Bingolotterna till jul och nyår har kommit till kansliet
2020-12-01 14:58
HÅRT TRYCK PÅ FÖRSÄLJNINGEN! KÖP I TID ÄR TIPSET FRÅN KANSLIET!

Alla ni som beställt är nu välkomna att hämta era lotter på kansliet. Ring om det är ngr problem så får vi lösa leveransen. 100 kr för en enkellott och 200 kr för en dubbellott. Nyårslotterna kostar 50 respektive 100 kronor.

Och till alla ni som inte beställt så finns det gott om lotter kvar att köpa.

Välkomna in!
Tränarutbildning B Ungdom 2021
2020-11-26 12:42
Nästa vår är det tänkt att vi ska köra en tränarutbildning B ungdom här på Ilanda. Blir den inte av fysiskt kommer den att köras digitalt. Hertzögas ledare har en veckas försprång på att boka en plats för måndagen den 7 december öppnar vi upp den för andra föreningar. Vänder sig till ledare för lag från födda 2009 och äldre som har genomgått C ungdom eller motsvarande utbildning. Anmälan sker till kansliets mejl hertzogabk@telia.com fram till söndag 6 december. Datum för utbildningen är 20-21 mars och 24-25 april här på Ilanda.
Herr A
Lars Augustsson klar som ny tränare för herrlaget
2020-11-26 11:00, Herr A
Lars in action mot Nordvärmland

Det är med stor glädje som vi kan presentera kommande säsongs ledare och tränare i Hertzöga BKs division 3-lag. De viktiga personerna kring laget Per Andersson och Bo Ekelund kommer även kommande säsong att vara med oss. Som tränare kommer vi att både få se och höra en gammal bekant; Lars Augustsson. Lars känner vi från hans många år som målvakt i både ungdomslag och a-lag.

Lars kommer senast från sitt uppdrag som assisterande tränare i Karlstad IF och deras division 2-lag. Lars började sin spelarkarriär som 7-åring i Hertzöga BK för att sedan som 18-åring hamna i Säffle FF under två år. Därefter ett år i Sommarro IF. Efter denna utflykt återvände Lars till Hertzöga BK och fick vara med att föra laget till division 1 och spela elitfotboll i två säsonger. Efter ytterligare en utflykt via Säffle och Carlstad United fick sedan Lars uppdraget som spelande tränare i Torsby under 3 år. Han har även haft tränaruppdrag i både Råtorp, Skattkärr och som ungdomstränare i FBK och Carlstad United.

På grund av rådande pandemi kommer vi inte ha någon träff med trupp, ledare och tränare innan nya direktiv kommer från Folkhälsomyndigheten en bit in i december. Under nästkommande vecka har seniorgruppen och ledarna en träff för en planering av kommande säsong. Där kommer vi också att se på alternativa träningsformer.

Så håll ut och skydda er så kör vi snart!

Alla innebandymatcher uppskjutna fram till 31/12
2020-11-25 13:51
Värmlands innebandyförbund meddelade idag att samtliga innebandymatcher är uppskjutna fram till 31/12.

Igår, tisdag 24 november, meddelade Folkhälsomyndigheten att de skärpta allmänna råden i Värmlands län förlängs från 10 december till 13 december. Mot bakgrund av det har Värmlands IBF beslutat att förlänga pausen av tävlingsverksamheten till och med 31 december.

Förlängningen av de skärpta allmänna råden gäller inte bara Värmlands län, utan samtliga län som sedan tidigare har fått skärpta allmänna råd.

Folkhälsomyndigheten meddelade vidare under gårdagen att, från den 14 december, så ersätts de lokala råden av skärpta allmänna råd på nationell nivå, över jul- och nyårshelgerna, vilket också vägts in i beslutet om att förlänga pausen av seriespelet.

Läs mer i nyhet på webben, om vad som gäller för både tävling och träning fram till årsskiftet - https://www.innebandy.se/varmland/inlaegg/lista/tavlingsverksamheten-pausad-till-31-december/

Senast onsdag 2 december får samtliga föreningar information från VIBF:s tävlingskonsulent Johan Carlsson om vad som gäller kring matchändringar för matcherna under perioden 11–31 december.

Vi håller förstås alla tummar för en ljusning av läget, så att vi så snart som möjligt kan komma igång med innebandyn igen. Stort tack för allt fantastiskt arbete ni löpande gjort och gör runtom i era verksamheter!

Stötta gul/grönt och beställ saffran
2020-11-19 17:40

Damsenior säljer saffran så passa på och stötta damsektionen och beställ saffran av oss. Vi säljer fram till torsdag nästa vecka den 26/11. Om någon vill köpa kan man höra av sig till mig på sms 0707532346 eller mail Maria.hedelin@kil.se.

Nyheter från vår verksamhet
HBK IF05-06, 02/12 10:17