Hertzöga BK
Innebandy

Kallelser till 30/10 skickade
2021-10-24 18:18

Nu är kallelserna till 30/10 skickade.

Då det är lite ont om spelare som anmält att de kan och vi misstänker några fler kommer tacka nej vore det uppskattat om ni kan svara på er kallelse så snabbt det går så vi får möjlighet att kalla ev ersättare vid behov.

För er som ev blir kallade till dubbla matcher så är det lite tajt med tid. Borta matchen slutar samtidigt som hemma matchen har sin samlingstid men vi löser det så de som blir dubbel kallade hinner.

Motståndare dragit sig ur serien
2021-10-12 17:47

Lördagens motståndare har dragit sig ur serien så hemma matchen på lördag är inställd.

Barnen som var kallade till denna match har fått ett utskick nyss om detta.

Matchen på söndag för dem som är kallade till den spelas som det är tänkt.

Match igen
2021-02-22 19:31

På lördag möter vi Hultsberg som bjudit in oss till träningsmatcher.

Både vi och dem kommer med två lag och alla kommer få spela två matcher var.

Kallelse är skickad till samtliga.

Första matchen på länge
2021-02-15 19:31

På lördag är det då dags för match igen.

Vi spelar borta mot Karlstad Öst.

Vi väljer denna gång att låta många barn vara med, vi spelar med 3 målvakter och 15 utespelare.

Så, många som får spela men blir lite mindre speltid per spelare denna gång.

Förklara gärna detta för er barn så de är förberedda på det.

Kallelse till de som ska vara med är nu skickad.

Kallelser November
2020-10-29 09:34

Idag går då kallelserna för november ut.

Dessa bygger på de "intresseanmälningar" för november som ni svarat på.

Viktigt att svara även på dessa inom utsatt tid, annars markeras barnen som "kommer ej" och vi börjar leta efter en reserv.

Kom också ihåg att det bara är dessa matcher ni idag får kallelse till som era barn ska spela i november.

Matcher November
2020-10-23 08:24

Idag kommer "intresseanmälningarna" för våra matcher i november gå ut.

Vill att alla svarar på dem, underlättar när vi tar ut lagen.

Ni kommer att ha till på tisdag på er att svara och på onsdag kommer de riktiga kallelserna gå ut.

Det är bara till de matcher ni får kallelsen på onsdag som era barn ska vara med.

Precis som förra gången skriver ni med i ert svar som kommentar ifall ni kan köra vid bortamatcher eller vara med som funktionär på hemmamatcher..

Det jag vill betona lite denna gång är att ni måste svara innan sista svarstiden. Om ni inte gör det kommer vi notera ert barn som "kommer ej". Detta är för att underlätta vårt arbete med att ta ut lagen och för att få tid att kalla eventuella reserver.

HEM, 06/10 15:56
HEM, 05/10 13:32