Välkommen till HBK pojkar 2009

Här finner du all information du behöver kring vårt lag.
Är du inte redan en del av detta härliga gäng, men vill vara med,

klicka här och fyll i formuläret så att ni inte missar våra utskick.

I menyerna ovan väljer du den information du söker genom klicka dig fram till Nyheter, Kalendrar, Truppen m.m. Under Kalender kan du även välja att prenumerera och därmed synkroniseras din egen kalender automatiskt. Detta rekommenderas varmt då du alltid har koll på lagets aktiviteter.

Vårt lag, som alla andra i HBKs verksamhet, följer föreningens styrande dokument, såsom Hertzöga barn och ungdomspolicy samt Hertzöga handlingsplan mot mobbning. Vad dessa innehåller finner du här.

Vill du komma i kontakt med någon ledare runt laget så hittar du uppgifter under Truppen »

Betalning av kläder
2018-08-08 15:11
Nu är det dags att betala kläder och info om kostnad per barn finns här

Kostnad för overallsbyxor med tryck är 329, shorts 149 och strumpor 70. Jackan blev gratis tack vare våra supersponsorer Isoleringskoncept, Stodene Markarbeten, Skåre Byggtjänst, Lecab och Enersys. Hurra för er!

Swisha pengar till mig på 070-0010549 senast den 31 augusti. Glöm inte att ange barnets namn.

Mvh Elin

Genrepet - möjlighet att önska föräldrauppdrag
2018-08-06 15:00

Tack för grymt genomförda uppdrag som planvärdar på helgens 10-åringarnas cup. Hoppas att ni fick med er en del erfarenheter tills nästa år när det är vår tur att arrangera cupen!

Som just ett genrep inför 10-åringarnas cup går endagscupen Genrepet av stapeln den 30 september på Ilanda och P09 och F09 står som arrangörer. Via den här länken finns möjlighet att önska uppdrag som behöver genomföras under dagen. Fyll i önskemål senast den 17 augusti.

Hör av er på elin.johansson@karlstad.se om ni har frågor eller ideér!

Föräldrauppdrag
2018-07-08 19:15
Nu finns alla föräldrauppdrag utlagda här. Jag har delat ut passen till er som inte inkom med några önskemål. Om ni inte kan ert tilldelade pass, hitta någon att byta med och meddela mig på elin.johansson@karlstad.se.

Ha en fortsatt fin sommar!

Föräldrauppdrag
2018-06-20 15:49

Hej alla föräldrar!

Det är en del föräldrauppdrag comin up. Jag ska försöka sammanfatta vad som gäller framöver:

• Planvärdar på 10-årigarnas cup 5 augusti
  • Hemmapoolspel 12 augusti (bemannas av föräldrar till de barn som deltar)
  • Kioskvecka v. 39
  • Städvecka v. 38 - 39
  • Genrepet 30 september: förhoppning att alla föräldrar deltar och separat planering kommer

Alla får räkna med minst ett städ-/kiosk-/planvärdsskaps-pass förutom poolspel och Genrepet.

För  bemanning av planvärdsskap/städning/kioskbemanning finns tider att välja mellan här. Ni får välja tider i den mån det är möjligt och resten delar vi ut. Maila önskemål till elin.johansson@karlstad.se så uppdaterar jag dokumentet så fort jag har möjlighet.

Ni som deltog på Ilandadagen 14 april för P09:s räkning behöver inte ta en av dessa tider utan har redan gjort era föräldrauppdrag. Detsamma gäller såklart tränarna!

Genrepet 2018
2018-05-04 00:09

I år kommer F09 och P09 tillsammans att arrangera Genrepet som går av stapeln den 30 september. Vi kommer allihop behöva hjälpas åt för att rodda ihop dagen så save the date redan nu.

Vi återkommer med detaljplanering efter sommaren men vill redan nu be er att fundera på priser till Genrepets lotteri - ett superbra sätt att få in pengar till lagkassan.

Samla på er så mycket ni bara kan under sommaren så samlar vi in priserna efter semestern. Ju fler priser desto bättre och både stort och smått är välkommet. Önskvärt är såklart att så många som möjligt kan bidra med något!

Passar också på att nämna att P09 ska vara planvärdar på 10-åringarnas cup den 5 augusti. Mer info kommer längre fram.

Hertzöga Bollklubb, 18/08 21:03
Hertzöga Bollklubb, 18/08 15:00