Dam A
Premiären i div 2 slutade med en övertygande HBK vinst.
2018-04-22 19:25, Dam A
Första halvlek börjar lite nervigt och stressigt. Eker ligger på bra 10 minuter i första halvlek och skapar några farliga kontringar.
Herr A
Tuff bortamatch till helgen
2018-04-19 14:35, Herr A
På lördag åker herrlaget till Eskilstuna för en av årets svåraste bortamatcher. Tunavallen är en arena med allsvensk klass och E-tuna är favorittippade i serien. De föll dock borta mot den andre seriefavoriten IFK Åmål i premiären och kommer säkert revanschsugna till lördagens drabbning. HBK får klara sig utan Maakan som blev utvisad i premiären och även Oskar Staf som skadade sig. Matchen startar 13.00.
Herr A
HBK-Arboga 1-2 (0-1)
2018-04-16 08:31, Herr A
Seriepremiär, fantastiskt väder och många (288) på läktarna. Tyvärr slutade dagen med förlust efter en spelmässigt jämn match. Vi hade våra chanser i första halvlek där vi inte lyckas få in bollen, Joe springer sig fri två gånger och rundare mv vid ett tillfälle men en back blockar. Det andra friläget gör mv en snygg benparad på. Arboga får lite hjälp av oss med sitt ledningsmål och 0-1 i paus kändes inte helt logiskt. I andra halvlek ökar Arboga på till 2-0 innan Mommo reducerar i 79:e minuten. I Arboga var nr 14 Rijad Babovic bäst tillsammans med mv Joakim Brunnberg. I hemmalaget får Joe beröm för första 45, även Jesper Johansson och Oscar Sandersson får plusbetyg av undertecknad. Ny match till helgen då vi åker till Eskilstuna och Tunavallen.
Dam A
Vinst i genrepet
2018-04-15 17:43, Dam A
HBK tog emot Råtorps IK i sin sista träningsmatch inför seriepremiären.
Lyckat 7-årings möte
2018-04-13 08:23
Igår kväll hade vi informationsmöte för föräldrar till alla pojkar och flickor födda 2011 och ett 50-tal föräldrar var på plats. Av dom anmälde sig 14 st som ledare för de båda lagen. Fantastiskt kul. Följande ledare kommer att hålla i det i år. På pojksidan Joachim Falk, Christer Olsson, Johan Ekängen, Mattias Wahlberg, Marcus Gustafsson, Niclas Wilke, Johan Arnesson och Anita Lundberg. På flicksidan Annika Holmqvist, Matts Gärdling, Peter Lanäs, Tobias Engström, Fredrik Henriksson och Henrik Hermansson. Lördagen den 5 maj är det säsongstart klockan 09.15.
Nyheter från vår verksamhet