Hertzöga BK

2021-01-24 12:20
Innebandyträning januari 2021
Hej!

Januari har nu snart passerat och vi har varit utan hall nu i en dryg månad, men till veckan öppnas dessa upp igen.
De senaste tre veckorna har vi ledare istället försökt hålla igång med lite löpning, fys och intervaller (stafetter) mest för att hålla gång med något då vi tror på att rörelse oavsett sport är viktigt. Lite av en chansning med tanke på kylan i januari och att det är aktiviteter som är en bit från egentlig innebandy. Det blev ändå lyckat då drygt halva laget har hängt på under veckorna.

Vill bara säga att det har varit ett härligt glatt gäng uppe på Tuggelite som bitvis haft frusna fingrar och tår i allt regn, rusk och blötsnö, men de har likväl glatt kört på och dykt upp igen!

Men... nu ses vi istället nere på Hultsbergshallen till veckan!

Ledarna IP08
Matchrapport: Hertzöga-Karlstad IP08
2020-11-07 17:58
Lördagseftermiddagen bjöd på en mycket underhållande och välspelad innebandymatch i högt tempo.
Full fart och fint passningsspel resulterade i en målrik batalj.
Vi håller oss fokuserade och gör rakt igenom en mycket bra match även när det blir hård press från motståndarlaget i deras jakt på kvittering under slutminuterna. Roligt att se hur killarna stöttar och hjälper varandra ute på planen i stressade situationer.
Extra plus till Alfred Hildén i målet som gjorde många fina räddningar idag.
Matchen slutar med en härlig seger, 10-9.

//ledarna IP08

Matchrapport: Hertzöga IP08 - Nordmarkens IBF
2020-10-24 15:21
Hemmapremiären slutade med seger 9-1 för våra killar.
Första 10 minuterna bjöd vi på ett bländade spel och gick upp i en klar ledning.
Därefter tappade vi spelet en aning under mittperioden och kom tillbaka med ett tryggt spel i tredje.
Noterbart är att vi skriver in 9 olika målskyttar i match protokollet vilket är väldigt roligt.
Extra plus till Oliver i mål som gjorde många fina räddningar.

// ledarna IP08
Matchrapport: Sunne-Hertzöga IP08
2020-10-17 16:54
I dagens match mot Sunne visade vi upp ett mycket fint spel stora delar av matchen.
Ibland slappnade vi av och tummade på noggrannheten vilket Sunne snabbt utnyttjade och det blev några onödiga mål bakåt.
När vi håller bollen inom laget och hjälper varandra över hela planen så är vi ett nummer större än motståndarlaget.
Rättvis seger för våra killar med 11-7.
Extra beröm förtjänar Alfred i målet som gjorde många fina räddningar.

/ ledarna IP08
Träningsmatch: Hultsberg-Hertzöga IP08
2020-09-27 20:06
I kvällens träningsmatch mötte vi ett skickligt Hultsberg som fick utdelning på sina lägen och vinner matchen med 14-7.
Motståndarlaget har varit igång med träningsmatcher och flera träningar i veckan vilket märks ikväll.
Våra killar kämpar tappert under hela matchen och vinner sista perioden.
Oliver gör en bra match i målet.
Det vi försöker jobba vidare med är att hjälpa varandra över hela banan och köra korta/intensiva byten.
Härligt att innebandysäsongen är igång!
/ ledarna
Fair Play Cup - INSTÄLLD
2020-03-10 20:40
Hej!

Vi har tyvärr nåtts av det trista besked att Fair Play cup ställs in i år.
Detta innebär att vi INTE åker ner till Jönköping. Vi har heller inga andra planer för den helgen.

Länk:

Ledarna Hertzöga IP08