Dam A
Uddamålsförlust mot Hallsberg i en jämn match
2018-05-22 08:34, Dam A
Första halvlek inleder bägge lagen hårt där det syns att alla vill ha med sig trepoängaren. Spelet blir något drabbat av detta och inget av lagen skapar alldeles för många farliga chanser. Hallsberg skapar halvfarliga chanser då de hittar längre boll bakom backlinjen.

0-0 står sig halvleken ut men tidigt i andra får Hallsberg en hörna  som de tar tillvara på. Ledning Hallsberg och första insläppta målet över 495 minuter.

HBK får ett bättre spel i andra och kan äga boll på offensiv planhalva men tyvärr är det den sista avgörande passningen/löpningen som idag inte riktigt satt. Hallsberg blir farliga i kontringarna men HBK reder ut de situationerna och gör en sista kraftansträngning för att jaga kvitteringen men tyvärr räckte det inte hela vägen denna gång.

Vi tar nya tag till veckan där ytterligare en tuff match väntar då vi tar emot Örebro SK Söder på hemmaplan.

#HBKfamiljen

Klart med nytt konstgräs
2018-05-17 10:43
Idag skrev kommunen avtal om att byta konstgräset på Ilanda. V27 börjar bytet och allt är klart innan höstsäsongen börjar. Det blir samma gräs som på klasmossen. Härligt Karlstad Kommun!
Matchreferat DM
2018-05-17 08:23, Dam A
foto: Norrstrands IF
En på förhand mycket tuff match där Norrstrand har många duktiga spelare och satsar på att klättra i seriesystemen.
Dam och Herr klara för semifinal
2018-05-15 21:56
Hertzöga BK är framme i semifinal i båda senior DM slutspelen, vi är inte bara störst i Värmland vi kan lira lite boll också! Härligt!
Nollan i 360 minuter.
2018-05-15 08:51, Dam A
Fjärde serieomgången och fjärde vinsten när Ornäs gästade HBK. En match som präglades av långa bollar från Ornäs och ett HBK som försökte hålla ner bollen och spela sitt spel.
Nyheter från vår verksamhet