Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga BK
Innebandy
HBK IF08

Välkommen in till Hertzöga BK Innebandy F08
 
Storvreta Cup 2023
2023-01-11 14:00
Hertzöga BK F08

Storvreta Cup (Uppsala - 2-4/1 – 2023)

En härlig start på 2023 innebandymässigt! Vi visste att Storvreta Cup hade många olika klasser med duktiga lag men inte att det var världens största innebandy cup sett till antal deltagande lag – vilken puls & fantastiska anläggningar som klarade av detta men med utmanande spelschema!

 

Två täta matcher började vi med mot Nacka och Björklinge där vi fick lägga in en extra växel i andra perioden och vinna matcherna. Spelade inte riktigt lika bra mot Vendelsö men vann till slut med 3-0. Tidig morgon och vi ställs mot Vaksala och ligger under med 2-1 och lyckas i andra perioden vända till 4-2 – en riktig kämpainsats.  Obesegrade  i gruppen => Gruppspelssegrare & långvila –  A-slutspel väntar ! Kl 22.45 börjar kvartsfinalen mot IBK Hallsta – en match i ett oerhört högt tempo där vi inte lyckades göra mål i våra anfall och får försvara oss i egen zon stor del av tiden  – matchen slutade med förlust 0-1.

 

Ett stort lagarbete och kul att möta nya lag. Vi står oss bra mot övriga lag i Sverige – delad 5:e plats i Storvreta Cup F08.  Endast 5 insläppta mål  (på fem matcher) i världens största innebandy cup.

 

Jättekul också att Andrea Karlsson från A-laget följde med oss på cupen! Stort tack!

 

Tack alla spelare för en jättekul cup - på och utanför planen. Stort tack till alla gul-gröna-supporters som bidrag med otaliga transporter & logistik och heja-rop efter vägen!

 

Kika in i vårt bildgalleri - finns lite godbitar från hösten 2022......

Hertzöga Bollklubb - HBK IF08 (hertzogabk.se)

 

//Ulle & Tony

Med önskan om en God Jul……
2022-12-24 08:22
Hertzöga F08 Innrbandy 2022

Från oss Alla i Hertzöga F08 🤶🏻 till Er Alla - en riktig God Jul 🎄 - Vi ses igen 2023 i en hall, på en seriematch eller en cup!

 

Vi tränar under mellandagarna - se kalendern som är uppdaterad - onsd & torsd - varierade tider.

 

Matchen 8 jan är inställd - motståndarna kommer dra sig ur serien.

 

Alla bingolotter sålda! 🔰 Bra jobbat! 💪🏻

 

//Ledarna

Vänerns Pärla 2022 - Mariestad - Äntligen är vi igång!
2022-10-03 13:32
VPC 2022 Mariestad

Härlig rivstart på innebandysäsongen! 🏑 Kul att spela Vänerns Pärla 07/08-cup i Mariestad & kul att vara igång igen. 🤩 

Välkommen till säsongen 2022-23
2022-08-18 09:24

Välkomna till en ny innebandysäsong - 2022-23!

 

Vi har anmält oss till Vänerns Pärla – kommer en kallelse om den med kort svarstid. Tanken är att vi åker fredag och sover över till lördag – själva cupen börjar tidigt på lördag morgon (endagscup). Kostnaden exkl transport blir ca 500 kr/spelare.

Vi kommer erbjuda träning ett par torsdagar på Ilandaskolan kl 18-19 för Er som inte har någon annan sport eller som vill. Självklart är det fotbollen eller annan sommarsport som går först.

 

Däremot har vi fixat en utmaning till alla spelare för att smyga igång lite & vara förberedda inför Vänerns Pärla;

 

Antar Ni utmaningen - Föräldrar & F08-spelare?

 

Välkomna till Hertzöga Trophy - vi kör 5 söndagar innan säsongen tar fart ordentligt med start söndagen den 21 aug (ej sönd 11 sept)

=> Föräldrar vs F08-spelare

 

Må bästa lag vinna!!!

 

Vi ses kl 16.45 och bygger sarg - spelar match på helplan (därefter ska sargen plockas bort)

"Föräldralaget" - har på sig vita t-shirts!

 

Vi spelar första seriematchen mot Kristinehamn den 9 oktober (Röd 2 – en serie enbart i år).

Det återstår en del planeringsarbete - vi har ej fått träningsdagar än, seriematcherna är inte lagda innan vi kan hålla föräldramöte - vi kallar till öräldramöte så snart vi vet.

Vi vet på förhand att vi kommer ha Hultsbergshallen som hemmaarena.

 

Vi vet också redan nu att Lilla VM är det som avslutar säsongen => 25-26 mars 2023 

 

 //  Tony & Ulle

Avslutning säsongen 2021-22 - Fair Play Cup - Jönköping
2022-03-29 12:03
Bronsmedalj & pokal - 3:e plats i A-slutspelet för våra HBK F08-spelare

En magisk helg tillsammans med F08-laget 🔰 på Fair Play Cup 🏑 i Jönköping - det sista på säsongen 2021/22.En första match som motståndarna chock-öppnade & vi inte riktigt hängde med ibörjan men med en storspelande målis. Till slut med ”prickskytte” på vår medspelares kind in i mål så tog vi ledningen som stod sig, 1-0Andra matchen - i en lång turnering brukar det finnas en match man inte vill kommentera - här har vi den - vår första förlust, 0-3.Tredje matchen - tuff öppning - mål efter 16 sek. Vi kom tillbaka med besked & vann. Nu börjar vi rulla boll och fina avslut. Vinst 6-3.Fjärde matchen - middag med sushi& wook & lite shopping - kanske bra uppladdning? En av de bästa matcherna som spelats i år - högt tempo & fint passningsspel & där alla lagdelar bidrar och med god utdelning - vinst 7-1. Stor insats av våra fantastiska supportrar 🔰🥳GRUPPSPELSSEGRARE => A-slutspel väntar på söndagenKvartsfinal - tjejerna kom ut ruggigt taggade med stort spelövertag men svårt att få in bollen => i andra perioden fick vi två snabba mål & kontrollerade sedan stabilt matchen som slutade 2-0Semi-final - mot ett väldigt spelskickligt Onsala-lag där vi går in & tar ledningen - vi gav allt för att hänga med i deras snabba passningsspel - 2-2 blev slutligen förlust 2-3Vi slutar på 3:e plats i A-slutspelet! Fina medaljer & pokal med hem till Karlstad!!Tack alla spelare 🔰för en superhelg på planen & utanför & jättekul att få följa Er resa och Era framsteg denna helgen🏑 & även under den gånga säsongen som lag & individuellt. Tack oxå alla supportrars - make till engagemang finns nog inte på denna delen av jordklotet 🌍 💛💚//Ulle & Tony 🔰

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Sektionen Innebandy, 10/11 14:10 
Sektionen Innebandy, 16/08 13:28 
Sektionen Innebandy, 21/06 08:01 
Sektionen Innebandy, 16/06 09:56 
Sektionen Innebandy, 14/06 15:44 
Nyheter från föreningen