Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy
IB Herr

Hemmamatch på lördag för innebandy herr
2023-11-02 10:23

Till helgen är det dags att dra på sig matchstället igen i div 2 efter en veckans uppehåll, och det är tuffast möjliga uppgift som väntar då serieledande Arvika kommer på besök. Arvika som är tippade som en av favoriterna att ta hem seriesegern har inlett säsongen starkt med endast vinster på de 6 inledande matcherna.

Vi å andra sidan placerar oss tätt efter i tabellen med 3 inspelade poäng mindre, så på lördag har vi en fin chans att täppa till glappet mellan oss och Arvika i tabellen. Men det kommer givetvis bli en tuff uppgift, och det är definitivt säsongens hittills svåraste match som väntar. Men vi vet att vi är svårslagna när vi kommer upp i nivå, och med stort stöd ifrån läktaren är det jobbigt att möta oss i Ilandahallen. Så ta dig till Ilandahallen på lördag för att heja fram oss till seger, matchen börjar kl. 16:00 och kiosken är som vanligt öppen och välfylld. 

Vi ses på lördag! #hbkfamiljen


Nyhetsarkiv
Aktuella nyheter2020-03-26 07:10
Föryngring 2018-05-31 15:35