Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb
Fotboll
HBK P06

Filip G uttagen av SvFF till Future Team Läger
2021-09-02 08:34
Filip Gustafsson uttagen till Future Team Läger med SvFF

Förbundskapeten för P15 landslaget har tagit ut 34 spelare till ett future team läger och som enda värmlänning har vår Filip Gustafsson blivit uttagen. Samlingen sker i Uppsala 13-15 september och vi önskar Filip stort Lycka till och gratulerar till uttagningen. 

 

"Future Team är en utvidgad landslagsverksamhet för unga spelare med senare fysisk mognad än genomsnittet. Syftet är att fånga upp talanger som har mycket god spelförståelse, bra teknik och mentala kvaliteter men som ännu inte kan konkurrera fysiskt"

Extra träning🏃‍♂️
2019-05-02 20:11
Jag tänkte dra igen lite intervall och fysträning för killarna på tisdagar kl 18 vid skidstugan på tugge.(kommer köra på lite olika ställen längre fram) From tis den 7/5 kommer hålla på ca 1 timme. Men jag tänkte även att ni föräldrar kan hänga på om ni vill 😊Så klockan 18 den 7/5. Det är helt frivilligt för killarna så ni kan väl berätta så får dom välja själva. Johan kommer även berätta på träningen på måndag. // Erina
HBK P06 avslutning -18
2018-10-02 20:50
Vi trotsade regnet i dag och genomförde 4 blöta matcher.
Då var ännu en grym säsong officiellt över med många matcher, många träningar och roliga cuper för detta härliga fotbollslag!
Föräldrarna mönstrade två jämna och vältränade lag mot dito av P06 truppen! Men med lite mer rutin vann föräldrarna turneringen med 4-0 i matcher som
dock var väldigt jämna och bra.
Några dom stack ut från kvällen på IP!
⁃ Pappa Ljung som nästan gjorde en Zlatan-cykelspark som TUNG målfarlig forward.
⁃ Mamma Bäckström visade var sonen fått tillslaget ifrån.
⁃ Isolerar’n till dagen målis då han kände av en gammal krigsskada i knät spelade stabilt. 
⁃ Johan Andersson som lyckades tokfrysa vid grillen men levererade ändå grymma hamburgare med övrig personal. 

Tack för en mycket väl genomförd utomhus- säsong som nu fortsätter inomhus med futsal för en del och i form av andra sporter för andra.
Vinnare av Gränscupen 2018
2018-09-02 14:54
Mer bilder från cupen finns i bildgalleriet
Killarna har kämpat och spelat fin fotboll. Gett oss föräldrar och publik lite väl mycket spänning emellanåt. Men tillslut stod dom som segrare mot Degerfors i finalen. Härligt jobbat hertzöga p-06.
Tisdagsträning
2018-08-21 18:20
Många på träningen i dag, hela 25 stycken killar. Bra jobbat. 
Sandarcupen 2018
2018-08-15 15:37
I helgen som va åkte killarna till Sandefjord med två lag. Dom bjöd oss på spännande och tuffa matcher med fin fotboll. Högsta betyg genom hela cupen för killarna och deras tränare, som slutade med sammanlagt 10 vinster en oavgjord och en förlust. Några föräldrar fixade med extra mat på lördagen, väldigt uppskattat. 
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen