Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy

God jul och gott nytt år - nu tar vi jul-lov!
2021-12-18 19:00

Hemmapoolspel - omgång 3 

Igår kväll (fredag) gick SMS:en varma bland oss ledare. Nya restriktioner från FHM i onsdags, uppdaterade covidregler för cupspel på riksidrotssförbundets hemsida natten till fredag, nyhetsrapporteringen om Covidläget, inställt poolspel i Hagfors på söndagen pga covid, m.m. 

 

Har vi koll på läget inför lördagens poolspel? -funderade vi på in i det sista.

 

Till slut beslutade vi oss för att köra och vi gjorde det enligt alla konstens regler på ett så säkert sätt som möjligt. Vi begränsade antalet deltagare i publiken i dialog med motståndarlagen, informerade om att hålla avstånd i publiken, ställde ut handsprit, m.m. enligt alla regler och restriktioner. GS86 som var kraftigt decimerade pga sjukdom och kom till spel med endast tre avbytare totalt i sina två lag, tackade för ett väl genomfört och säkert evenemang. Åmål PF14/15 hade även de endast 13 deltagare totalt.

Det blev ännu ett fint genomfört poolspel med fina insatser av våra HBK-hjältar som går från klarhet till klarhet i sina individuella prestationer när vi spelar match. 

 

Jul-ledigt

Med hänsyn till rådande läge med Covid och andra virus som härjar, så tar vi jul-lov och tränar därmed inget mer under 2021. Det viktigaste just nu är att så många som möjligt får fira jul med sina nära och kära.

Vi har ännu inte bestämt när vi kör igång igen, men skickar ut info om det när det närmar sig.

Kolla i kolumnen här till höger på lagsidan, eller i Sportadmin, så ser ni alla kommande poolspel. Kallelser till januaris poolspel kommer någon gång under mellandagarna.

 

Tack också till alla föräldrar som ställer upp och hjälper till så bra på poolspelen. Tillsammans gör vi killarnas tid med HBK, till idrottsminnen som de kommer de kommer att minnas resten av livet. 

 

God jul och gott nytt år önskar ledarna!

(och glöm inte att köpa HBK:s Bingolotter till uppesittarkvällen, på ICA-supermarket från och med idag lördag)

 

 

Joachim, Olle, Christoffer, Hampus, Erika, Stefan, Markus, Mattias, Lars och Jonas