HBK F08

Hertzöga BK F08 - Det här är vi!
Från övernattningscampen 20190510

Ilanda IP med F07
2020-09-18 20:47
Härlig kväll på Ilanda IP 🌞- F07 bjöd in oss idag för roliga aktiviteter tillsammans - indelning i lag & fota av S-saker, cupspel & goda hamburgare & lyxiga priser ⚽️ 🍔 => Tack F07 ⚽️ - minnesvärd kväll! 🙏🏻
Härlig start på påskhelgen! 🐣
2020-04-10 11:39
Långfredagsträning! ”Rise & shine”, kl 9 på Ilanda IP

”Kan vi inte göra detta varje dag på lovet” sa en av spelarna.

Härlig inställning som speglade hela träningen. Många mess till föräldrar om att spelarna dröjde sig kvar efter träningen & fortsatte & lira.

Glad Påsk från F08! Inställd match blev träning istället.
Härlig avslutning F08 vs Föräldrarna
2019-09-23 21:53
Traditionsenlig fotbollsmatch; F08 vs Föräldrarna!

Vilken härlig kväll vi fick tillsammans som avslutning på fotbollssäsongen 2019. Stämningen var på topp både hos spelare, föräldrar och nära & kära ⚽️ ☀️🍕 💚💛💚

Kika in i vårt bildgalleri och läs om vår superkväll!!

Tack Glassbolaget & Fam Fridman-Utterberg för att Ni förgyllde kvällen! 🌟

Vi ses snart igen! ⚽️

/Ledarna
Skara Sommarland Cup 2019
2019-08-04 20:55
Ladda album (+1 bilder) >>
Lag Gul & Lag Grön (nedre bilderna)
Fyra fantastiska dagar tillsammans! Jättekul att få avsluta helgen med bra och spännande spel ⚽️ idag från alla spelare efter fyra matcher i fredags, heldag på Skara Sommarland igår med lördagsmys och utlottning av fotbollsbingot. Gänget har väldigt kul tillsammans!

Vi ledare summerar - det är en ynnest att få hänga med detta härliga gäng. Ett minne för livet! 🌟

Fantastiska supportrar har stöttat oss också med hejarop, tunnlar med handklapp och inte minst med Era supportertröjor & service runtomkring. TACK! 🙏🏻

Kika in och följ vår resa i bildgalleriet:

//Ledarna

F08-Cykelsafari -avslutning
2019-06-27 21:18
Kika in i vårt bildgalleri ..... där ser Ni vad vi gjorde på avslutningen ikväll. Järnhästarna tog oss till Ilanda IP för en femkamp & slutligen korv med bröd & poolhäng på Boltziusvägen 12. Alla spelare belönades med F08-Word cloud-medaljer för en väl genomförd vårsäsong.

Spela fotbollsbingo & lattja & trixa med boll tjejer under sommarlovet så ses vi snart igen!

//Ledarna