Hertzöga BK
Innebandy
HBK IF05-06

HBK F-05/06 Innebandy

Vi är en trupp på 22 st tjejer.

Kontakta någon av oss ledare (info på Ledare/kontakt) om det finns intresse att provträna med oss.

För att få deltaga behöver man en egen innebandyklubba + innebandyglasögon (obligatoriskt).

Välkomna!

Ledarna

Magnus, Anders, Jerker och Jessica

Information publik bortamatcher
2020-10-11 13:14

Vi blev idag informerade av Filipstads IBFs ordförande att några av våra medresande föräldrar igår inte följt de direktiv som hemmalagets matchvärd givit.

Kan verka bagatellartat men under rådande omständigheter är det viktigt att vi hjälps åt följa vad som alla föreningar kommit överens om, och lyssnar på de instruktioner som ges/meddelas. Annars finns risken att förbundet drar in på möjligheterna till publik.

Matchrapport Filipstad - Hertzöga F-05/06
2020-10-10 15:08
Bortamatch i ett grått Filipstad. Tuffa och snabba motståndare, men vi bjuder idag upp hårt motstånd och matchen blir tuff och fysisk med mycket närkamper.
Vi är inte riktigt på tårna i början av perioderna och det gör att vi hamnar i underläge matchen igenom.
Förlust med 7-2 men vi vinner sista perioden och gör faktiskt en väldigt bra match. Bollen ville inte in i mål idag , men sista delen av matchen skapar vi mycket och till slut går den in.
Nu tränar vi på och nästa match är om två helger.

Bra krigat tjejer!

Inför helgen...
2020-10-08 21:00
Vi har haft en bra träningsvecka med fart och fläkt på träningarna. På lördag väntar Filipstad som är tuffa att möta på bortaplan. Vi siktar på att göra en bra match så får vi se hur långt det räcker.

Nu är alla matchtröjor och overalljackan beställda. Tack vare våra sponsorer så kommer detta endast kosta varje spelare 350 kr!
Vi samlar in pengarna när kläderna kommit från tryckeriet. Beräknad leveranstid 6 veckor.

Alla spelare bör nu ha fått ett eget matchställ med gröna shorts, gula strumpor med sig hem, som man ansvarar själv för under säsongen och tills de nya tröjorna kommit. Kom ihåg att komma ombytta till alla matcher, med matchstället på.
I Filipstad tillåts 50 st i publiken, men vi försöker hålla ner antalet skjutsande föräldrar av tidigare nämnd anledning. Samåkning föredras.

Matchrapport Hertzöga F-05/06 - Karlskoga/Kristinehamn
2020-10-03 18:13
Äntligen seriepremiär och tjejerna är rejält nervösa. Knäpptyst och spänt i omklädningsrummet innan match. Men när väl domaren blåser igång så släpper vi loss rejält. Med många fina anfall och kombinationer så är det vi som styr matchen. Men det krävs även stenhårt jobb i försvaret för att spelet skall stämma. Det gör det idag och vi vinner med 11-1.
Stort beröm till alla tjejer som idag verkligen visade hjärta och bra spel!

2020-10-01 10:17
Glädjande nyhet att även:
Ibiz Solutions
går in och sponsrar oss med 5000 kr, som vi drar av direkt på overalljackan, så kostnaden blir lägre för varje spelare.
Tack Lina och dina kollegor!

Sedan är det nu anmält ett lag till Falun Cupen 27-29:e december.
Vi är 16 st spelare och 4 ledare, så kul att så många vill vara med och lira under mellandagarna.
Det är inte bestämt hur det blir med publik på cupen, så ett tips är att boka hotell med avbokningsskydd för de familjer som funderar på att följa med.

Innebandy, 21/09 14:16
Innebandy, 03/02 08:26