg där det finns läktare) och andra halvan åker till Arvika.

Vi ställer upp med två lag på varje spelort och varje lag spelar två matcher var. Spelformen är tre utespelare + målvakt. Varje byte är 2min. 

 

Vi kommer att göra som i fotbollen och blanda lagen från poolspel till poolspel för att barnen ska känna att de är en del i det stora laget HBK IP13. Därför är det viktigt att ni pratar med barnen om vad det innebär att spela i ett lag där ALLA är kompisar med ALLA. En del blir kanske besvikna när de inte får spela ihop med sin bästis. Men då kanske man får göra det nästa poolspel istället.

 

Till matcher skickar vi kallelser via sportadmin och vi vill veta om ert barn kommer senast söndagen innan matchhelg! (det framgår av kallelsen). Första kallelsen kommer inom kort.

Ni kan antingen svara på kallelsen i mejlet, eller i sportadminappen. 

 

I kolumnen till höger här på sidan, hittar ni alla matcher i poolspelet. 

 

Licens

Häromdagen gick det ut fakturor för träningsavgift och licensavgift via mejl. För att få spela match måste fakturan som även innehåller licensavgiften till Värmlands innebandyförbund vara betald. Utan licens får ingen spela match. 

 

Träningar

Vi har fortsatt träningarna enligt samma koncept som tidigare (se förra publicerade texten på lagsidan här nedanför). Vi har varit ca 25 barn per träning och det har varit god stämning och bra fart på barnen. De är jätteduktiga. Hoppas ni hör detsamma från era barn. Hör av er om barnen tycker något annat när de kommer hem till er föräldrar.

 

/Ledarna (som fått ytterligare ett tillskott i nygamla ledaren Erika Falk).

Hampus, Linus, Joachim, Christoffer, Olle, Lars, Erika, Stefan, Mattias, Marcus och Jonas