Hertzöga BK
Innebandy
HBK IF05-06

HBK F-05/06 Innebandy

Vi är en trupp på 20 st tjejer.

Kontakta någon av oss ledare (info på Ledare/kontakt) om det finns intresse att provträna med oss.

För att få deltaga behöver man en egen innebandyklubba + innebandyglasögon (obligatoriskt).

Välkomna!

Ledarna

Magnus, Anders, Jerker

Laget är nu anmält till FairPlay cup
2021-11-28 21:12

Vi har nu anmält ett 05/06 lag i 05/06 klassen i Fair Play cup Jönköping. Cupen avgörs 25-27 mars. Tittar man på redan anmälda lag så kan det konstateras att det är bra klass på motståndet, vilket är utmanande.

Vi hoppas nu att pandemin inte ställer till det igen. Vår lagkassa bör räcka då vi har innestående från tidigare år.

Nästa helg är matchfri, och vi tränar på som vanligt under veckan som kommer.

Matchrapport Hertzöga F05/06 - KIBF 05
2021-11-27 17:28

Match i vår gamla hemmaborg på Ilanda och vi lägger vårt fokus på att krympa ytorna och göra det trångt för Karlstad.
Vår taktik lyckas bra idag, motståndarna får inte jättemånga öppna lägen under matchen utan tvingas ta avslut högt i planen. När vi håller boxen tight uppstår lägen framåt när vi bryter bollen. Nathalie i målet gör en stormatch och matchen står 1-1 någon minut in i sista perioden när vi kvitterar.  Tyvärr ger vi bort två lägen kort efter och Karlstad utnyttjar dessa. Vi fortsätter jobba och är nära att reducera flera gånger om. KIBF vinner till slut med 1-4, men vi tar med oss en grym kämpainsats från denna match.

Stort beröm till alla spelare!

Matchrapport Munkfors - Hertzöga F-05/06
2021-11-21 18:32

Bortamatch mot ett ettrigt Munkfors och vi försöker få igång vårat passningsspel direkt på nersläpp. I första perioden äger vi spelet och har massor med målchanser men Munkfors målvakt spikar igen. Istället hamnar vi i underläge med 1-2 efter två slumpmål i baken.
I andra perioden tappar vi åter luft när motståndarna utnyttjar våra misstag. Underläge med 4-1 och vi lyckas inte få igång spelet utan Munkfors tar över spelet. Matchen slutar 8-2 till Munkfors.

Sur förlust där vi inte kommer upp i nivå, men om vi fått utdelning på våra chanser så hade matchen kunnat sluta annorlunda.

Vi får bryta ihop och komma igen.

HBK F-05/06

Två av våra F-05 spelare uttagna till Värmlandslaget!
2021-11-17 14:19

Då Värmlandslaget F-05 skall spela Distriktslags SM i början januari nästa år i Nyköping, så är vi i Hertzöga F-05/06 representerade av våra spelare Viola Holmen och Nova Rosengren.

Att Viola kommer med är ett bevis på att det går att komma tillbaka från svår knäskada. Men inställning och hårt jobb ligger bakom.

Vi önskar spelarna lycka till på SM!

HBK F-05/06

Matchrapport Skoghall IBK - Hertzöga F05/06
2021-11-07 16:27

Andra matchen i serien för oss och vi åker till Skoghall och försöker ta med oss det fina spelet från första matchen. Vi tar tidigt tag i taktpinnen och pressar Skoghall högt. Våra passningar är något slarviga i början och första perioden blir hafsig men vi lyckas göra tre mål på våra lägen.

I andra perioden jobbar vi mer som ett lag och avgör matchen med sju fina mål.
Trots ställningen 0-10 till oss inför sista perioden jobbar båda lagen vidare.
I sista perioden står Nathalie i målet för en assist! , och vi vinner till slut med 12-0.
Bra match, men vi får jobba vidare med passningsspelet och snabbare byten, vilket är lätt att glömma bort när det går lite lättare...

Nya tag till veckan.