Fotboll
Herr U

HBK U – Rännberg 4-0
2021-10-29 09:40

Hertzöga U besegrade Rännberg med 4-0 (3-0) i torsdagskvällens möte. Hertzöga började matchen med stort bollinnehav medan Rännberg spelade ett lågt försvarsspel. Det stora bollinhavet gav utdelning och efter tolv minuter ledde Hertzöga med 2-0. Efter det klev Rännberg högre i planen och jobbade med hög och intensivt press varvat med att slå bollar in bakom Hertzögas backlinje. Detta tryckte tillbaka Hertzöga men trots det lyckades inte Rännberg skapa några riktigt heta målchanser. Istället ökade Hertzöga på till 3-0 precis innan halvtidsvilan. I andra halvlek mattades Rännbergs press och Hertzöga tog över matchen allt mer och gjorde 4-0 i den 62:a minuten. Utöver det hade Hertzöga flera avslut men Arvid Rattfeldt i Rännbergsmålet svarade för flera svettiga räddningar och matchen slutade 4-0.

På söndag kl. 14 möts lagen igen på Ilanda i den avslutande omgången av 2021-års upplaga av division 5 västra.

Mål: 1-0 (11) Abdurrahman ”Su” Kupeli, 2-0 (12) Melker Josephson, 3-0 (44) Thomas Lindh, 4-0 (62) Abdurrahman ”Su” Kupeli.