Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb
Fotboll
HBK P08

Kiosk- och städschema & Newbody
2018-04-16 14:28
Under fliken Dokument hittar ni årets kiosk- och städschema. Observera att tiderna på kiosken kan komma att ändras. Vi har stämt av med Jonsson på kansliet och lagt tiderna efter hur det ser ut i dagsläget med aktiviteter på Ilanda vecka 22, men kommer att göra en avstämning igen vecka 21. Blir det några ändringar uppdateras schemat på hemsidan, så ni som skall jobba i kiosken vecka 22 behöver stämma av de definitiva tiderna. Instruktioner för kiosk och städ ligger också under fliken Dokument. 

I fall någon behöver byta pass ordnar ni det internt, men meddela gärna Anna C. i Föräldragruppen kring bytet så vi har ett korrekt schema till kioskveckan. 

Behöver ni fler Newbody-kataloger eller kanske inte fått någon ännu finns dessa att avhämta hos Anna på Sadelvägen 5. 

Bästa hälsningar,
Föräldragruppen
Information från föräldramötet 19 februari
2018-02-20 19:47

Stort tack till alla som deltog på föräldramötet. Presentationen från mötet finns här, P08 Föräldramöte 2018-02-19.pdf » eller under Dokument-fliken. Har ni som inte deltog på mötet några frågor är det bara att höra av sig till någon av ledarna eller föräldragruppen. Till dags dato verkar det som vi blir 38 stycken killar i laget i år, jättekul med så stor trupp! Här följer några kommentarer till ett par frågor som vi tog upp på mötet.


Sommarcupen i Ed; intresseanmälan för cupen går ut så ser vi hur många som är intresserade av att åka till Dalsland och spela fotboll torsdag 10 maj, troligtvis får vi ihop till ett lag i alla fall. 


Newbody 2018; vi beslöt gemensamt att köra en vända till med Newbody i år igen under förutsättningarna att alla säljer så mycket de har möjlighet till. Säljstart någon gång i början av april, vi återkommer med mer info om exakta datum och förutsättningar. 


10-åringarnas; föräldragruppen går igenom vad alla önskar att jobba med under 10-åringarnas och återkommer efter sportlovet med information om i vilken grupp man hamnade. Vi skall även sätta ihop information om vilka sponsorpaket vi kommer att erbjuda så att samtliga får info om det så snart som möjligt. Vi fick in två sponsorer under mötet, toppen!  


Beställning av träningskläder; vi påminner om att sista dag för beställning är torsdag 22 februari. Vi vill även uppmärksamma samtliga på att vid genomgång av kollektionen igår efter mötet upptäckte vi att storlekarna verkar vara väldigt små i år på i princip samtliga klädesplagg. Är ni osäkra på storlek och inte kollade igår, ta en sväng förbi kansliet och titta så vi säkerställer att alla killar får rätt storlek på sina träningskläder. 


Bästa hälsningar Ledare & Föräldragruppen


Träningskläder säsong 2018
2018-02-13 19:56

Som meddelat i inbjudan till föräldramötet kommer här information om beställning av träningskläder till killarna för kommande säsong. Vänligen se bifogad länk som leder till Hertzöga shopen och HBKs profilkläder hos Stadium.

 

http://www.stadiumteamsales.se/hertzogabk/fotboll


Meddela Liv Estenstad via mail (liv.estenstad@hotmail.com) så snart som möjligt dock senast torsdag 22 februari vad ni önskar beställa. Var noga med att ange önskad storlek samt om ni önskar ev. tryck av initialer eller namn på plaggen. Det är viktigt att vi får korrekta och kompletta beställningar av er då vi har begränsat med tid för att återkoppla om något är oklart. Vi kommer att skicka iväg beställningen till Stadium innan sportlovet vilket borde innebära att vi har kläderna lagom till utomhussäsongen drar igång i början på maj. 

 

På kansliet hänger provplagg som ni kan kika på i samband med föräldramötet nästa vecka. 

 

När det gäller matchställ har vi beslutat att köra med HBKs ställ ett år till och sedan till nästa år ev. köpa in egna, mer information om detta kommer på föräldramötet. 

 

Vi vill även påminna er som inte svarat om ni kommer eller inte på föräldramötet 19 februari att senast göra det på fredag. 

