Dam A
Sista hemmamatchen
2018-09-20 21:45, Dam A
På lördag spelas sista hemmamatchen klockan 14:00, vi hoppas på bra väder, underhållande match och mycket publik. Två matcher kvar på säsongen och inget är avgjort än även om vi nu inte har det helt i egna händer.
0-3 förlust i JDM
2018-09-19 21:41
Norrstrand tog ledningen i första halvlek där spelet var ganska jämnt fördelat med kanske ett litet övertag för HBK men utan att få till så många vassa chanser. I andra halvlek tog HBK över matchen men utan att lyckas ta sig förbi Norrstrands försvar. Några riktigt bra chanser skapades och flertalet hörnor, men allt handlar om att göra mål och försvara sig och det var vad Norrstrand lyckades med. I HBKs press skapades kontringslägen som snabba Elin Hedin förvaltade väl och stängde matchen med ytterligare två mål i andra halvlek.
JDM Final ikväll på Ilanda
2018-09-19 08:56, Fotboll

En riktigt bra match kommer att spelas ikväll på Ilanda där Norrstrands IF står för motståndet i år igen. Spelare som kan va med i Junior DM är de som fyller 19 detta år eller yngre så bra spel och tuffa närkamper är att räkna med. Förra året gick HBK segrande ur striden med 2-1 efter en bra kämpainsatts så ta er ned till IP ikväll 19:30!

#HBKfamiljen

Poäng i samtliga tre matcher under söndagen
2018-09-16 20:38, Fotboll

Dam U tillsammans med 02 och 03 hade en tuff dag då det spelades en match i div3 och två i F16-18. Totalt var det 41 spelare igång i dessa matcher och några spelare dubblerade för att vi skulle få fler avbytare. En kämpainsats av alla då det blev poäng i samtliga matcher, div3 Bråten - HBK 1-1, F16-18 HBK - Mallbacken 2-2, F16-18 Råtorp - HBK 1-2. Fantastiskt att se så många bra spelare vara igång under samma dag, men jag får nog nämna en som hade en riktigt bra dag i matchen mot Råtorp. Frida Staaf gjorde flera avgörande räddningar och hade medspelare som rensar på mållinjen, det var nervigt ibland så även vi på sidan blev svettiga.

Bara fyra spelare från A-truppen stöttade dessa lag p.g.a sjukdom och skador något som vi annars gärna gör. Att stötta nedåt och flytta uppåt för oss närmare varandra för vi alla är ETT lag HBKfamiljen, vi vinner och förlorar tillsammans, vi är gulgrönt.

Nu tar vi nya tag till veckan där JDM finalen mot Norrstrand på onsdag blir en av höjdpunkterna.

A-laget har sista hemmamatch för säsongen på lördag, U-laget har även de hemmamatch men på söndag, Gröna laget i F16-18 spelar hemma på lördag.

Dam A
6-0 vinst för damlaget
2018-09-16 09:33, Dam A
Det var en match mellan ett topplag och ett Nora BK som försöker hålla sig över nedflyttningsstrecket. Precis som när vi spelade bortamatchen i Nora så "parkerade de bussen" på egen planhalva.
Nyheter från vår verksamhet