Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy
IB Herr

Ny hemmamatch på lördag för IB Herr!
2023-11-07 12:41

På lördag är det dags igen för en ny hemmamatch mot ytterligare ett topplag i serien, vilket ska bli en rolig utmaning. Hultsberg IBF som kommer på besök har hittills vunnit samtliga matcher i serien som man spelat, och är en av favoriterna på förhand att ta hem serien. 

Historiskt sett brukar vi göra bra insatser mot Hultsberg och det blir oftast jämna och fysiska matcher, och allt talar för att även denna drabbning kommer bli en nagelbitare. 

För vår egen del gäller att att fortsätta göra bra prestationer och jobba på, vi är inne i en bra trend trots den tighta förlusten senast. Vi går in i lördagens match med stort självförtroende, och vi ska göra allt för att ställa till med en skräll!

Men för att det ska vara möjligt behöver vi som vanligt ett stort stöd ifrån läktarhåll, så ta med dig vänner och familj till Ilandahallen på lördag för att heja fram HBK till vinst. Matchstart 14:00 på lördag, vi ses i hallen!

#hbkfamiljen 

Foto- @skagersfoton


Nyhetsarkiv
Aktuella nyheter2020-03-26 07:10
Föryngring 2018-05-31 15:35