Arrangemang ställs in i år igen
2021-04-12 08:47

Hertzöga BK kan nu meddela att vi tvingas ställa in Mästarcupen -06 11-14 juni och Mästarcupen -07 17-20 juni på grund av pandemin. Även 11-åringarnas cup som skulle gått av stapeln 3-4 juli kommer ställas in. HBK-dagen den 6 juni får vi också ställa in.

Ilandadagen den 24 april när vi städare och gör i ordning Ilanda IP för säsongen ska vi genomföra på liknade sätt som ijfol.

Våra arrangemang i augusti hoppas vi fortfarande på att kunna genomföra.

Hertzöga Årsmöte 2021
2021-04-01 10:13

Igår kväll hade HBK sitt årsmöte  och för första gången i vår 59-åriga historia var det ett digitalt möte. Detta avlöpte smidigt vilken inte var en självklarhet när kansliet skulle sköta tekniken. Vi hälsar Tommy Elfstedt välkommen till styrelsen där Tommy kommer att vara ansvarig för ungdom fotboll. Vi tackar även Monica Ekelund och Nisse Westlund för sina insatser i styrelsen då de valt att tacka för sig.

Information om födda 2015
2021-03-22 15:56

I Hertzöga BK börjar man det året man fyller 7 år, dvs de som är födda 2014 i år. För yngre barn kan vi vara behjälpliga med matrial, planer osv om det finns vuxna ledare som vill starta igång det. Kontakta Mathias på kansliet om du är intresserad. Inga ledare ingen träning.

Erbjudanden via medlemskortet
2021-03-19 07:48

Du vet väl att Hertzögas medlemsrabatter finns i din mobil via medlemskortet.

Se här hur du hittar dem:

Erbjudanden via medlemskortet»

Just nu erbjudande från Stadium, 20% rabatt på fotbollsskor.

Information till våra 7-åringar
2021-03-11 11:23

Inom kort kommer vi att skicka ut inbjudningarna till alla födda 2014 i vårt upptagningsområde. Vi avvaktar lite för att se hur pandemin utvecklar sig men torsdagen den 22 april är det tänkt att bli ett föräldrarmöte med information till våra nya tjejer och killar. Vi vill gärna träffa er live men kommer försöka hålla mötet digitalt om det inte går att träffas.

Nyheter från vår verksamhet