 

Normal 0 21 false false false SV X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Calibri",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}

Bästa hälsningar Ledare & Föräldragrupp 

Föräldramöte P08 inför säsongen 2018 - Måndag 19 februari
2018-01-28 08:27

Varmt välkomna på föräldramöte för P08 måndag 19 februari kl 18. Vi samlas på HBK’s kansli, en trappa upp. Då mötet kommer att innehålla information och ställningstagande till frågor som rör hela fotbollssäsongen är det viktigt att så många som möjligt deltar.

På mötet kommer vi att ta upp:

  • Allmän information om Hertzöga BK, policy, avgifter m.m.

  • Säsongen 2018 med information om träningar, matcher och aktuella cuper.

  • Kontaktuppgifter till ledare/föräldragrupp samt informationskanaler ut till er föräldrar.

  • Föräldragruppen informerar om föräldrarnas insatser denna säsong. Vi kommer starta upp arbetet med 10-åringarnas cup den 4-5 augusti. OBS de föräldrar som inte kommer på föräldramötet kommer att bli tilldelade arbete i en arbetsgrupp, d v s har inte möjlighet att själva önska vad arbetet med 10-åringarnas kommer att bestå av.

  • Planering att genomföra Newbodyförsäljning i år.

     

Klädbeställning

Vi kommer även ha information gällande klädbeställning inför året, både tränings- samt ev. matchställ med namn och tryck. Då det tidsmässigt är ont om tid till första träning samt match för att få dessa kläder (tar ca 2 månader) så kommer ett separat mail skickas ut innan föräldramötet så att ni kan se förutsättningar gällande ungefärligt pris, beställningslänkar för att gå in och titta på vad som finns att beställa mm. 

 

Vi vil att ni anmäler er till föräldramötet genom att svara på den utskickade kallelsen senast fredag 16 februari så vi vet hur många föräldrar som kan komma. Om ni har förhinder att delta på mötet och er pojke vill spela med P08 under året vill vi även att ni meddelar detta så vi vet hur många killar vi blir i laget i år.

Hälsningar Ledare & Föräldragrupp P08

Spelschema Genrepet 30 september
2017-09-16 10:02

Under fliken Dokument finns nu även spelschemat för Genrepet inlagt, P08 ställer upp med tre lag. Lagindelningen meddelas så snart den är klar.


Hälsningar Ledarna

Bemanning Genrepet 30 september 2017
2017-09-14 21:04

Genrepet närmar sig med stormsteg och nu finns bemanningsschema under fliken Dokument på vår hemsida. Om ni behöver byta pass löser ni det sinsemellan som vanligt och meddelar samtidigt Anna Carlsson om bytet så att vi har ett uppdaterat och korrekt schema att gå efter den 30 september. 


Ni som ingår i Arenagruppen kommer att få ett separat mail från Caroline Rosengren som är ansvarig med ytterligare detaljerade instruktioner och ev. förberedelser ni får hjälpas åt med innan. I Arenagruppen ingår även föräldrar från F08.


Föräldragruppen ordnar med inköp till grillförsäljningen, ni som skall jobba där dyker upp till start av passet och utför de ev. förberedelser som behövs innan det är dags att börja sälja. Vi kommer att sälja både grillkorv och hamburgare denna gång.


F08 har hand om lotteriet och prickskyttet. 


Vi vill även uppmärksamma att trots att man har ett pass med start- och sluttid under dagen är vi alla gemensamt ansvariga för hela arrangemanget vilket betyder att man hugger i där det behövs även utanför sitt pass samt att alla hjälps åt att få i ordning arenan i fint skick när dagen är slut. 


Spelschema och lagindelning hanterar ledarna och meddelar detta så snart det är klart. Matcher pågår mellan 09:00 - 15:45 ca.


Frågor eller funderingar? Hör av er till någon i Föräldragruppen så löser vi det!


Bästa hälsningar Karin, Maria, Liv & Anna

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Match, Våxnäs, 14/08 17:00
Match, Ilanda IP, 18/08 18:30
Match, Ilanda IP, 20/08 13:00
Match, Ilanda IP, 21/08 11:00
Match, Ilanda IP, 27/08 12:30
Match, IP Vik, 28/08 13:00
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen