Herr A
Spännande vecka för herrlaget
2017-08-16 09:17, Herr A
Ikväll bortamatch mot FBK som undertecknad var imponerad av i vårens möte. Matchen startar 19.00 på Örsholmen. Sedan väntar den nya serietvåan Sifhälla hemma på lördag klockan 14.00. Vi hoppas på många gul/gröna supportrar vid sidan av planen som stöttar våra grabbar mot nya poäng.
Framgångar för våra ungdomslag
2017-08-14 08:25
Det blev fjärde gången gillt för våra F02-tjejer när de igår vann DM-finalen mot NIF med 5-0. Imponerande att gå till final för fjärde året och äntligen få vinna. Stort Grattis tjejer. F04 vann ett silver i sin DM-final där Skoghall blev för tuffa. Bra jobbat tjejer.
Och i Norge firade F03 stora framgångar i Sandefjord, både gul och grön gick till A-slutspel där de tvingades möta varandra i semifinal. Gul gick till final och vann även den. Grön fick ta hand om tredjepriset. Fantastiskt tjejer.
Vi hade även F05 på cup i Transtrand mot ett år äldre tjejer så att återväxten på flicksidan ser bra ut är bara att konstatera.
P03 var i Färgelanda och gick till A-slutspel men där tog det stopp i kvartsfinalen mot Uddevalla.
Herr och Dam vann
2017-08-11 20:48
Herrlaget besegrar Munkfors med 4-0, målskyttar Joe 2, Dan och Nygren varsitt. Damlaget vinner borta mot Arvika med 4-1, målskyttar Wilma 2, Ebba och Amanda varsitt. Härlig start på helgen.
Dam A
Oavgjort i derbyt
2017-08-08 10:19, Dam A
I fredags tog HBK emot IFK Skoghall DF på Ilanda IP. Ett Skoghall som krigar för överlevnad och var villiga att göra allt för att göra det svårt för damerna i gult. Första halvlek präglas av ganska lågt tempo från HBKs sida och mycket slarv. det var ett tungt Skoghall som inte var ofarliga. HBK tar ledningen men lyckas inte riktigt få kontroll på matchen.
Början på andra halvlek såg det bättre ut men Skoghall var stundtals farliga offensivt där Johanna i målet räddade oss flera gånger. En match där vi inte riktigt kom upp i vår nivå vilket resulterade i ett poäng vardera för lagen. Nu blickar vi framåt och har chans att ta revansch på oss själva nu på fredag bota mot Arvika.
Begränsade träningsmöjligheter ikväll måndag
2017-08-07 10:15
Våra gräsytor har jobbat tufft under helgen så de är i behov att vila lite ikväll. Dam matchen flyttas till konstgräset och ni som tränar ikväll gör det med förstånd och använder de ytor som inte jobbat lika hårt under 10-åringarnas cup.
Nyheter från vår verksamhet
F08, 16/08 09:43