Innebandy för flickor födda 2009
Alla flickor födda -09 som är sugna på att prova på innebandy är välkomna ner på våra träningar.

Glöm ej klubba, glasögon och vattenflaskan.

Kolla kalender när vi tränar!

Välkomna
Lite info
2017-10-22 21:23
Idag hade  vi föräldramöte och här kommer en liten summering.

Vi tränar 17-18 på onsdagar i Ilandahallen, det finns även möjlighet att träna 9-10 på söndagar i Stodeneskolans gympasal för de som vill.

Poolspelspremiär är 29/10 i Årjängs sporthall, kallelse har gått ut och svara gärna så fort ni kan.
Vi kommer spela poolspel 1ggr/månad men kommer att försöka att ordna träningsmatcher så att vi kan ha matcher varannan helg om det går. Två av poolspelen kommer vi vara värdar för vilket innebär att vi får fixa så att vi kan ha kioskförsäljning och alla kommer att behöva hjälpas åt.

Information om poolspelsdatum och träningar kommer att finnas i kalendern så prenumerera gärna på den eller gå in och kolla då och då.

Vid nyheter på denna sida så får ni ett mail så att ni inte missar något.

En WhatsApp grupp skapas där vi kommer att dela mycket av informationen och där ni föräldrar kan ställa frågor eller ordna samåkning till matcher, ni bestämmer i samråd med varandra vad som är ok att skriva i appen. Hojta till om ni inte är med i appen så lägger vi till er!

Mvh ledarna ( Johan, Daniel, Anders och Linda)
Föräldramöte 22 okt
2017-10-17 22:46
Vi ledare bjuder in till föräldramöte söndagen den 22/10 kl 17:00 i Damstugan på Ilanda. Då kommer vi att prata lite om den kommande innebandysäsongen med poolspel.

Räkna med att mötet tar runt 1 timme.

Väl mött!
Det finns inga nyheter..