Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb
Fotboll

Föräldramatchen
2022-06-20 21:23

Hej

Vårsäsongen går mot sitt slut. Vi har haft en riktigt bra vårsäsong där killarna har utvecklats oerhört mycket. Vi har fått spela många matcher och det har varit kul att se alla tillsammans. Sista träningen innan sommaruppehållet blir den 30e juni. Den här träningen kommer ni att få utmana barnen på en föräldramatch. Så kom ombytta både föräldrar och barn.

 

Tack Caroline och Nina för att ni styrt upp kring laget. Det är mycket värdefullt. Men de skulle behöva hjälp av några fler föräldrar. Grillningen under helgens poolspel på Ilanda gav en del pengar till lagkassan. Tack till alla som ställde upp!

Vi planerar att ha grillning även nästa hemmapoolspel, eventuellt helgen v.32. Hoppas att några nya är taggade för att kränga hamburgare denna gång nu när vi inte var ute i sista sekunden😊  

 

Höstsäsongen börjar vi med träning söndag den 7e augusti. Preliminärt kommer vi att ha poolspel redan helgen därpå men vi har inte fått några tider än.  

 

Passar på vid detta utskick att tacka alla barn för en trevlig vårsäsong och ha en skön sommar.

 

 

 

Hälsningar Ledarna

 


Nyhetsarkiv
Föräldramatchen2022-06-20 21:23
Poolspel vecka 202022-05-09 17:54
Föräldramöte2022-03-30 12:17