KIA och Wafab Bil sponsrar Hertzöga BK
2017-02-24 13:09
Till vår glädje kommer KIA/Wafab Bil AB fortsätta som föreningssponsor till Hertzöga BK även under 2017, det betyder att KIA/Wafab Bil AB är med och sponsrar våra cuper och våra seniorlag. Härligt igen!
ICA Supermarket Skåre ny föreningssponsor
2017-02-24 12:16

Idag kom Hertzöga BK och ICA Supermarket Skåre överens om att ICA går in som föreningssponsor under 2017. Peter Olsson och Christina Svanberg Wiik tog i hand och vi hoppas på ett långt och bra samarbete mellan oss. ICA Supermarket Skåre kommer därmed att vara huvudsponsor till våra cuper och även finnas med på Dam och Herrs tröjor. Härligt!

Träningstider Ilanda mars och april
2017-02-22 09:44
De lag som inte lämnat in önskemål bör göra det snarast via kansliets e-post. Jag kommer att göra ett schema som gäller Mars och ett som gäller April, från Maj och framåt gäller grässchemat.
Närvarokorten
2017-02-07 13:19
Senast söndagen den 12 feb vill jag att alla har gjort klart närvarokorten i Idrott Online, från och med 1 januari använder vi Sportadmin.
Dam A
Tredje nyförvärvet i Dam truppen
2017-02-04 19:35, Dam A
Frida Rosenhall klar för 2017!

Nästa nyförvärv är Frida Rosenhall som kommer från tidigare spel i Skoghall. Frida är en fysisk spelare med bra avslut och bollbehandling. Detta har Rosenhall att säga om flytten till HBK: "Som ny i laget känns det som ett härligt gäng att spela med. Jag visste att föreningen var bra eftersom brorsan har spelat i klubben, dessutom är det trevliga tjejer och bra engagerade ledare. Så det käns toppen! Jag tror vi har bra förutsättningar för att lyckas i serien. Det vore kul att vinna den! Jag ser fram emot säsongen med #HBKFamiljen

Några frågor till Frida:

Vilken är din moderförening och vilka klubbar har du spelat för?
Min moderförening är QBIK. Som barn har jag representerat Ulvsby IF ett år, och nu senast IFK Skoghall.

Hur gammal var du när du började spela fotboll?

Jag var 5 år när jag började spela fotboll i ett lag.

Vad gjorde att du fastnade för fotboll?
Alltid älskat fotboll och växte upp i en familj där alla har spelat.

Har du hållit på med andra sporter?
Ja, spelat lite innebandy, pingis & tennis men fotbollen har alltid varit viktigast & roligast för mig.

Beskriv dig med tre ord?
Positiv, ärlig & aktiv

Vad är din favoriträtt?
Grillad fläskfilé, färskpotatis & mammas grillsås

Vad gör du helst utanför fotbollsplanen?
Umgås med mina vänner eller steka på en strand

Någon dold talang som ingen vet om?

Fläta in/ut-bakade flätor

"