Genrepet 2020 inställt
2020-08-12 10:26
Igår bestämde vi att vi får ställa in Genrepet 2020, cupen där 9-åringar får prova på att spela 7-manna för första gången. Vi arbetar mot att erbjuda en mindre försäsongscup i slutet av april men återkommer mer om detta i vinter.
Dam A
Nyförvärv i Dam
2020-08-12 09:25, Dam A
Vi är extremt glada över att få knyta ytterligare en jätteduktig målvakt till oss och hon kommer bidra mycket i spelet med fötterna och med snacket. Ebba kommer närmast från Mallbacken men är inte helt obekant då hon tränade med oss under en längre tid i vinter.

Namn: Ebba Sandström
Ålder: 22
Position: Målvakt
Sysselsättning: Jobbar på posten

Ingen publik på Ilanda IP
2020-08-11 11:06
Det är fortsatt 0 publik som gäller på Ilanda IP.

Angående SvFF nya riktlinjer som kom igår är de under behandling både hos oss och hos Karlstad Kommun. Men tillsvidare gäller tidigare rekommendationer att ingen publik är välkommen till Ilanda IP.
Dam A
Referat: HBK- Lysviks IF
2020-08-08 10:00, Dam A
Under fredagskvällen så spelade vi vår andra match i årets seriespel och det var Lysviks IF som var våra motståndare i första hemmamatchen.
Lysvik är ett bra lag som tog en fin skalp mot topptippade Avesta AIK i första omgången där man gick segrande ur striden med 1-0.
LIF hade inför den här matchen spelat fem matcher och hållit nollan i tre av dom så vi visste att deras defensiv är väldigt bra.
Påminnelse om att publik ej är välkomna till IP
2020-08-05 11:43
Vi vill återigen påminna alla om att publik ej är välkomna till våra arrangemang, detta gäller både träning och match. Kiosken är fortsatt stängd och tyvärr har vi haft lite problem i början av veckan. Vi vädjar nu till alla att ta sitt ansvar och fortsätta följa FHM och SvFF starka rekommendationer. Tack!
Nyheter från vår verksamhet