Välkommen till HBK pojkar 2009

Här finner du all information du behöver kring vårt lag.
Är du inte redan en del av detta härliga gäng, men vill vara med,

klicka här och fyll i formuläret så att ni inte missar våra utskick.

I menyerna ovan väljer du den information du söker genom klicka dig fram till Nyheter, Kalendrar, Truppen m.m. Under Kalender kan du även välja att prenumerera och därmed synkroniseras din egen kalender automatiskt. Detta rekommenderas varmt då du alltid har koll på lagets aktiviteter.

Vårt lag, som alla andra i HBKs verksamhet, följer föreningens styrande dokument, såsom Hertzöga barn och ungdomspolicy samt Hertzöga handlingsplan mot mobbning. Vad dessa innehåller finner du här.

Vill du komma i kontakt med någon ledare runt laget så hittar du uppgifter under Truppen »

Preliminära poolspelsdatum
2017-04-21 12:50
Nu finns preliminära datum inlagda i kalendern för poolspelen under säsongen och med största sannolikhet blir det dessa dagar. Prenumerera gärna på kalendern så blir den automatiskt uppdaterad i din mobil/läsplatta/dator.

Klicka här för att komma till Kalendern »
Träningarna på Ilanda drar igång med start 2 maj
2017-04-19 15:40

Vi kommer köra två tillfällen per vecka, tisdagar kl. 18:15-19:30 samt torsdagar kl. 17:00-18:15 på 5-mannaplan närmast bollplanket och tiderna finns upplagda i kalendern. Var där ombytta och klara minst 10 minuter innan och glöm inte benskydd samt fylld vattenflaska.

Vi kommer skicka ut kallelse vid varje träningstillfälle som vi vill att ni svarar på.

Välkomna!

/Ledarna

Beställning av kläder - ett förtydligande
2017-03-22 19:20

I gårdagens utskick missades infon om att det såklart är valfritt att beställa kläder till killarna och att extra matchtröjor kommer att finnas för de som behöver. Dessutom går det bra att beställa delar av setet, tex bara tröja.

Sista datum för beställning är framflyttat till den 30 april så att killarna hinner testa på fotbollen innan beställning sker (så hoppas vi att kläderna finns kvar då).

Hör av er på elin.johansson@karlstad.se om ni har frågor!

Beställning av kläder
2017-03-21 21:30

På förra veckans föräldramöte diskuterades möjligheten att beställa träningskläder till killarna.  Förutom att det stärker lagkänslan med likadana kläder så underlättar det för ledarna om barnen har sitt namn på tröjan.

Tyvärr var det klädförslag som diskuterades på mötet slut i lager och istället finns nu möjlighet att beställa ett set från Adidas som dessutom kommer att användas som matchställ (vilket innebär att vi slipper turas om med tvätt).

För 504 kr får killarna shorts, strumpor och kortärmad matchtröja med namn på bröstet och nummer på ryggen.

Tröjor och byxor finns i storlek 116, 128, 140, 152, 164

Strumpor finns i storlek 31-33, 34-36, 37-39

Senast den 31/3 vill vi ha din beställning mailad till elin.johansson@karlstad.se . Ange storlek på tröja, byxor och strumpor samt barnets förnamn som ska tryckas på tröjan. För att inte drunkna i administration väljer vi nummer på tröjorna.

Eftersom det är ett nytt förslag så vill vi att ni som tidigare lagt beställning gör det igen.

Om det finns föräldrar som vill sponsra lagets träningskläder är det såklart mer än välkommet, även om möjligheten att trycka reklam på tröjorna inte finns. Hör av er till elin.johansson@karlstad.se i så fall!

Summering av föräldramöte 16:e mars
2017-03-19 18:10

För er som inte hade möjlighet att delta samt som påminnelse till övriga, kommer här en summering av några viktiga punkter från föräldramötet.

• Vi kommer att börja träna 1 gång/vecka i april, för att sedan gå upp till 2 gånger/vecka från och med maj. Så fort tiderna är satta kommer de finnas i lagets kalender, som även går att synka med sin egen kalender.
  • Vi kommer skicka ut kallelser till träning och match via sportadmin, se till att svara på dem så fort som möjligt så vi vet hur många som kan delta.
  • Lagkläder - på mötet beslöts att laget kommer införskaffa ett träningsset med t-shirt med namn, kortbyxor och fotbollsstrumpor.
  • Vi vill ha en föräldragrupp kring laget som kan hjälpa till att hantera aktiviteter (se exempel på aktiviteter i presentationen nedan). Några har redan anmält sig men det behövs fler, anmäl ditt intresse till Elin (klicka på namnet för att få e-postadressen).

Här är presentationen i sin helhet. HBK P09 - Föräldramöte 2017-03-16.pdf »

Välkommen till en ny härlig säsong!

/Ledarna