Välkommen till HBK pojkar 2009

Här finner du all information du behöver kring vårt lag.
Är du inte redan en del av detta härliga gäng, men vill vara med,

klicka här och fyll i formuläret så att ni inte missar våra utskick.

I menyerna ovan väljer du den information du söker genom klicka dig fram till Nyheter, Kalendrar, Truppen m.m. Under Kalender kan du även välja att prenumerera och därmed synkroniseras din egen kalender automatiskt. Detta rekommenderas varmt då du alltid har koll på lagets aktiviteter.

Vårt lag, som alla andra i HBKs verksamhet, följer föreningens styrande dokument, såsom Hertzöga barn och ungdomspolicy samt Hertzöga handlingsplan mot mobbning. Vad dessa innehåller finner du här.

Vill du komma i kontakt med någon ledare runt laget så hittar du uppgifter under Truppen »

Slutspurten på säsongen
2017-09-11 10:00
Poolspelen är över för säsongen och det återstår bara några veckor innan vi ställer fotbollsskorna på hyllan. Eftersom vi går mot mörkare tider har vi fått möjlighet att tidigarelägga tisdagsträningarna som återstår med start kl 17:30. Kalendern är uppdaterad med återstående tider. Kalender »

Avslutningen för säsongen kör vi tisdagen 26 september med lite roliga aktiviteter, mer information kommer skickas ut senare via mail.
Hertzöga Bollklubb, 22/09 20:21
Hertzöga Bollklubb, 12/09 14:57