Träning och avslutning
2017-09-13 23:01
Hej på er!

Tanken var att vi skulle köra avslutning i samband med bollisamatchen 23/9 men eftersom damerna förhoppningsvis tar hem seriesegern den dagen så kan det vara svårt för oss att få plats på Ilanda. Därför har vi bestämt att flytta avslutningen till nu på lördag, alltså 16/9. Vi kör en träning med mycket lekar och sedan tar vi ledare med oss barnen in i Damstugan och äter korv med bröd och en glass för de som vill som efterrätt. Eftersom detta är en aktivitet som görs som en rolig avslutning men även som en gruppaktivitet ser vi gärna att det bara är vi i laget, alltså barn och ledare i damstugan. Annars blir det lätt att barnen heller hänger med föräldrar eller syskon och då försvinner lite av själva lagsammanhållningen. Är det något barn som absolut behöver sin förälder med så får det givetvis bli så, barnens välmående går alltid i första hand. Vill man hjälpa till att koka och servera korv går det givetvis också bra! Vi räknar med att vara klara runt elva.
Svara gärna på kallelsen så fort som möjligt så att vi vet hur många barn som kommer.
//Ledarna
Sista poolspelet, Bollisa, avslutning.
2017-09-03 19:53
Hej på er!

Vi närmar oss slutet på höstsäsongen och på söndag har vi vårt sista poolspel. Nästan alla tjejer är med och det känns jättekul! Laguttagning kommer i början på veckan då tiderna som just nu ligger ute kan komma att ändras.

Avslutning kör vi efter bollisamatchen 23/9 då Hertzögas A-damer tar emot Skattkärr. Vi kommer skicka ut kallelser till både bollisa och avslutning inom kort. Avslutningen kommer att börja efter matchen och hålla på runt en timme, preliminär tid 13:30-14:30

Vi har tagit bort några träningar, så kolla i kalendern som är uppdaterad.

Hälsningar Ledarna
Anmälan till poolspel hösten 2017
2017-08-02 22:03
Nu är det dags att anmäla sig till höstens poolspel Anmäl gärna direkt till så många som möjligt. Om ni behöver ändra är det bara att göra en ny anmälan. Det är alltid den senaste anmälan som räknas.

Info!
2017-07-06 19:58

Hej på er!

Nu har vi ledare haft möte och kom fram till att vi kör igång träningarna lördag 29/7 igen. Samma tid som tidigare, alltså 09:30-10:45

Ha det så härligt och glöm inte kioskveckan vecka 31, schemat ligger under dokument och kan inte den tid ni fått så byter ni med någon annan i gruppen. Whatsappen kan ju vara ett bra forum för det.

Hälsningar Tränarna!
2017-05-14 22:39
Hej!

Nu är WhatsAppgruppen startad och vi har lagt till de nummer vi har tillgång till. Eftersom det är flera nummer som fattas vill vi flagga för att det finns risk för att ni missar viss information om ni inte är med i WhatsAppgruppen. Tanken är att vi där kan lägga ut meddelanden om snabba ändringar angående träningar och matcher och att ni ska kunna komma överens om samåkning till träning eller match. Därför är det är bra om åtminstone en förälder har appen så att ni inte missar något. Det är bara att svara på detta mail med telefonnummer så lägger vi till er så fort vi kan.

Kallelser till match kommer alltid skickas via mail (till de mailadresser som är registrerade i SportAdmin).

Ha det fint så ses vi på tisdag!
2017-05-11 13:52
Hej!

På f-mötet så sa vi att vi skulle starta upp en WhatsApp-grupp för er föräldrar där ni kan komma överens om samåkning och annat och där vi ledare kan skicka ut lite info. För att detta ska fungera vill vi att ni går in och ser att ni har rätt mobilnummer registrerat i Sportadmin, som är det IT-verktyg som sköter Hertzögas hemsida. Vi skickar med en länk där ni kan gå in och kolla hur man skaffar inloggning till Sportadmin om ni inte redan gjort det. Vi kommer att bilda gruppen på söndag, så de nummer som ligger ute där då är de som läggs till i WhatsApp.

Hertzöga Bollklubb, 22/09 20:21
Hertzöga Bollklubb, 12/09 14:57