Ilandadagen, INTE som vanligt
2021-04-18 11:01

Till lördag, 24:e april, planerar vi för Ilandadagen.

Vi har ju en pandemi men vi vill försöka genomföra arrangemanget, så det kommer INTE att bli en vanlig Ilandadag.

Vi vill städa och ställa Ilanda IP iordning efter vintern för våra barn skall ha en fin och bra miljö att vara i.

Vi håller oss ute hela tiden. Vi håller oss i små grupper där vi håller avstånd till varandra och följer FHMs krav.

Kontakta kansliet senast torsdag för den grupp du kan tänka dig att hjälpa till i så att vi kan få till grupper på ett bra sätt.

Start på lördag 09:30.

Vi försöker göra följande saker:

• Fotbollsgolfbanans hål skall fyllas igen och marken jämnas ut för åttkantssargerna
    • Samling vid vollybollplan
  • Ansa häcken utefter Ilandavägen. Ta gärna med häcksax, gallersläp om du har för bortforsling av skräp. (Åk inte i bil med någon du annars inte åker.) Översyn av staketet mot Ilandatjärn.
    • Samling på Parkeringen utefter Ilandavägen
  • Styrkebanan i Stodenskogen behöver sin årliga genomgång
    • Samling på Parkeringen bakom Damstugan
  • Det behövs också många krattor och sopborstar för att sopa, kratta, städa och göra i ordning arenan. Plantera blommor.
    • Samling vid Kiosken
  • Nya fästen i mark för Fotbollstennisen. Sätta upp vollybollnät.
    • Samling vid Friggeboden vid Damstugan
  • Måla stegar m.m. på konstgräset
    • Samling på Konstgräset
Arrangemang ställs in i år igen
2021-04-12 08:47

Hertzöga BK kan nu meddela att vi tvingas ställa in Mästarcupen -06 11-14 juni och Mästarcupen -07 17-20 juni på grund av pandemin. Även 11-åringarnas cup som skulle gått av stapeln 3-4 juli kommer ställas in. HBK-dagen den 6 juni får vi också ställa in.

Ilandadagen den 24 april när vi städare och gör i ordning Ilanda IP för säsongen ska vi genomföra på liknade sätt som ijfol.

Våra arrangemang i augusti hoppas vi fortfarande på att kunna genomföra.

Hertzöga Årsmöte 2021
2021-04-01 10:13

Igår kväll hade HBK sitt årsmöte  och för första gången i vår 59-åriga historia var det ett digitalt möte. Detta avlöpte smidigt vilken inte var en självklarhet när kansliet skulle sköta tekniken. Vi hälsar Tommy Elfstedt välkommen till styrelsen där Tommy kommer att vara ansvarig för ungdom fotboll. Vi tackar även Monica Ekelund och Nisse Westlund för sina insatser i styrelsen då de valt att tacka för sig.

Information om födda 2015
2021-03-22 15:56

I Hertzöga BK börjar man det året man fyller 7 år, dvs de som är födda 2014 i år. För yngre barn kan vi vara behjälpliga med matrial, planer osv om det finns vuxna ledare som vill starta igång det. Kontakta Mathias på kansliet om du är intresserad. Inga ledare ingen träning.

Erbjudanden via medlemskortet
2021-03-19 07:48

Du vet väl att Hertzögas medlemsrabatter finns i din mobil via medlemskortet.

Se här hur du hittar dem:

Erbjudanden via medlemskortet»

Just nu erbjudande från Stadium, 20% rabatt på fotbollsskor.

Nyheter från vår verksamhet