Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy

Poolspel 2 och 3
2021-11-29 19:07
Poolspel mot Sunne 1 och Sunne 2

Helgen som gick så var dags för matchspel igen. HBK Gul och Grön åkte till Sunne för att möta Sunne 1 och 2, medan HBK Röd och Vit åkte till Hammarö för att möta Skoghall, Storfors och Karlskoga. 

 

Röd, grön, gul eller vit spelar egentligen mindre roll eftersom lagindelningarna kommer att mixas genom alla poolspel så barnen ska få spela med så många olika kompisar som möjligt i olika konstellationer. Det är också mixat så att alla kallas till lika många hemmapoolspel och så att alla får resa ungefär lika långt totalt under säsongen. 

 

I Sunne hade vi en toppendag på lördagen där vi mötte två mixade Sunnelag med killar och tjejer födda 2013, 14, 15 och till och med någon född 2016. Det är så det är i innebandy. Gröna nybörjare är barnen oavsett ålder. Killarna hade en kul dag i en fin hall och visade fint och schysst spel där de varvade passningar, dribblingar, mål och fint målvaktsspel. Till saken hör att Sunne endast tränar en dag i veckan och flera spelare har inte tränat lika länge som våra killar, men de kämpade bra och hade enligt uppgift en kul dag.

 

På Hammarö var det tvärtom jämfört med matcherna i Sunne där det verkade vara Skoghall som tränat lite mer än våra killar. Trots en svår match mot Skoghall så kämpade killarna på bra och höll humöret uppe. Mot Karlskoga gick det sedan lite lättare. En bra dag även på Hammarö tycker vi ledare.

 

Sammanfattningsvis en rolig helg. Högt deltagande trots sjukdomstider. Kul med blandat motstånd också där vi får chansen att träna på olika saker i olika matcher.

 

Poolspel 3

Helgen före jul är det dags för poolspel nr 3 där vi står som arrangör lördag den 18:e, med två av våra lag, medan halva truppen ska till Hagfors söndag den 19:e. 

Kallelser till det kommer inom kort, likväl som en kallelse till de föräldrar som behöver hjälpa till i Kiosken. Gör vi det riktigt bra med kiosken så kan vi bygga en bra grund i lagkassan.

Än så länge finns inga rutiner för hur vi gör med eventuella vaccinpass för publik eller liknande, så vi avvaktar så länge.

 

Alla poolspelsmatcher ser ni i kalendern här till höger -------->

 

/Ledarna

 

Marcus, Joachim, Erika, Mattias, Lars, Hampus, Stefan, Christoffer, Jonas, Olle, Linus