Hertzöga BK
Innebandy
HBK IF05-06

HBK F-05/06 Innebandy

Vi är en trupp på 19 st tjejer.

Kontakta någon av oss ledare (info på Ledare/kontakt) om det finns intresse att provträna med oss.

För att få deltaga behöver man en egen innebandyklubba + innebandyglasögon (obligatoriskt).

Välkomna!

Ledarna

Magnus, Anders, Jerker och Jessica

Drickamatch och livesändning
2021-03-08 19:25

Imorgon är det dags igen, internmatch och livesändning på vår Facebooksida.

Matchstart ca 20:10, och vi kanske drar över 21:00 något.

Information om läget
2021-02-27 08:58

De nya hårdare restriktionerna som infördes kort efter FHM tillät träningsmatch, har nu inneburit att innebandyförbundet beslutat:

-inga serier återupptas denna säsong

-inga träningsmatcher för närvarande

Det finns fortfarande en öppning att årets F15 DM kan genomföras.

Örebrocupen har inte meddelat att den är inställd, så där avvaktar vi beslut.

Vi fortsätter träna som vanligt mars ut, så får vi se om vi får spela någon mer match denna säsong.

Träningsmatch KIBF F05 - HBK F05/06
2021-02-20 16:19

Idag är vi på hugget från start och försvarar oss väl mot ett Karlstad som flyttar bollen snabbt mellan sig. Men när vi håller ihop laget i försvar så får motståndarna ta sämre avslut. Och när försvaret stämmer så brukar det även skapas lägen framåt. Vi har flera bra lägen men två duktiga målvakter håller nere siffrorna till 1-1 efter en period.

Spelet i andra perioden är ganska likt första.

I sista perioden börjar motståndarna utmana mer med löpningar och press men vi håller emot bra.

Förlust till slut med 2-5 men ett steg framåt i spelet idag jämfört med förra helgen.

Träningar som vanligt till veckan.

Träningsmatch Hultsberg/Björkås - HBK F05/06
2021-02-18 20:57

Ikväll träningsmatch mot ett ettrigt Hultsberg. Vi lägger fokus på ett mer offensivt backspel som vi börjat träna på. Stundtals ganska ostrukturerat spel då vi försöker hitta nya vägar till anfall. Motståndarna är snabba och Nathalie i målet får göra många svåra räddningar. När vi kommer in i anfallszon spelar vi finurligt men det är först i tredje perioden vårat spel lossnar och vi kan ta grepp om matchen. Vinst med 5-3, men det krävdes att alla tjejer knöt näven för att vända matchen.

Träningsmatch KIBF - HBK F05/06
2021-02-13 12:58

Första matchen på länge, men ingen ringrost, utan full fart direkt från båda lagen.

I första perioden är det spelmässigt jämnt och vi skapar många lägen. Efterhand så tar Karlstad över spelet mer o mer, och vi får jobba hårt i försvarsspelet. Trots att vi förlorar med många bollar idag, så är vi nöjda med hur vi försöker spela mot hårt motstånd. Vi skapar fina anfall när vi kommer igenom första försvarslinjen. De flesta baklängesmål tillkommer från skott utifrån och tappade bollar i uppspelsfasen , så här får vi jobba vidare.

Bra jobbat!