Herr A
Makan tillbaka när HBK missade chansen
2019-09-14 17:05, Herr A
Hertzöga BK försatte ett drömläge till säkrat kontrakt när laget spelade oavgjort hemma mot IK Arvika. Matchen slutade 1-1 (0-0) efter att de gulgrönas mål gjorts av Riaz Ahmadi.
Herrlaget tar emot Arvika i 20:e omgången
2019-09-13 08:20
Lördag 14/9 kl 14.00 är det dags för årets sista hemmaderby då vi gästas av IK Arvika Fotboll. Viktig match för hemmalaget som kan ta ett stort kliv mot ett nytt kontrakt vid en eventuell vinst. Bortagänget Arvika är redan klara för degradering. Varmt välkomna till IP imorgon lördag!
20% hos Stadium
2019-09-11 11:17

Här finner du en rabattkuponger från Stadium för dig som är medlem i Hertzöga BK.

Kupongen gäller till 30 september, både på Stadium Bergvik och i City-butiken.
Dam A
Vinst igen för damerna
2019-09-09 09:46, Dam A
Det var lite blandat väder på Ilanda när damerna i lördags tog emot Skoftebyns IF. Även på planen var det ostadigt men vädret stabiliserade sig i andra halvlek och på planen fajtades tjejerna för sina poäng. Där många tajta matcher under året inte gått vår väg så studsade det rätt denna gång. Fia Carlsson byts in i andra halvlek och det tar inte mer än 2 minuter så utnyttjar hon ett försvarsmisstag och sätter 1-0 behärskat i minut 67. Båda lagen skapar chanser men Skoftebyn lyckas inte utnyttja sina då HBK tjejerna krigar bra i straffområdet. Samtidigt som Fia byttes in så klev även Erika Johansson in på planen och hon ville ju inte va sämre utan fastställde slutresultatet till 2-0 i minut 82. Frida Hultberg premiär spelade för året och höll nollan efter en gedigen insats.
Herr A
FBK knockade HBK på Örsholmen
2019-09-07 15:38, Herr A
FBK vann derbyt på Örsholmen med hela 6-1 (3-1) i en match som var jämnare än siffrorna antyder. Hertzögas mål gjordes av André Niklasson.
Nyheter från vår verksamhet