Hertzöga BK
Innebandy
HBK IF05-06

HBK F-05/06 Innebandy

Vi är en trupp på 19 st tjejer.

Kontakta någon av oss ledare (info på Ledare/kontakt) om det finns intresse att provträna med oss.

För att få deltaga behöver man en egen innebandyklubba + innebandyglasögon (obligatoriskt).

Välkomna!

Ledarna

Magnus, Anders, Jerker och Jessica

F-15 innebandy DM flyttas till 25-26:e september 2021
2021-04-15 08:45

Tävlingskommiten har beslutat att säsongens DM för 05:or flyttas till hösten, och avgörs i serieform helgen 25/26:e september. Alla lag möter varandra  (3 * 15 min), och gruppsegraren vinner DM.

Detta blir en bra uppstart på nästa säsong tycker vi ledare!

PS. vi saknar svar från några spelare om man tänker fortsätta nästa säsong.

HBK F-05/06

Innebandysäsongen börjar närma sig sitt slut...
2021-03-19 08:41

Igår hade vi ledare ett möte ang. DM med övriga klubbar i länet. Inget beslut togs helt än, då några klubbar vill spela klart DM i vår, men då måste regeringen tillåta matcher över kommungränserna först.

Vår känsla är att detta inte kommer bli möjligt i vår, då smittspridningen nu ökar igen. Men vi kommer vara standby att delta i DM under april.

Förbundet har lovat att kompensera ålderskulllarna födda -05 och -06, då dessa missat DM och Lilla VM två säsonger nu. Så ett förslag är att inleda nästa säsong med ett DM i cup form över en helg. 06 kullen skall även spela Lilla VM våren 2022. Så det finns fortfarande mycket roligt att se fram emot, förutom seriespel.

Vi kommer träna nästa tisdag 23:e 20:00-21:00 och sedan avsluta säsongen med en avslutning på onsdag 24:e 19:00-21:00 i Hultsbergshallen. OBS två timmar!

Hoppas alla spelare kan komma!

Vi ledare vil berömma hela truppen som hängt i och tränat trots läget med pandemin. Vi kommer inventera truppen inför nästa säsong under April, så vi får en känsla för truppens storlek nästa år.

Planen är att delta i Röd Serie 1 nästa säsong. Vi kommer även titta på cuper nästa säsong, som kan kompensera att vi missat två cuper pga pandemin.

Sedan så kan vi även se fram emot att äntligen få en egen riktig hall på Ilanda att spela matcher i!

HBK F-05/06

Örebrocupen inställd
2021-03-16 19:00

Som väntat blev Örebrocupen inställd. Vi kommer få tillbaka alla pengar till lagkassan.

Information om läget
2021-02-27 08:58

De nya hårdare restriktionerna som infördes kort efter FHM tillät träningsmatch, har nu inneburit att innebandyförbundet beslutat:

-inga serier återupptas denna säsong

-inga träningsmatcher för närvarande

Det finns fortfarande en öppning att årets F15 DM kan genomföras.

Örebrocupen har inte meddelat att den är inställd, så där avvaktar vi beslut.

Vi fortsätter träna som vanligt mars ut, så får vi se om vi får spela någon mer match denna säsong.

Träningsmatch KIBF F05 - HBK F05/06
2021-02-20 16:19

Idag är vi på hugget från start och försvarar oss väl mot ett Karlstad som flyttar bollen snabbt mellan sig. Men när vi håller ihop laget i försvar så får motståndarna ta sämre avslut. Och när försvaret stämmer så brukar det även skapas lägen framåt. Vi har flera bra lägen men två duktiga målvakter håller nere siffrorna till 1-1 efter en period.

Spelet i andra perioden är ganska likt första.

I sista perioden börjar motståndarna utmana mer med löpningar och press men vi håller emot bra.

Förlust till slut med 2-5 men ett steg framåt i spelet idag jämfört med förra helgen.

Träningar som vanligt till veckan.

HEM, 01/04 10:13
HEM, 22/03 15:56