HBK P10

Välkommen till HBK P-10

Här finner du information du behöver kring vårt lag. Kallelser och spelschema finner du också via SportAdmin-appen.

I menyerna ovan väljer du den information du söker genom klicka dig fram till Nyheter, Kalendrar, Truppen, viktiga dokument m.m. Under Kalender kan du även välja att prenumerera och därmed synkroniseras din egen kalender automatiskt. Detta rekommenderas varmt då du alltid har koll på lagets aktiviteter.

Vill du komma i kontakt med någon ledare så gå in på kontaktfliken eller klicka här http://www.hertzogabk.se/sida/?ID=172828

Från mötet om 10 åringarnas cup och föräldramötet
2020-02-15 15:48

Nu ligger dokumenten som gicks igenom vid mötet om 10 åringarnas cup uppe på P10 sidan under dokument.

När det gäller hämtning av Newbody kataloger så finns det möjlighet att göra det vid dessa tidpunkter:

Lördag 15/2 på Odalvägen 38 mellan 1600-1800

Söndag 16/2 på Odalvägen 38 mellan 0930-1300

Måndag 17/2 Ilandaskolans parkeringen kl. 1810

Tisdag 18/2 på Odalvägen 38 mellan 1700-1900

Information om Genrepet i höst, 29 September
2019-06-12 20:44
Go kväll!

Här kommer ett utskick från arbetsgruppen kring GENREPET 2019.
Läs igenom detta då det är viktig information om höstens stora aktivitet för våra barn i laget.

Klicka på länken för att läsa dokumentet, den ligger också uppladdad under fliken dokument på P10s sida.

/Marcus

Föräldramöte 17/4
2019-04-15 12:38

Hej,

Föräldrainformation inför säsongen-19 sker i samband med träningen på Våxnäs onsdag 17/4 18.00.

Ledarna

Lagkassan
2018-08-08 07:58
Det kommer många frågor kring lagkassan!

Jag skall försöka förklara lite iaf.

Lagkassan bygger vi för framtiden, skall man ha pengar till laget så måste det finnas pengar där, det går inte att komma på att vi behöver pengar och först då börja samla in, då är det försent. Därav bygger vi den nu.

Exempel på vad som kostar.
Allt kostar som ni vet. Och skall laget kunna åka på cuper framöver så kostar det en avgift för att anmäla hela laget sedan kostar det även per spelare för mat, resor, deltagande mm.

Att ha en lagkassa är bra för att alla barn skall kunna vara med på lika villkor, vi har alla olika förutsättningar och det skall inte barnen behöva bry sig om, de skall kunna vara med och delta oavsett vad föräldrarna har för förutsättningar. Alternativet är som ni förstår är att man inte har den och får betala för varje tillfälle med risk för att det faktiskt finns barn som inte kan följa med.

Vi får in pengar till lagkassan genom dessa försäljningar som vi genomför och vi gjorde ett toppen jobb med New body, Nu är det papper toa- och hushåll det är lättsålt jag lovar. Alla gör så gott vi kan det räcker bara vi alla gör något. Jag personligen sålde papper i våras för Hockeyn och har kunder som hör av sig som är såå nöjda och som vill beställa mer inkl jag själv. Kruxet med papper är att det är skrymmande när det kommer så det är otroligt viktigt att ni ställer upp och hämtar samma dag, då vi inte kan förvara en lastbil med papper hos oss.

Jag har fått frågan ang barn som inte är jätte intresserade av fotboll just nu och hur man skall ställa sig till det när man hjälper till att sälja och om barnet kanske slutar sedan. Och då tänker jag som så att vi kan inte ställa olika krav på föräldrar beroende av hur intresserade barnet är, hur mycket man skall bidra utan alla gör så gott de kan helt enkelt, vilka som sedan är kvar eller inte det får vi se allt kan hända.

Hoppas det bringade lite klarhet annars frågar ni såklart igen :-)

Föräldragruppen
Erica Broström

Viktiga ändringar kioskpass !
2018-08-01 17:17
Sent meddelande till kioskpass på måndag Charlie Kullen och David Dybdahl ert pass blir förlängt till 21.30 då damerna har DM-final!

Söndagens pass skall starta 09.00 inte 09.30 som sagts innan!

Bekräfta att ni mottagit meddelandet!

ericabrostrom@yahoo.se
HEM, 06/10 15:56