HBK P09

Välkommen till HBK pojkar 2009

Här finner du all information du behöver kring vårt lag.
Är du inte redan en del av detta härliga gäng, men vill vara med,

klicka här och fyll i formuläret så att ni inte missar våra utskick.

I menyerna ovan väljer du den information du söker genom klicka dig fram till Nyheter, Kalendrar, Truppen m.m. Under Kalender kan du även välja att prenumerera och därmed synkroniseras din egen kalender automatiskt. Detta rekommenderas varmt då du alltid har koll på lagets aktiviteter.

Vårt lag, som alla andra i HBKs verksamhet, följer föreningens styrande dokument, såsom Hertzöga barn och ungdomspolicy samt Hertzöga handlingsplan mot mobbning. Vad dessa innehåller finner du här.

Vill du komma i kontakt med någon ledare runt laget så hittar du uppgifter under Truppen »

Sammanfattning från föräldramötet
2021-03-26 08:00
Nu ligger presentationen från föräldramötet under Dokument.

Gällande matchställ, prova storlek på kansliet som fort som möjligt.
För de som har möjlighet att jaga in pengar via sponsorer, meddela Elin detta. Varje krona vi kan dra in kommer reducera priset.

Kontakta även Elin gällande de föräldrauppdrag ni vill göra. Närmast är Ilandadagen den 24 april.

Har ni några frågor kontakta gärna någon av ledarna, kontaktuppgifter finns under Truppen.
Beställning av kläder
2019-06-10 12:45

Eftersom några barn har beställt extra HBK-kläder passar vi på att informera om att det är fritt fram för vem som helst att beställa kläder via shopen. Notera att det inte handlar om en gemensam klädbeställning via laget utan görs av respektive förälder om man är intresserad.

Tänk på att en hanteringsavgift på 149 kr tillkommer om summan understiger 1000 kr så tips är att gå ihop med en kompis!

HEM, 01/04 10:13
HEM, 22/03 15:56