P-14 Premiär 8 maj

Vi välkomnar gamla som nya fotbollsspelare till ytterligare en ny fotbollssäsong!

Nu lämnar vi bollkulnivån och börjar träna "på riktigt" i Hertzöga regi. Vi kommer fortfarande ha lekfulla övningar med fokus på skoj, samtidigt som det bli lite mer fotbollsträningsfokus.

Vi vill att alla barn är ombytta och klara med benskydd och vattenflaska med namn när träningen börjar. Tänk på att både lämna och hämta i tid.

Vi kommer börja träna lördagen 8 maj 2021.

Träningstider:

Lördagar kl 09.30-10.30 på konstgräsplanen.
Inför varje träning ser vi gärna att ni anmäler närvaro eller frånvaro via sportadmin.

Vi vet ännu inte hur säsongen kommer se ut matchmässigt, vi återkommer om det!

Vi kommer lägga ut information på hemsidan om det är något vi vill förmedla. I år gäller det främst förändringar i träning. De som angett sin mailadress vid medlemsansökan kommer att få nyheten som mail. Om ni vill komma i kontakt med ledarna finns kontaktuppgifter på hemsidan.

Vi har Covid 19 restriktioner att följa, se bifogat dokument. Vi hoppas att ni följer restriktionerna för våra barns skull. Kortfattat gäller följande:

Det får inte vara någon publik. Om något barn är i behov av att ha vuxen nära kan anhörig stanna men hålla sig på avstånd.

covid 19 Hertzöga 2021 våren.odt

Vi ses 8 maj!