Egna arrangemang

Genrepet 2021

Cupen där du som 9-åring får prova på att spela 7-manna för första gången går av stapeln 2:a oktober. Ta chansen att få en härlig avslutning på året och anmäl ditt lag.

Spelschema

Gruppindelning>> (pdf)

Spelschema>>  (pdf)

Övriga aktiviteter på Ilanda under Genrepet.

• Det finns hamburgare och korv att köpa
  • -Kiosk med Kaffe , dricka, fikabröd, mm
  • -Godislotteri

Laget kan också förbeställa hamburgare för att minska ev. kö och kunna få en snabb och effektiv lunch kopplat till lagets spelschema. Vi vill ha er förbeställning senast torsdag 30 sep kl 18:00

Förbeställning av hamburgare för spelande lag>>

Anmälda lag

IFK Kristinehamn 2 st lag

Hammarö Fotboll 2 st lag

Skattkärrs IF 2 st la

Varför ändrar vi datumet för Genrepet?

Hertzöga BK har tillsammans med ledare för föreningens lag födda 2012 kommit fram till att flytta fram genrepet till den 2:e oktober.

Grunden till detta är givetvis de restriktioner som tas bort veckan efter vårt från början utsatta datum.

Skillnaderna för oss som arrangörer är många och väsentliga. Ex hade inte någon publik varit tillåten mot att nu får vi ha fritt antal närvarande på Ilanda IP, vi kommer också nu att kunna ha kiosk på ett enklare vis.

Föräldrar, syskon, mor och farföräldrar är nu alltså välkomna att se på alla barnen när de spelar, vilket inte hade varit fallet den 25:e september.

Vi har full förståelse för att detta ställer till besvär för de anmälda lagen, men när vi ser på helheten av arrangemanget så väger fördelarna över till att skifta helg.

Givetvis vill vi att samtliga fortsätter tänka på avstånd, sprita händerna och håll er hemma om ni uppvisar symptom.