Dags för hemmamatch!
2018-05-25 14:07, Dam A
På lördag smäller det. Kanon väder och Örebro SK gästar oss på Ilanda IP. Ta med solhatten och solkrämen för att stötta oss i denna tuffa match.

Skulle du inte ha möjlighet att se matchen på plats så sänds den live via länk: fancloud.se

#HBKFamiljen

Hertzöga - Adolfsberg 2-0
2018-05-24 08:24
Herrlaget tog årets första trepoängare i hemmamatchen mot AIK, på ett soldränkt Ilanda inför en hyfsat stor publik fick vi se herrlaget jobba tillsammans och kunde relativt enkelt besegra närkingarna. Första målet kom på en bjudning från mv i AIK och Joe snappade upp bollen och la in den i bortre hörnet. I andra halvlek löper Mommo perfekt och Riaz släpper bollen perfekt och ensam med mv gör Mommo 2-0. HBK kontrollera sedan matchen och är närmare 3 och 4-0 än vad motståndarna är att reducera. En härlig laginsats med toppar på Oscar Sandersson och Isak Paulsson enligt speakern.
Dam A
Uddamålsförlust mot Hallsberg i en jämn match
2018-05-22 08:34, Dam A
Första halvlek inleder bägge lagen hårt där det syns att alla vill ha med sig trepoängaren. Spelet blir något drabbat av detta och inget av lagen skapar alldeles för många farliga chanser. Hallsberg skapar halvfarliga chanser då de hittar längre boll bakom backlinjen.

0-0 står sig halvleken ut men tidigt i andra får Hallsberg en hörna  som de tar tillvara på. Ledning Hallsberg och första insläppta målet över 495 minuter.

HBK får ett bättre spel i andra och kan äga boll på offensiv planhalva men tyvärr är det den sista avgörande passningen/löpningen som idag inte riktigt satt. Hallsberg blir farliga i kontringarna men HBK reder ut de situationerna och gör en sista kraftansträngning för att jaga kvitteringen men tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång.

Vi tar nya tag till veckan där ytterligare en tuff match väntar då vi tar emot Örebro SK Söder på hemmaplan.

#HBKfamiljen

Klart med nytt konstgräs
2018-05-17 10:43
Idag skrev kommunen avtal om att byta konstgräset på Ilanda. V27 börjar bytet och allt är klart innan höstsäsongen börjar. Det blir samma gräs som på klasmossen. Härligt Karlstad Kommun!
Matchreferat DM
2018-05-17 08:23, Dam A
foto: Norrstrands IF
En på förhand mycket tuff match där Norrstrand har många duktiga spelare och satsar på att klättra i seriesystemen.
Nyheter från vår verksamhet