HBK Pojkar 2012
Vi hälsar er varmt välkomna till vår hemsida, här i Hertzöga BK 2012 spelar trettiotalet pojkar fotboll!

Höstsäsongen närmar sig!
2020-07-23 21:52
Efter en finfin vårsäsong som avslutades på OLearys i slutet av juni, så närmar sig nu den andra delen av höstsäsongen!
Grabbarna genomförde våren på ett alldeles utmärkt sätt. Seriösa, intresserade och engagerade till sin fotbollsutveckling i kombination med lekfullheten och glädjen med kamratskapen. Toppenbra!

Nu väntar en ny del av säsongen som är tänkt att starta med träning den 4 augusti (kallelser kommer)
Vi kommer också ha ett föräldramöte, troligen andra veckan i augusti. Kallelse kommer även dit och ska följas enligt rekommendationer och restriktioner.

Hoppas ni alla har en härlig sommartid och kommer laddade vid nystart.

Välkomna önskar ledarstaben.
Första matcherna spelade
2020-05-17 22:37
Vilken härlig lördag vi hade på Örsholmen. Sammanlagt spelade vi tre härligt jämna matcher mot FBK Karlstad och våra killar visade en skön entusiasm över att få spela matcher.

Vi har de senaste veckorna tränat en del på utgångspositioner samt de fyra förutsättningarna för anfallsspel. Spelbredd, speldjup, spelavstånd och spelbarhet. Även under ett kortare teoripass lyssnade spelarna till detsamma.

Vi ledare kunde också se tendenser till att vissa av instruktionerna från träning gav respons även när det i helgen var dags för match.

Kul! Nästkommande matcher hoppas vi blir av om två helger när förbundet troligen drar igång poolspel.
Nya träningstider från och med v. 19!
2020-05-04 21:40
Från och med v. 19  kommer vi att träna på tisdagar och torsdagar, tider ser ni i Kalendern.
Kom ihåg att svara på kallelserna i SportAdmin-appen!

//Ledarna
Landslagsmeriterad spelare förstärker ledarstaben
2020-05-01 15:13
Emmie Johansson kommer att bidra med sin kunskap vid några tillfällen hos pojkar 2012!
Med erfarenhet från både allsvenskan och ex antal matcher i flicklandslagen så kommer Emmie givetvis att kunna bidra med mycket kunskap till våra grabbar.

Kommande tisdagar kommer Emmie att finnas på plats och lägga fokus på isolerad teknikträning och koordination i små grupper.

Välkommen till pojkar födda 2012!
HBK P-2012 är på riktigt igång!
2020-04-21 10:46
Underbart att se grabbarna i träning!
Laget har tränat tre träningar och antalet spelare har varit lite under trettio, vilket är toppenbra!
Killarna är glada, entusiastiska och riktigt goda kamrater.

Beröm dem gärna för detta.