Hertzöga BK
Innebandy

Innebandy för flickor födda 09
Alla flickor födda 09 som är sugna på att prova på innebandy är välkomna ner på våra träningar.

Glöm ej klubba, glasögon och vattenflaska.

Vi tränar i Ilandaskolan måndag och onsdag 19-20

Välkomna
Föräldramöte 2021/2022
2021-09-22 17:07

INNEBANDYMÖTE 2021/2022

• Detta år har vi delat på flickor födda -09 och -10 men vi har bjudit in 10: orna att träna med oss på onsdagar.
  • Ledare i år: Johan Asplund, Linda Thorildsson, Anders Thorildsson och målvaktstränare är Elias Elfstedt.
  • Vi tränar måndag och onsdag 19–20 i Ilandaskolans gymnastikhall och där spelas även våra hemmamatcher. Första träningen måndag 27/9
  • Seriepremiär borta mot GS 86 AIF (Forshaga) lördag 16/10 kl. 15:00
  • Maria Rentzhog (Ellens mamma) delar ut ett schema på matcher då man får bemanna sekretariatet, kan man inte ansvarar man själv för att byta.
  • Vi siktar på att ha en liten kiosk och vill ngn ansvara för detta (inköp och schema, går ju även bara att duka upp och ha ett swishnummer) så tar vi gärna emot den hjälpen.

Matcher

• Fotbollstjejerna behåller sina matchställ och de som inte är fotbollsspelare får innan första matchtillfället. Detta kan dock ändras om det krockar med futsal men det meddelar vi i så fall.
  • Vi kommer att spela i två serier, Blå serie 1och Röd serie 3. Den röda serien spelar vi med 08: orna och endast ett par spelare/match kommer att vara med där.
  • Samling på plats 45 min innan om inget annat meddelas.
  • Gå in så snart som möjligt i SportAdmin och anmäl vilka matcher spelarna kan delta på och inte. Går att ändra om förutsättningarna ändras men då får vi lite koll om vi behöver försöka flytta matcher vilket brukar vara svårt.

• Vi kommer spela en cup i Kristinehamn söndag 10/10, separat info kommer.
  • Kolla över skor (som inte är hala), klubbor (lagom längd) och glasögon.
  • Vi vill att tjejerna är på plats 10 min innan träning.
  • Ingen sarg ser ut att behöva byggas eller tas bort.
  • Bjud gärna in fler 09-tjejer att prova på innebandy.
  • Anna Nyberg Zetterlund (Elvas mamma) har anmält sig som representant för marknadsgruppen som jag tidigare har skrivit om.
  • Vi räknar inte med att sälja något i år.

HEM, 06/10 15:56
HEM, 05/10 13:32