Innebandy för flickor födda 2009
Alla flickor födda -09 som är sugna på att prova på innebandy är välkomna ner på våra träningar.

Glöm ej klubba, glasögon och vattenflaskan.

Kolla kalender när vi tränar!

Välkomna
Föräldramöte 2/10
2018-10-04 09:35

Hej på er!

På mötet i tisdags berättade vi att vi tränar fredagar i Skåreskolan 17-18 och söndagar i Ilandahallen 10-11. De helger vi har poolspel kommer vi att ställa in fredagsträningarna eftersom det annars blir tre dagar med innebandy i rad och vi tror att det kommer att leda till att vi blir väldigt få på söndagsträningen och eftersom det är enda träningen som vi har tillgång till stora hallen så tar vi bort fredagsträningen.

I år har vi anmält två lag till samma serie (förra året hade vi bara ett lag anmält) så tjejerna kommer att få mycket speltid eftersom det innebär att båda lagen spelar två matcher/poolspel.

Tränare är även i år Johan och Linda men eftersom vi kommer att leda varsitt lag vid poolspelen kommer vi behöva två till som kan vara med vid sidan om, hör av er till mig (Linda) privat när ni svarat på kallelsen om ni kan hjälpa till. Eftersom båda träningarna ligger tätt och i anslutning till helgen så kan vi även behöva hjälp vid träningarna om någon av oss är bortresta, vi hör av oss i så fall och det är önskvärt om de som hjälper till vid match även kan hjälpa till vid träningar men vi är givetvis tacksamma för den hjälp vi får.

Ni behöver inte meddela frånvaro från träning.

Vi kommer att försöka få in lite övningar med knäkontroll för att förebygga skador och hoppas på att Hertzöga får till ett tillfälle med en sjukgymnast så att vi ledare kan få lite guidning.

Poolspelspremiär blir vid vårt eget poolspel som är 27/10 i Gjutaren och då vill vi att ni föräldrar hjälps åt med kioskförsäljning. Ett förslag är att två familjer tar på sig att styra upp det hela, pengar för inköp finns. Förslagsvis görs ett schema för kiosken så att så många som möjligt kan hjälpa till. Önskvärt är att vi även har kiosk vid eventuella träningsmatcher. Jag och Johan överlåter med varm hand åt er föräldrar att lösa detta. Eftersom vi inte kommer att sälja något så är detta enda chansen att dra in pengar till lagkassan.

Vid matcher är det fritt fram att heja och uppmuntra men vi vill inte att ni försöker påverka barnen utan tanken är att de ska ta egna beslut. Vi ledare försöker också endast uppmuntra och heja på tjejerna, taktiksnack har vi på bänken. Vi tror inte att detta kommer vara ett problem men vill ändå nämna det. Hör av er till oss om ni har undringar eller synpunkter på oss ledare, kommunikationen ska vara öppen åt båda håll.

Något vi nog inte nämnde är att om det ska ätas godis så görs det efter ombyte, detta för att slippa konflikter när vissa får äta och andra inte och detta gäller all typ av choklad och övriga sötsaker och vi hoppas att alla kan följa den regeln.

Vi fick också en önskan från föräldragruppen att WhatsAppen endast används till relevant kommunikation som berör alla i gruppen. Har ni specifik information som inte behöver dras inför alla så hör av er privat till mig (Linda) eller Johan. Detta för att undvika att man missar viktig info i flödet.

Poolspelet kommer ligga i kalendern senast under helgen så att ni kan planera.

Jag kanske har missat något men då återkommer jag.

Lite info
2017-10-22 21:23
Idag hade  vi föräldramöte och här kommer en liten summering.

Vi tränar 17-18 på onsdagar i Ilandahallen, det finns även möjlighet att träna 9-10 på söndagar i Stodeneskolans gympasal för de som vill.

Poolspelspremiär är 29/10 i Årjängs sporthall, kallelse har gått ut och svara gärna så fort ni kan.
Vi kommer spela poolspel 1ggr/månad men kommer att försöka att ordna träningsmatcher så att vi kan ha matcher varannan helg om det går. Två av poolspelen kommer vi vara värdar för vilket innebär att vi får fixa så att vi kan ha kioskförsäljning och alla kommer att behöva hjälpas åt.

Information om poolspelsdatum och träningar kommer att finnas i kalendern så prenumerera gärna på den eller gå in och kolla då och då.

Vid nyheter på denna sida så får ni ett mail så att ni inte missar något.

En WhatsApp grupp skapas där vi kommer att dela mycket av informationen och där ni föräldrar kan ställa frågor eller ordna samåkning till matcher, ni bestämmer i samråd med varandra vad som är ok att skriva i appen. Hojta till om ni inte är med i appen så lägger vi till er!

Mvh ledarna ( Johan, Daniel, Anders och Linda)
Föräldramöte 22 okt
2017-10-17 22:46
Vi ledare bjuder in till föräldramöte söndagen den 22/10 kl 17:00 i Damstugan på Ilanda. Då kommer vi att prata lite om den kommande innebandysäsongen med poolspel.

Räkna med att mötet tar runt 1 timme.

Väl mött!
Det finns inga nyheter..