Sanna Widström klar för Gul/Grönt
2018-01-17 14:01, Dam A
Vi presenterar damlagets andra nyförvärv, Sanna kommer närmast från QBIK där hon tillhört A-truppen. Vi har ställt några frågor så ni får lite koll på denna tjej.
Agnes Höglund klar för Gul/Grönt
2017-12-07 20:49, Dam A
Damlagets första nyförvärv inför 2018 är en lugn och positiv tjej som kommer att ge den unga truppen lite mer rutin. Vi hälsar Agnes välkommen till Hertzöga och har ställt lite frågor till henne.
Wilma på Bosön
2017-11-27 11:17, Dam A
Så här säger Wilma om tipselitlägret under helgen, "Jag tyckte det var kul under lägret. Träningarna hade väldigt högt tempo vilket va kul men svårt också eftersom jag inte är van vid det. Coolt att bära sverigekläder och träffa bland annat Pia Sundhage och Lisa dahlkvist, Lisa coachade mitt lag i internmatchen som vi för övrigt vann med 4-0 😉" Wilma spelade forward i matchen och hade lite blandande känslor för hur det gick under matchen.
Dam A
Nya tränarduon klar för säsongen 2018.
2017-10-31 22:24, Dam A
Förre huvudansvarig Hampus Ultzhöfer valde att till säsongen 2018 kliva av HBK för att satsa på lite annat inom fotbollen.

Istället kliver Khaled Zied (till vänster) på tåget tillsammans med Pedram Pirouzfar inför 2018.
En duo med lika mycket hår på huvudet som en nyklippt gräsmatta ska de tillsammans leda damerna i gult 2018 i divison 2.
Khaled är 26 år gammal och jobbar som lärare på Skåreskolan. Tidigare ungdomstränare i FBK Karlstad.

Ny är även Maria Busk Madland som kommer att tillhöra tränargruppen och är ett välkommet tillskott med sin rutin. Maria tar förstås speciellt hand om våra målvakter.

Peter Olsson fortsätter som lagledare även 2018.

Vi hälsar Khaled och Maria varmt välkommen till klubben och önskar ett stort lycka till med säsongen.

#HBKFamiljen
Serieseger 2017
2017-09-23 14:56, Dam A
SERIESEGER 2017!

Efter en lång säsong med många matcher, träningar och aktiviteter kunde HBK knyta ihop säcken och vinna Avistrean på hemmaplan.

Skattkärrs IF stod för motståndet i den sista matchen. En på förhand tuff match. HBK äger mycket boll och rullar på fint, skapar många fina lägen.

HBK leder första halvlek med 3-0 efter tre klassmål. Andra halvlek blir något segare och långsammare än första halvlek där HBK mest rullade av matchen för att kunna fira och ta på sig guldhattar.

Efter 90 spelade minuter blåste domaren av matchen och seriesegern var ett faktum.

Totalt har vi spelat 18 matcher och vunnit 16 av dem. Enbart en förlust med 92 gjorda mål och 13 insläppta. En fantastisk säsong där tjejerna har slitit och kämpat varje vecka, varje träning och varje match.

Tusen tack för allt stöd under säsongen, nu ses vi nästa år och denna gång i divison 2. #HBKFamiljen

Sista matchen för säsongen
2017-09-20 18:23, Dam A
På lördag förmiddag 11:00 spelar Dam A sin sista match denna säsong och möjligheten att ta hem seriesegern finns. Som det har varit denna höst så krävs en vinst för att lyckas med detta. Motståndarna Skattkärr har gått bra på höstsäsongen och har endast en förlust på de senaste 7 matcherna (Villastaden 1-0). Alltså en svår nöt för HBK tjejerna att knäcka så därför behöver vi allt stöd vi kan få på lördag. Vore jättekul att ha många ungdomslag på läktaren i gröna träningsjackan och gärna föräldrar, vänner å bekanta med så det blir lite extra tryck. Vi är alla tillsammans Hertzöga BK och en stor go familj.

#HBKFamiljen
Hertzöga Bollklubb, 10/01 11:15