Damernas femetta
2018-08-18 21:03
Dagens hemmamatch för damlaget mot Säffle slutade med en klar 5-1 seger. Mer info kommer.
Tung förlust för herrlaget mot FF
2018-08-18 15:00
På ett blåsigt Ilanda föll herrlaget i dagens match. Säffle var bättre i sin medvindshalvlek och vänder underläge 1-0 i paus till seger 2-1. Nya tag nästa helg då herrarna åker till Yxhult.
Dam A
Derby mot Säffle FF på Lördag
2018-08-15 21:18, Dam A
16:00 på lördag har vi första hemmamatchen på höstsäsongen och samtidigt är det Hertzögakronan där privatpersoner och företag kan sponsra en krona per åskådare eller mer (man kan även välja en fast summa). Välkomna ner till Ilanda och passar det så kan man ha en heldag på IP eftersom det är Dubbelderby, herr spelar även de mot Säffle FF denna dag.

Information om Hertzögakronan finns på hemsidan under egna arrangemang.
Hertzögakronan Lördag 18/8
2018-08-13 09:19

Den 18 augusti spelar både herr- och damlaget hemma på Ilanda IP och ungdomslagen kommer att finnas på läktaren.

13.00 Hertzöga BK Herr – Säffle FF

16.00 Hertzöga BK Dam – Säffle FF

Nästan alla barn och ungdomar i Skåre är eller har varit med i Hertzögas verksamhet.

Hertzöga strävar efter att

• Alla upplever tiden i Hertzöga som en höjdpunkt i livet
  • Spelare och ledare utvecklas i sina roller och som individer
  • Ilanda IP är en mötesplats för alla
  • Hertzöga BK syns och gör skillnad i samhället

Förra året utsågs Hertzöga BK till årets förening i Vämländsk fotboll för andra året i lag. Tre spelare i damlaget och två i herrlaget fick också priset som åretsspelare i de Värmländska distriktsserierna. 2014 och 2015 fick föreningen utmärkelsen årets barn- & ungdomsförening.

Hjäp oss att fortsätta utveckla verksamheten genom att delta i Hertzögakronan med x kr per åskådare den 18 augusti. Om du vill så kan du välja ett lag i föreningen som får halva din insats.

Alla som stöttar i Hertzögakronan deltar i ett lotteri.

Övriga arrangemang på Ilanda IP

14 april          Ilandadagen

29 april          Landskampen

6 juni  HBK-dagen

14-17 juni     Mästarcupen

20-27 juni     Landslagets fotbollskola

4-5 aug          10-åringarnas cup

18 aug           Hertzögakronan

30 sep            Genrepet

11 okt Ledarmatchen

31 dec            Nyårspromenaden

När alla matcher spelas hittar du i kalendern på www.hertzogabk.se

Anmäl dig till Hertzögakronan på hemsidan:
www.hertzogabk.se  / Egna Arrangemang / Hertzögakronan

Årets Supportrar, så här långt...

Dam A
Vinst i höstpremiären för damlaget
2018-08-12 23:18, Dam A
I lördags besökte damlaget Villastaden och passade på att ta med tre poäng hem till Skåre! En jämn och tuff match inledningsvis som präglades av dueller. 0-0 i halvtid. Första målet kom efter att Ebba bröt sig fri och fintade ner Villastadens målvakt och rullade in vårt ledningsmål tidigt i andra halvlek. Vårt andra mål gjordes av Wilma Borr efter ett mycket läckert anfall startat av Rebecca! Emma Eriksson och Rebecca väggade sig fram på kanten och till sist Emma spelade in bollen i boxen där Borr dök upp med sin tå! Bollen går mellan benen på målvakten och 2-0 är ett faktum. En väldigt skön vinst som start på höstsäsongen.

#HBKfamiljen
Nyheter från vår verksamhet