Flick Junior (F J)

Välkommen till Hertzöga BK F J

Vi är en trupp på 24 spelare och 4 ledare.

Vi kommer säsongen 2021 spela i serien Flickor Junior 16-18 år.

Titta under fliken "Kontakt" om du behöver kontakta någon av oss ledare.

HBK FJ

Avslutning 2021 Hertzöga FJ
2021-10-15 19:34

HEJ !!

Vi ska till Selma Spa i Sunne !!

Samling 31 oktober kl 14.45 på Selma.
Incheckning 15.00

Utcheckning senast 11.00

Utvärdering av säsongen. 16.00-16.30

Spa bokat 17.00-20.00 Smoothie finns att köpa vid spat från 69kr om man vill.

Mat 20.30.

Vill man gymma så har ni tillgång till gymsalen.

Ta med:
Gymkläder? Om ni vill gymma? 💪🏻
Badkläder 🧜‍♀️
Badmössa? 😀

Badrock / tofflor finns att låna.

"Middagskläder"

Ta med matchstället: tröja, shorts och strumpor. Detta samlar vi in direkt vid ankomst.

Rumsindelning:

Alva, Saga
Lisa M, Wilma
Nellie, Hilda
Natha, Linnea
Ella, Elle
Meja, Nova
Hanna, Ida
Mina, Stina
Tess, Simone
Lisa F, Ebba

// Ledarna FJ 💚💛💚💛

Matchref HBK FJ-NIF
2021-10-05 23:18

Hej

En sen vardagsmatch som avslut på denna säsongen.  I första delen i 1 halvleken började vi I högt tempo. Dock så har vi inte noggrannheten I pass o mottag.

Vi tar ledningen där Hilda sätter 1-0  med pass från Lisa M.

NIF är duktiga och har en större vilja att avsluta säsongen med en vinst. Våra tjejer kämpar på och det är en bra stämning.

NIF kvitterar med stolpe in och sätter sedan några långskott. Matchen slutar med NIF vinst med 3-1.

Nu tar vi höstledigt och drar igång futsalen om några veckor för de som är intresserade.

Vi har även säsongsavslutning i månadsskiftet.

// Ledarna FJ

Matchrapport Hertzöga FJ - ÖDIK
2021-10-03 15:08

Näst sista seriematchen blir en regnig historia. Vi har lite skador och sjukdomar vilket gör att vi endast kommer till spel med två avbytare. ÖDIK har mer vilja än oss i början av matchen och tar ledningen med 0-1. Vi börjar kämpa som ett lag i slutet av halvleken och Hilda sätter snyggt 1-1 på en kontring med vänsterdojan.
I början av andra halvleken har vi spelet under kontroll men sedan tappar vi fokuset och ÖDIK vinner de flesta dueller och löpningar. Gästerna gör 1-2 och även om vi ligger på hårt i slutet av matchen så skapar vi inte så farliga lägen. Tung förlust i en match där vi inte kommer upp i normal nivå. Vi får försöka avsluta säsongen med en bra match på tisdag mot Norrstrand...

HBK FJ

Inställd träning ikväll torsdag
2021-09-30 10:22

Vi ställer in kvällens träning pga regnsjuka planer.

Istället laddar vi batterierna inför söndagens match mot ÖDIK.

FJ

Matchrapport Hertzöga FJ - Rävåsen
2021-09-28 21:57

Batalj nummer två i Lilla VM semi. Vi ändrar i vår uppställning för att skapa mer tryck framåt. Idag har alla tjejerna käkat taggtråd och vi viker inte ner oss i närkamperna och löpningarna. Gästerna blir lite stressade när de inte kan kontrollera matchen som de vill. Det är små marginaler i mottagningar och passningar som gör att vi inte tar ledningen i matchen. Istället utnyttjar RIK två chanser och vi hamnar i underläge igen.

Men det känns idag som att vi verkligen förlorar med flaggan i topp. I andra halvlek skapar vi de flesta chanserna och när Ella reducerar till 1-3 så jublar tjejerna.

Återigen en riktigt bra fotbollsmatch och trots förlusten med 1-3 så är vi stolta över tjejernas insats!

Lycka till i finalen Rävåsen.

FJ

HEM, 06/10 15:56