Välkommen till Hertzöga BK!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hertzöga BK
Innebandy
HBK IF05-06
HBK F-05/06 Innebandy

Vi är en trupp på 28 st tjejer.

Kontakta någon av oss ledare (info på Ledare/kontakt) om det finns intresse att provträna med oss.

För att få deltaga behöver man en egen innebandyklubba + innebandyglasögon (obligatoriskt).

Välkomna!

 

Ledarna

Magnus, Anders, Jerker, Lotta och Jessica

Säsongssammanfattning innebandy 2019/20
2020-03-26 22:04

Känns alltid speciellt att släcka ner ljuset, låsa in västar och bollar i förrådet, sista träningen varje säsong. Man blir påmind om tidens rand, och så även ikväll. Vi avslutar säsongen med internmatch, fika, lite priser till de mest träningsflitiga och ett fint tal av Alice.  Tack för presenterna säger vi ledare!


Hur gick då denna säsong för oss?

Den första känslan är förstås att vi inte var klara, men så kom det världsomspännande viruset och allt tog slut plötsligt. Vi hade en uppåtgående trend i både F-05 och F-06 laget, och efter vår cupseger i Falun så växte vi i vårat spel. F-06 tjejerna gick starkt i serien efter en  tveksam start. Att vi kommer trea i Lilla VM F-06 är en stark bedrift. Även F-05 tog flera poäng i en tuff serie. Hade varit intressant att se hur långt vi kunnat nå i Lilla VM F-05. Allteftersom säsongen gick så blev vårat spel bättre. Från att i början av hösten mest fått försvara oss i matcherna, började vi hitta ett vägvinnande spel och det var många matcher vi kunde föra spelet och visa upp ett läckert passningsspel.

Vi har haft en god träningsnärvaro, och träning ger färdighet. Det är även glädjande att intresseanmälan indikerar att de flesta vill och tänker fortsätta. Inför nästa säsong hoppas vi även på comeback för långtidsskadade Viola och Luna.

På målvaktssidan känns det bra att Nathalie, Hilma, Maja, Liv-Grete har valt att vakta buren. Vi har sett strålande målvaktsspel hela säsongen.

Vi har en bra grund att stå på inför nästa säsong. Återstår att se hur vi kommer formera oss, hur många lag vi kan ha, och till vilka serier vi kommer anmäla.

På ledarsidan kommer Lotta, av tidsbrist, kliva åt sidan. Tack Lotta för din tid i laget.


Nu lämnar vi över till sommaridrotterna och hoppas på en lång och fin sommar.

Vi syns till hösten!


Magnus, Jessica, Anders, Jerker och Lotta

Hertzöga F-05/06Vi rundar av säsongen, och blickar framåt...
2020-03-22 18:34

Två kallelser har gått ut, dels om man kommer på torsdag och tränar, det blir den sista träningen för säsongen. Vi tränar även onsdag. Spel och lite gott att förtära står på menyn.

Sedan har ni även fått en "intresseanmälan" att svara snarast på, så vi kan få en överblick på hur stor truppen kommer vara nästa år. Är man något osäker på fortsättningen, svara då "NEJ" och ange kommentar.


Vi återkommer med en sammanfattning över säsongen.

Nu hoppas vi att alla får vara friska o krya och att nästa säsongen blir som det brukar vara...


//Ledarna

HBK F-05/06

Återlämning av matchtröjor, shorts och strumpor
2020-03-19 08:33
Alla de som har en matchtröja, shorts och strumpor hemma, ta med dessa till någon träning, eller skicka med någon kompis om ni inte har möjlighet att komma.

//Ledarna
HBK F-05/06
Örebrocupen inställd
2020-03-17 16:26
Som förväntat blev cupen inställd, givetvis tråkigt, men nu får vi alla försöka bidra till att göra vad vi kan för att förhindra denna pandemi i första hand.


Vi får hoppas att vi kan få tillbaka någon del av de avgifter vi betalat in.

//Ledarna
HBK F-05/06
Träning mars ut.
2020-03-16 19:03
Vi har bestämt oss för att fortsätta träna onsdagar och torsdagar mars ut. Vi har i nuläget inte något förbud att träna.
Dvs vi ställer in tisdags träningarna på Hultsberg, och kör bara på Ilanda onsdag, torsdag 19:40-21:00.
Träningen är frivillig och vi ber de som har förkylningssymptom stanna hemma.

Vi har fortfarande inte fått något definitivt beslut ang Örebrocupen, men tror vi alla kan gissa vilket beslut som väntar.

//Ledarna
HBK F-05/06
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy, 03/02 08:26 
Nyheter från föreningen