Välkommen till Hertzöga BK!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hertzöga BK
Innebandy
HBK IF05-06
HBK F-05/06 Innebandy

Vi är en trupp på 28 st tjejer.

Kontakta någon av oss ledare (info på Ledare/kontakt) om det finns intresse att provträna med oss.

För att få deltaga behöver man en egen innebandyklubba + innebandyglasögon (obligatoriskt).

Välkomna!

 

Ledarna

Magnus, Anders, Jerker, Lotta och Jessica

Information innebandy F-05/06
2020-06-16 21:55
Högsommaren klappar på dörren, och redan då ligger vi i förberedelserna inför nästa innebandysäsong. Hur och om den blir av kan ingen svara på pga pandemin, men vi håller förstås tummarna att verksamheten kan få fortgå normalt.


Vi ledare har beslutat att i år är det läge att slå samman årskullarna 05/06 till ett lag i seriespel. Så denna säsong tävlar vi endast med ett lag, och det i följande serie:


RÖD SERIE 2

Billingsfors IBK

Fagerås BK/BKI Sunnanå

Filipstad IBK 

Hertzöga BK 

Karlstad IBF Ung. 2

Kristinehamns IBF/Karlskoga IBK

Åmåls IBK 1

(Trippelmöten, 18 matcher)


På pappret ser det som en väldigt kul serie med många jämna och tuffa matcher att vänta.


Som tidigare nämnt är vi redan anmälda till Örebrocupen nästa vår, med två lag.

Vi siktar även på att delta i Falun Ica Maxi cup under mellandagarna, det blev ju en succé senast. Lilla VM och DM hoppas vi kunna ställa upp med ett lag i respektive årskull.

Planerad barmarksträning blir med start i augusti, med något pass i veckan.


Ha en bra sommar!

//Ledarna 

HBK F-05/06

Information Örebrocupen Innebandy
2020-05-01 10:07

Örebrocupen har nu meddelat att alla anmälda lag som skulle deltagit i 2020 års cup, ges möjligheten att anmäla sig till nästa års cup 9-11 april 2021 kostnadsfritt.  Dvs vår anmälningsavgift och alla deltagaravgifter flyttas fram till nästa år.


Vi ledare har beslutat att utnyttja denna möjlighet, dvs vi anmäler oss till Örebro 2021 och alla avgifter är då redan betalda.

Vi hoppas att alla har möjlighet att vara med då. Vid ändringar i datum så meddelar vi detta förstås.


//Ledarna

HBK F-05/06


Säsongssammanfattning innebandy 2019/20
2020-03-26 22:04

Känns alltid speciellt att släcka ner ljuset, låsa in västar och bollar i förrådet, sista träningen varje säsong. Man blir påmind om tidens rand, och så även ikväll. Vi avslutar säsongen med internmatch, fika, lite priser till de mest träningsflitiga och ett fint tal av Alice.  Tack för presenterna säger vi ledare!


Hur gick då denna säsong för oss?

Den första känslan är förstås att vi inte var klara, men så kom det världsomspännande viruset och allt tog slut plötsligt. Vi hade en uppåtgående trend i både F-05 och F-06 laget, och efter vår cupseger i Falun så växte vi i vårat spel. F-06 tjejerna gick starkt i serien efter en  tveksam start. Att vi kommer trea i Lilla VM F-06 är en stark bedrift. Även F-05 tog flera poäng i en tuff serie. Hade varit intressant att se hur långt vi kunnat nå i Lilla VM F-05. Allteftersom säsongen gick så blev vårat spel bättre. Från att i början av hösten mest fått försvara oss i matcherna, började vi hitta ett vägvinnande spel och det var många matcher vi kunde föra spelet och visa upp ett läckert passningsspel.

Vi har haft en god träningsnärvaro, och träning ger färdighet. Det är även glädjande att intresseanmälan indikerar att de flesta vill och tänker fortsätta. Inför nästa säsong hoppas vi även på comeback för långtidsskadade Viola och Luna.

På målvaktssidan känns det bra att Nathalie, Hilma, Maja, Liv-Grete har valt att vakta buren. Vi har sett strålande målvaktsspel hela säsongen.

Vi har en bra grund att stå på inför nästa säsong. Återstår att se hur vi kommer formera oss, hur många lag vi kan ha, och till vilka serier vi kommer anmäla.

På ledarsidan kommer Lotta, av tidsbrist, kliva åt sidan. Tack Lotta för din tid i laget.


Nu lämnar vi över till sommaridrotterna och hoppas på en lång och fin sommar.

Vi syns till hösten!


Magnus, Jessica, Anders, Jerker och Lotta

Hertzöga F-05/06Vi rundar av säsongen, och blickar framåt...
2020-03-22 18:34

Två kallelser har gått ut, dels om man kommer på torsdag och tränar, det blir den sista träningen för säsongen. Vi tränar även onsdag. Spel och lite gott att förtära står på menyn.

Sedan har ni även fått en "intresseanmälan" att svara snarast på, så vi kan få en överblick på hur stor truppen kommer vara nästa år. Är man något osäker på fortsättningen, svara då "NEJ" och ange kommentar.


Vi återkommer med en sammanfattning över säsongen.

Nu hoppas vi att alla får vara friska o krya och att nästa säsongen blir som det brukar vara...


//Ledarna

HBK F-05/06

Örebrocupen inställd
2020-03-17 16:26
Som förväntat blev cupen inställd, givetvis tråkigt, men nu får vi alla försöka bidra till att göra vad vi kan för att förhindra denna pandemi i första hand.


Vi får hoppas att vi kan få tillbaka någon del av de avgifter vi betalat in.

//Ledarna
HBK F-05/06
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Innebandy, 03/02 08:26 
Nyheter från föreningen