Egna arrangemang

Vill du också spela i blågult i sommar?

Vill du också spela i samma färger som Zlatan, Kim, Lotta och Kosse? I så fall har du hamnat helt rätt. Dra på dig den blågula tröjan och dribbla dig fram på fotbollsplanen i sommar! I Landslagets Fotbollsskola lär du dig att sätta guldkant på passningarna, straffsparkarna, nickarna och tekniken och får spela roliga matcher tillsammans med nya och gamla kompisar. Nu väntar vi bara på dig. Häng med!

2019 arrangerar Hertzöga BK åter Landslagets Fotbollsskola på Ilanda IP vecka 25.
Den är öppen för barn födda 2007-2013 och pågår under 4 dagar. Endera förmiddag eller eftermiddag.

Tider och åldrar
6-9 år kör klockan 08.30 - 11.30
10-12 år kör klockan 12.30 - 15.30 måndag-torsdag

Ledare är som vanligt spelare från de egna leden.

I anmälningsavgiften 800:- ingår t-shirt i funktionsmtrl från Adidas, fotboll och vattenflaska, en överraskning från HBK, samt ett lättare mellanmål i form av frukt, yoghurt eller liknande.

Anmälan görs på webben och du hittar anmälningssidan här >>

Har ni frågor som inte besvaras av hemsidorna, kontakta Mathias på kansliet 054-53 12 90 eller hertzogabk@telia.com