2017-05-14 22:39
Hej!

Nu är WhatsAppgruppen startad och vi har lagt till de nummer vi har tillgång till. Eftersom det är flera nummer som fattas vill vi flagga för att det finns risk för att ni missar viss information om ni inte är med i WhatsAppgruppen. Tanken är att vi där kan lägga ut meddelanden om snabba ändringar angående träningar och matcher och att ni ska kunna komma överens om samåkning till träning eller match. Därför är det är bra om åtminstone en förälder har appen så att ni inte missar något. Det är bara att svara på detta mail med telefonnummer så lägger vi till er så fort vi kan.

Kallelser till match kommer alltid skickas via mail (till de mailadresser som är registrerade i SportAdmin).

Ha det fint så ses vi på tisdag!
//Ledarna
2017-05-11 13:52
Hej!

På f-mötet så sa vi att vi skulle starta upp en WhatsApp-grupp för er föräldrar där ni kan komma överens om samåkning och annat och där vi ledare kan skicka ut lite info. För att detta ska fungera vill vi att ni går in och ser att ni har rätt mobilnummer registrerat i Sportadmin, som är det IT-verktyg som sköter Hertzögas hemsida. Vi skickar med en länk där ni kan gå in och kolla hur man skaffar inloggning till Sportadmin om ni inte redan gjort det. Vi kommer att bilda gruppen på söndag, så de nummer som ligger ute där då är de som läggs till i WhatsApp.

//Ledarna
Arbetsfördelning och diverse info
2017-05-10 21:21
Vi har nu satt datum och ansvariga för både bollisa och kioskverksamhet. Närvaro är obligatorisk och om ni inte kan löser ni det med varandra inom föräldragruppen. Information om vad en bollisa uppgifter är finns på hemsidan.

Bollisa ansvariga:
20/5 kl: 16.00 Elin Olsson och Ella Högman-Skager
23/9 kl: 11.00 Ellen Rentzhog och Elva Nyberg-Zetterlund

Hamburgeriansvarig:
4/6 ca 4 timmar. Mer information kommer. Emilia Samuelsson och Emma Höglund

Swishbetalning för overaller:
Kostnad: 300:- Tel: 072-0043853. Går till Andreas Danielsson. Märk betalning med barnet/barnens namn. Betalning önskas senast 31/5.

Kioskansvariga vecka 31: Mer info kommer om tider.
Isabella Clarenbach
Moa Lööf
Moa Monsén
Nike Li-Elbl
Thea Sundfeldt
Tilde Griberg
Ella Madland
Elin Olsson
Ella Högman-Skager
Ellen Rentzhog

Träningsoverall
2017-05-07 23:25
Tack alla för en lyckad poolspelsomgång! Hoppas att tjejerna tyckte att det var lika roligt som vi ledare! Alla kämpade på bra precis som det ska vara och nu ser vi fram emot nästa omgång 21/5-

På tisdag har vi med en nyckel så att ni efter träningen kan prova träningsoveraller. Vi vill ha er beställning senast tisdagkväll.
Matchtider söndag 7/5
2017-05-03 16:58
Dessa matchtider har vi fått via mail från Fagerås som arrangerar poolspelet på söndag:

Hertzöga Bk Gul- IF Kil 1 14:00
Norrstrands IF- Hertzöga Gul 16:00

Östra Deje IK- Hertzöga BK Grön 15:00
Hertzöga Bk Grön- IK Viking 17:00

Minnesanteckningar föräldramöte 2 maj 2017
2017-05-02 23:14
Länk till powerpointen som gicks igenom:

Poolspel:
Viktigt att gå in och ange vilka poolspel som ni kan vara med på (se tidigare nyhet). Vi har 2 lag anmälda och kommer att åka med ca 10 spelare i varje lag. På borta poolspelen samlas vi på Ilanda och åker gemensamt dit. Vi vill vara på plats åtminstone 45 min innan matchstart. Matchkläder tillhandahålls av HBK. Kallelser kommer på mail.

Åtagande:
Vi kommer att lägga ut ett Google dokument där man får fylla i vilka åtagande man vill göra (kiosk osv). Återkommer längre fram med det.

Träningsoverall:
Vi har lyckats få in mycket sponsorpengar som vi kommer attt använda till att subventionera inköp av träningsoverall. Ordinarie pris är 890kr men vi kommer bara att behöva betala 300kr. Köp är givetvis frivilligt! Johan Asplund är den som hålller i beställningen. Storlek meddelas till honom och eftersom det är ganska lång leveranstid villl vi få iväg beställlningen så fort som möjligt. Sista beställningsdag är nästa tisdag den 9 maj. Efter träningen på lördag går det att prova storlek på kansliet.

whatsup grupp:
Vi kommer att ha en gemensam whatsup grupp. Där kan man komma överens om samåkning, inställlda träningar och info som snabbt skall ut. Det är bra om alla är med i den!

Kalendern:
Prenumerera på lagets kalendern. Här finns alltid rätt info om alla aktiviteter.
http://www.hertzogabk.se/kalender/?ID=171455 (Klicka på prenumerera och följ instruktionerna)