Hertzöga BK
Innebandy
HBK IF05-06

HBK F-05/06 Innebandy

Vi är en trupp på 19 st tjejer.

Kontakta någon av oss ledare (info på Ledare/kontakt) om det finns intresse att provträna med oss.

För att få deltaga behöver man en egen innebandyklubba + innebandyglasögon (obligatoriskt).

Välkomna!

Ledarna

Magnus, Anders, Jerker och Jessica

Sommarträning HBK F-05/06 och DM F-16 spelschema
2021-07-01 09:18

Mycket sol o bad önskar vi alla spelare i sommar. Men vi vill också att var och en genomför ett minimum med egna träningar för att ha en grund att stå på när vi drar igång igen.

Förslag på träning, tre dagar i veckan:

1. Kondition, löpning 3 km, försök att förbättra tiden varje gång.

2. Löpning 10 minuter med låg fart (uppvärmning). + 5 intervaller på ca 500 m.  Vila 2 min mellan varje intervall. Försök ha samma tempo på varje intervall. Försök förbättra tiden nästa gång.

3. Styrka + skott:  benböj, armhävningar, sittups, spänsthopp på ett ben, m.m

Träna skott hemma på garageuppfarten med klubba och boll om ni har möjlighet.

Vi kommer smyga igång träningarna med start Onsdag 4:e Augusti 18:25-20:00  Ilanda gympasal.

Medtag: utomhusskor löpning, inomhusskor, klubba, glasögon

Spelschema för DM är nu klart, och matcherna kommer spelas i Hultsbergshallen:

DM F-16 25/26:e september

Information innebandy inför säsongen 21/22
2021-06-15 08:15

Äntligen har vår serieindelning blivit klar. Det har varit många teamsmöten och diskussioner för förbundet och lagen att enas om ett serieupplägg i år. Anledningen är att det finns få lag som har spelare födda 04/05 som inte har gått upp i klubbarnas a-lag eller u-lag. Resultatet blev till slut bra tycker vi, och innebär att vi får möta lag som har mix i ålderskullarna 05/06/07.

Serien spelas i trippelmöten, och ett kul inslag är att Lockerud/Mariestad har önskat vara med i vår Värmlandsserie.

Lagen i Röd Serie 1  blir:

Hertzöga BK   F05/06
Hultsberg IBF
IBK Lockerud Mariestad
Karlstad IBF Ungdom
Munkfors IBK
Nordmarkens IBF
Skoghalls IBK Utv. 1

Serien är planerad att starta i början av oktober, och kan ev krocka något med fotbollsserierna som är lite försenade pga pandemin. Vi kommer försöka styra så matchdagarna inte krockar för tjejerna.

Förutom serien så har vi följande att se fram emot:

-DM F16 (05:or och senare) helgen 25 september

-U-SM kval som börjar under vecka 41. Två lag från varje distriktkval går vidare till regionkval.

-DM F15 (06:or och senare) Avgörs 5/6 Februari 2022.

Det är även öppna Värmlands samlingar för alla spelare födda 2005 och 2006 under säsongen.

Här ber vi er som är intresserade av detta, hålla koll på VIBFs hemsida för anmälan och datum för lägren.

Som sagt, mycket att se fram emot till hösten/vintern, men först njuter vi av en lång och härlig sommar!

Öppen anmälan för innebandyspelare födda 2005 till distriktssamling i Augusti
2021-06-07 15:00

Via nedan länk finns instruktioner hur man anmäler sig till nästa distriktslagssamling i Augusti:

PS: samlingen är öppen för alla födda 2005, även de som inte varit med tidigare, så har ni möjlighet att delta, så ta chansen!

F-15 innebandy DM flyttas till 25-26:e september 2021
2021-04-15 08:45

Tävlingskommiten har beslutat att säsongens DM för 05:or flyttas till hösten, och avgörs i serieform helgen 25/26:e september. Alla lag möter varandra  (3 * 15 min), och gruppsegraren vinner DM.

Detta blir en bra uppstart på nästa säsong tycker vi ledare!

PS. vi saknar svar från några spelare om man tänker fortsätta nästa säsong.

HBK F-05/06

Innebandysäsongen börjar närma sig sitt slut...
2021-03-19 08:41

Igår hade vi ledare ett möte ang. DM med övriga klubbar i länet. Inget beslut togs helt än, då några klubbar vill spela klart DM i vår, men då måste regeringen tillåta matcher över kommungränserna först.

Vår känsla är att detta inte kommer bli möjligt i vår, då smittspridningen nu ökar igen. Men vi kommer vara standby att delta i DM under april.

Förbundet har lovat att kompensera ålderskulllarna födda -05 och -06, då dessa missat DM och Lilla VM två säsonger nu. Så ett förslag är att inleda nästa säsong med ett DM i cup form över en helg. 06 kullen skall även spela Lilla VM våren 2022. Så det finns fortfarande mycket roligt att se fram emot, förutom seriespel.

Vi kommer träna nästa tisdag 23:e 20:00-21:00 och sedan avsluta säsongen med en avslutning på onsdag 24:e 19:00-21:00 i Hultsbergshallen. OBS två timmar!

Hoppas alla spelare kan komma!

Vi ledare vil berömma hela truppen som hängt i och tränat trots läget med pandemin. Vi kommer inventera truppen inför nästa säsong under April, så vi får en känsla för truppens storlek nästa år.

Planen är att delta i Röd Serie 1 nästa säsong. Vi kommer även titta på cuper nästa säsong, som kan kompensera att vi missat två cuper pga pandemin.

Sedan så kan vi även se fram emot att äntligen få en egen riktig hall på Ilanda att spela matcher i!