Välkommen till Hertzöga BK!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hertzöga Bollklubb
Fotboll
HBK F08

Hertzöga BK F08 - Det här är vi!
Från övernattningscampen 20190510
 
Snart halvtid......
2023-06-22 10:45
Hertzöga BK F2008 .... minutrarna innan matchstart
En liten uppdatering från F2008/F15-seriern så här inför "halvtid".... det återstår två seriematcher och en DM-match innan vi rundar av och går över på sommarträning i några veckor.
 
Övergången till 11-manna var till en början trevande under april - stora ytor & hushålla med krafter var en omställning. När väl seriestarten kom var vi laddade och det med besked. Det känns att vi håller ångan uppe med hög träningsnärvaro, förbättrat fokus och tempo på träning som ger goda resultat i seriematcherna. Vi har med oss sex vinster och en oavgjord än så länge i F15-serien. Det som varit extra roligt är att vi i år producerat väldigt mycket mål - en fantastisk målskillnad på +29 (37-8). Ett kul inslag bland våra nära & kära är vår "Målbarometer-tävling" - där det faktiskt redan är några "tippare" som är ute i kylan. 
 
Andra roliga inslag under våren är att vi hjälpt till med spelare i Div 4 och F17SM samt även haft spelare representerade i VFFs arrangemang (träningar/matcher/läger).
 
Nya insatser redan kommande helg - Slottsbron kl 15 (söndag 18/6) - A-plan!
 
Vi ses på IP på söndag!
 
//Ledarna
Med önskan om en God Jul….
2022-12-24 08:25
Hertzöga F08 2022

Från oss Alla i Hertzöga F08 🤶🏻 till Er Alla - en riktig God Jul 🎄 - Vi ses igen 2023 på en fotbollsplan, på en seriematch eller en cup!

 

Vi tränar på under jullovet- se kalendern som är uppdaterad.

 

//Ledarna

Winning Ground 2022
2022-08-08 07:12

Winning Ground 2022 ⚽️ - en väl genomförd cup som spelats i helgen i Linköping. Härligt att gå igenom en cup obesegrade. Vi åker & vi spelar runt med alla spelare varje match (16 st). Vi har fått mycket positiva inspel från andra lags ledare, vilket alltid är kul. Vi genomförde fem bra matcher med olika typer av spel i varje match på varierat underlag & i blåst/regn/sol i våra nya matchtröjor! Nu är vi verkligen tillbaka efter sommarsemestrar & inför stundande höstsäsong! 

Spelarna summerade själva cupen med vad de bidragit med var och en -  och jösses vilka bidrag & god självinsikt - jättekul när mål & fokusområden infrias och faller på plats! 💪🏻🥳💝💛💚


Tack tjejer! 🙏🏻 Ni är fantastiska på och utanför planen! ✨ Det är bara glada miner & mycket skoj! 😃 


Keep up the good work! 🤩


//Ledarna 

 

#WinningGround

Minnesvärd helg.....
2022-06-20 14:16
Örebro cupen 17-19 juni 2022

Med mål som spelbredd, spelglädje och peppa varandra uppfyllde vi verkligen våra mål🔰⚽️Dessutom toppas detta med att vi går igenom gruppen som obesegrad gruppetta (18-1 i målskillnad). Med en vinst i A-slutspelets åttondel i ryggen taggade vi till inför söndagens kvartsfinal 👊 Grymmaste tjejerna står verkligen upp som ett lag, i med- och motgång, där vi tillslut åker på vår första förlust mot ett tufft men rättvist segrande KIF Örebro. En finfin 5:e plats i cupen👊.

 

Vi är enormt tacksamma för det spel ni producerar, den kämpaglöd & gemenskap Ni visar varandra och oss ledare och föräldrar tillika stolta supportrar 💚🙏💛 

👏 Tack alla spelare för en grym & minnesvärd helg💚⚽️🔰💛& stort tack till alla föräldrar & supporters - Extra kul att inviga den nya Hertzöga-banderollen. TEAM-känsla finns det stora inslag av både bland spelare, ledare, föräldrar & släkt - tror ingen på Rosta Gärde missade laget från Hertzöga BK.

 

Två veckor kvar innan vi går över på sommarträning.

 

Fredag 1 juli på vår träningstid har vi vår årliga sommaravslutning. Ett par seriematcher innan dess & flera träningstillfällen.

 

//Ledarna

Glad Påsk! 🐣
2022-04-16 09:19
Glad Påsk!

Träning som vanligt under påsklovet! 🐥

Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Sektionen Fotboll, 19/09 08:56 
Sektionen Fotboll, 16/09 20:38 
Sektionen Fotboll, 14/06 21:47 
Sektionen Fotboll, 20/06 16:00 
Nyheter från föreningen