HBK Pojkar 2012
Nästan alla spelarna i laget är med på bilden!
Vi hälsar er varmt välkomna till vår hemsida, här i Hertzöga BK 2012 spelar trettiotalet pojkar fotboll!

HBK P2012 levererar till stadsmissionen!
2021-04-14 10:52
Olle&Philip levererade 50 kakburkar till stadsmissionen från hemlig köpare!

- Jag vill att barnen ska få känna hur det känns att kunna ge till dem som inte har något och samtidigt handlar det om människorna som behöver det mer än oss, säger företagaren och köparen av burkarna.

Både stadsmissionen och HBK P2012 tackar givetvis för både köp och den otroligt fina gesten.

Tack!

HBK P2012 är igång med säsong 2021!
2021-04-05 10:06
Ebbe och hans lagkamrater är igång med träning!

Äntligen, har våren kikat fram och fotbollsutrustningen dammats av. Hertzögas pojkar födda 2012 har tränat tre tillfällen och kör idag annandag påsk ett miniläger på Ilanda IP.

Laget kommer träna två tillfällen i veckan april och väntar givetvis på vad som sedan komma.

Nu gnuggar vi fotbollskunskaper och har det kul och trivsamt tillsammans.

32 entusiastiska spelare och 10 ledare ser mycket fram emot kommande säsong.

Tack för säsongen!
2020-09-27 17:43
Härligt glada och goda kamrater och fotbollsspelare!
Vi ledare som fått äran att ha hand om verksamheten för pojkarna födda 2012, vill rikta ett stort tack.
Spelarna har visat intresse, engagemang, glädje och lekfullhet vilket visat sig vara en framgångsrik kombination!

Nu väntar fotbollsvila under vintern så tar vi nya tag i vår 2021.
Mer information kommer givetvis framöver.
Höstsäsongen närmar sig!
2020-07-23 21:52
Efter en finfin vårsäsong som avslutades på OLearys i slutet av juni, så närmar sig nu den andra delen av höstsäsongen!
Grabbarna genomförde våren på ett alldeles utmärkt sätt. Seriösa, intresserade och engagerade till sin fotbollsutveckling i kombination med lekfullheten och glädjen med kamratskapen. Toppenbra!

Nu väntar en ny del av säsongen som är tänkt att starta med träning den 4 augusti (kallelser kommer)
Vi kommer också ha ett föräldramöte, troligen andra veckan i augusti. Kallelse kommer även dit och ska följas enligt rekommendationer och restriktioner.

Hoppas ni alla har en härlig sommartid och kommer laddade vid nystart.

Välkomna önskar ledarstaben.
Första matcherna spelade
2020-05-17 22:37
Vilken härlig lördag vi hade på Örsholmen. Sammanlagt spelade vi tre härligt jämna matcher mot FBK Karlstad och våra killar visade en skön entusiasm över att få spela matcher.

Vi har de senaste veckorna tränat en del på utgångspositioner samt de fyra förutsättningarna för anfallsspel. Spelbredd, speldjup, spelavstånd och spelbarhet. Även under ett kortare teoripass lyssnade spelarna till detsamma.

Vi ledare kunde också se tendenser till att vissa av instruktionerna från träning gav respons även när det i helgen var dags för match.

Kul! Nästkommande matcher hoppas vi blir av om två helger när förbundet troligen drar igång poolspel.