Dam A
Robert Nilsson blir assisterande tränare för Hertzöga Dam under kommande säsong
2022-01-13 23:15, Dam A

Jättekul att Robert kommer att vara en del i ledarstaben. Han har stöttat tjejerna i damlaget med skadehantering under ett par år, men kommer under 2022 också att var assisterande tränare i A-truppen med ett särskilt ansvar för den fysiska biten.

Kick-off för ungdomslagen fotboll
2022-01-12 08:12

Som ni förstår får vi även detta år dela upp kick-offerna i 4 delar för att kunna träffas och gå igenom säsongen 2022. Följande datum gäller för era lag.

F12 o P12 tränar tillsammans
2022-01-09 12:22
Gemensam träning i futsal för flickor och pojkar födda 2012

Futsalträning tillsammans mellan F12 o P12 för att bygga klubbkänsla och gemenskap. Lära sig av varandra och visa hänsyn är andra positiva saker man får med sig förutom att det är roligt!

Dam A
Amanda ansluter till ledarteamet
2022-01-08 19:05, Dam A

Amanda Hedelin förstärker ledarteamet och kommer att bli ”spelande” assisterande tränare i Hertzöga Dam kommande säsong