Välkommen till HBK pojkar 2009

Här finner du all information du behöver kring vårt lag.
Är du inte redan en del av detta härliga gäng, men vill vara med,

klicka här och fyll i formuläret så att ni inte missar våra utskick.

I menyerna ovan väljer du den information du söker genom klicka dig fram till Nyheter, Kalendrar, Truppen m.m. Under Kalender kan du även välja att prenumerera och därmed synkroniseras din egen kalender automatiskt. Detta rekommenderas varmt då du alltid har koll på lagets aktiviteter.

Vårt lag, som alla andra i HBKs verksamhet, följer föreningens styrande dokument, såsom Hertzöga barn och ungdomspolicy samt Hertzöga handlingsplan mot mobbning. Vad dessa innehåller finner du här.

Vill du komma i kontakt med någon ledare runt laget så hittar du uppgifter under Truppen »

Träningarna på Ilanda drar igång med start 2 maj
2018-04-20 12:50
Vi kommer köra två tillfällen per vecka, måndagar kl. 18:15-19:30 samt onsdagar kl. 17:00-18:15 på 5-mannaplan närmast bollplanket och tiderna finns upplagda i kalendern. Var där ombytta och klara minst 10 minuter innan och glöm inte benskydd samt fylld vattenflaska.

Vi kommer skicka ut kallelse vid varje träningstillfälle som vi vill att ni svarar på.

Välkomna!

/Ledarna
Träningstider i april
2018-03-26 20:44

Nu drar träningarna igång med start onsdag 4 april, kl. 18:00-19:00, i fotbollshallen på Våxnäs. Det kommer vara två tillfälle per vecka under april (måndag och onsdag) och tiderna finns upplagda i Kalender ». Var gärna där 17:50 ombytta och klara, glöm inte benskydd samt fylld vattenflaska.

Vi kommer skicka ut kallelse vid varje träningstillfälle som vi vill att ni svarar på så att vi vet hur många som kommer och kan lägga upp träningarna därefter.

Välkomna!

/Ledarna

Klädprovning och toppensponsorer
2018-03-18 19:41

Påminner om klädprovning på kansliet från kl. 17 imorgon 19 mars. Vi finns på plats till ca 17:30.

Årets sponsorer Stodene markarbeten, Isoleringskoncept, Lecab och Enersys gör att barnen får varsin träningsjacka utan kostnad (applåd!!). Vill man dessutom beställa tillhörande byxor kostar dessa 329 kr.

Om ni inte har möjlighet att komma imorgon meddelas storlek på jacka och eventuellt byxor till mig på elin.johansson@karlstad.se senast den 23/3.

Här finns tröjan:

Och brallorna:

Mvh Elin

P09: Sponsorer och klädbeställning
2018-03-09 23:42

På torsdagens föräldramöte informerade ledarna om möjligheten att köpa Hertzögaoverall till barnen. För att få ner priset på overallen är det superbra om ni som kan tänka er att sponsra hör av er till mig asap! Vi är jättetacksamma för allt stöd så att så många barn som möjligt har möjlighet att köpa overall.

Du som har möjlighet att sponsra - maila mig på elin.johansson@karlstad.se senast den 14/3.

Den 19 mars kl. 17 finns vi på kansliet för klädprovning och klädbeställning. Vi pushar lite extra för provkollektionen i år (ingen har väl glömt förra årets ministorlekar?). Ni som inte har möjlighet att delta kan såklart prova vid valfritt tillfälle och maila mig beställning senast den 25/3.

Jag återkommer med pris på overallerna innan provtillfället när vi vet hur många som har möjlighet att sponsra!

Och: att köpa overall är givetvis helt valfritt!

Mvh Elin

Presentation från föräldramötet
2018-03-07 07:28
Presentationen från föräldramötet ligger under Dokument »