Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy

HBK DJ Innebandy

Välkommen till Hertzöga BK Innebandy DJ!

Vi är en trupp med spelare födda -05/06/07.

Säsongen 22/23 spelar vi i JAS och Röd Serie 1 Värmland.

 

Kontaktuppgifter till oss ledare hittas under "Kontakt".

 

//Ledarna

HBK DJ

 

 

Matchrapport JAS: Hertzöga BK - GS86/Munkfors
2022-12-04 12:52

"Northside" derby i stan idag igen, då GS/Munkfors kommer på besök i JAS. 
Matchen spelas i högt tempo och hårda närkamper, men schysst spel. I första perioden får vi en kollektiv härdsmälta under 5 minuter, där vi låter motståndarna få löpa in i de farliga ytorna. Från att ha haft kontroll på spelet så hamnar vi i ett 0-3 underläge och vi blir lamslagna.

I paus hittar vi dock energi igen och när Sara H krigar in 1-3 släpper spänningarna igen. Vi tar över spelet och gör även 2-3 efter skott i nättaket av Linnea P.

I vår iver att kvittera glömmer vi bort att räkna in motståndarna och snöpligt får GS göra 2-4.

Vi vinner skottstatistiken idag ganska stort, men har svårt att trycka dit den. Linnea H gör 3-4 men vi kommer inte närmre än så. Jossan i målet står för en gedigen insats, och alla spelare visar att man vill vara med och kriga.
Bra match av båda lagen, och trots förlusten känner vi efteråt att vi kan vara nöjda över vår insats. Det är små marginaler och beslut som avgör sådana här matcher! GS/Munkfors är ett duktigt lag som är på väg upp i tabellen och vi klarar av att äga spelet mot dem långa stunder. 

 

//Ledarna

Hertzöga DJ18

Matchrapport RS1: Hertzöga - GS86
2022-12-03 15:08

Tidig seriefinal och båda lagen spelar med hög press. I första perioden utnyttjar vi våra lägen bättre och går fram till en 2-0 ledning. Men GS är farliga i anfallszon och vi får slita för att hålla dem borta från slottet.

I andra perioden tar GS över spelet och det är långa stunder Jossan i målet som räddar oss. När Nicole gör matchens prestation och springer igenom hela motståndarlaget och gör 3-1 så får vi lite andrum.

Men GS gör 3-2 och 3-3 innan andra perioden är över.

I sista perioden lyfter vi oss och det blir en jämn period som slutar mållös. 
3-3 blir slutresultatet och vi får vara nöjda med en poäng mot ett rappt och spelskickligt GS.

 

//Ledarna

HBK DJ18

GS86 * 2 i helgen…
2022-12-02 18:35

I helgen väntar två spännande matcher i Hultsberghallen mot GS86. Lördag kl 13:00 Röd Serie 1, och 11:00 söndag i JAS.

Tittar man i tabellerna så är det viktiga poäng som står på spel i båda serierna. Då innebandysystemet Ibis drabbats av it-problem under dagen kan vi inte garantera att liverapporteringen kommer funka. Så bäst är att vara på plats i arenan och heja…

 

//Ledarna

Matchrapport RS1: Hertzöga - KIBF F07
2022-11-27 17:02

Derby i rödserie 1, och det märks på planen. Tuffa dueller och högt tempo. Tyvärr håller domarna idag en ojämn nivå och spelarna i båda lagen har svårt att hitta vad som är tillåtet och inte. Det är dock ingen ursäkt utan något som ingår i spelarutvecklingen att hantera. Lagen följs åt i målprotokollet matchen igenom, och det är två bra målvaktsinsatser idag i lagen som gör att det bara står 3-3 inför sista minutrarna. Då drabbas vi av vår kanske fjärde utvisning och Karlstad utnyttjar läget i powerplay och gör 3-4. Sista minuten tar vi ut Jossan i målet och jagar kvitteringen, men bollen studsar inte in.

Förlust med 3-4, men tjejerna bjuder på underhållning och spänning. Vi får ladda om mot nytt het derby nästa helg då GS står för motståndet.

 

//Ledarna

Hertzöga DJ18

Matchrapport JAS: Hertzöga BK - Västerås/Rönnby
2022-11-19 17:45

Ännu en tuff motståndare som kommer på besök, Västerås/Rönnby, denna lördag.

Matchen spelas i ett högt tempo och det är inte många sekunder och kvadratmeter man har på sig att ta beslut. Gästerna är några snäpp bättre än oss på de små ytorna, och när vi tappar bollen eller chanspassar så går det fort. Det är så den moderna innebandyn ser ut. Fart, fysisk och att ta snabba beslut. Efter den första perioden ligger vi under med 0-4 utan att egentligen vi spelar dåligt, men varje felbeslut blir målchans bakåt.

Andra perioden slutar 1-1 och är nog den bästa perioden vi presterat genom åren. Här visar vi vilken potential laget har när vi spelar tight och tar rätt beslut.
I sista perioden bjuder vi återigen på för många bolltapp och gästerna kan glida ifrån i målprotokollet. Gry och Jossan i målet får jobba hårt för lönen och gör det bra. Matchen slutar 2-9. 

Överlag en bra match från oss och vi lär oss massor att möta lag som spelar på väldigt hög nivå.

 

//Ledarna

HBK DJ18

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Innebandy Ungdom, 10/11 14:10 
Innebandy Ungdom, 16/08 13:28 
Innebandy Ungdom, 21/06 08:01 
Innebandy Ungdom, 16/06 09:56 
Nyheter från föreningen