Hertzöga BK
HBK IP08

Matchrapport: Skattkärrs IK - Hertzöga IP08
2021-10-24 17:50

En lärorik och jämn match blev det där vi första perioden var aningen passiva i spelet. Skattkärr ställde upp med ett väldigt tydligt 2-1-2 och höll den positionen så snart de tappade bollen. Hertzöga försökte flera gånger att spela upp bollen men många gånger bröts passen och spelet vände. Skattkärr vann första klart.
I andra perioden blev det mer fart på grabbarna och stundvis var pressen också såpass bra att Skattkärr fick problem att vända om på ett kontrollerat sätt och målmässigt knappade Hertzöga in och när perioden var slut var det bara ett mål upp.

Tredje perioden var jämn och böljande, en bit in på tredje perioden lyckades Erik valla bollen förbi en spelare via sargen och sen avsluta uppe i krysset och Hertzöga var i ledning för första gången i matchen. Därefter blev det mycket press från Skattkärrs sida och lite oordning på vår sida och de lyckades tyvärr både kvittera och sen överta ledningen sista minuten.
Som sagt, en bra jämn match var det där vi kan ta med oss mycket!

...och, INGEN träning idag.

Öppen träning på lördag tillsammans med F05/06
2021-10-21 21:26

Hej!

P08 har blivit inbjudna på träning tillsammans med F05/06 på Hultsbergshallen på lördag 13:00 - 14:30, öppen träning tillsammans där vi siktar på träningsmatch med mixade lag.

Häng gärna på!

Matchrapport: Hertzöga IP08 - Degerfors IBK
2021-10-17 13:10

Hej!

Tillsammans med Degerfors startade vi igång säsongen och med innebandymatcher igen, nästan ett år har gått sedan senaste matchen. När man reflekterar så fanns till och med en period i vintras när vi inte ens tilläts träna inomhus, känns av någon anledning som väldigt länge sen.
Också enormt roligt att föräldrar åter kan delta på matcherna, kommer inte ihåg exakt, men gott över ett och ett halvt år sedan måste det vara.

Matchen då, jo där provade vi för första gången ett mer medvetet "styrspel", att försöka få motståndarnas uppspel längs ena kanten. Man kan säga att det är första linjen i försvarsspelet, försvarsspelet är något som vi försökt fokusera lite mer på de senaste veckorna (september var det fokus på fys). Sen går det fort i innebandy så i praktiken blir det inte så lätt att följa, men jag tror att spelarna tyckte det fungerade bra (hög press) och det är nog något som vi kommer försöka bygga vidare på och utveckla allteftersom.

Matchen, den slutade 19 - 2.

Jo, träning ikväll som vanligt.

Januariträningen
2021-01-24 12:20
Innebandyträning januari 2021
Hej!

Januari har nu snart passerat och vi har varit utan hall nu i en dryg månad, men till veckan öppnas dessa upp igen.
De senaste tre veckorna har vi ledare istället försökt hålla igång med lite löpning, fys och intervaller (stafetter) mest för att hålla gång med något då vi tror på att rörelse oavsett sport är viktigt. Lite av en chansning med tanke på kylan i januari och att det är aktiviteter som är en bit från egentlig innebandy. Det blev ändå lyckat då drygt halva laget har hängt på under veckorna.

Vill bara säga att det har varit ett härligt glatt gäng uppe på Tuggelite som bitvis haft frusna fingrar och tår i allt regn, rusk och blötsnö, men de har likväl glatt kört på och dykt upp igen!

Men... nu ses vi istället nere på Hultsbergshallen till veckan!

Matchrapport: Hertzöga-Karlstad IP08
2020-11-07 17:58
Lördagseftermiddagen bjöd på en mycket underhållande och välspelad innebandymatch i högt tempo.
Full fart och fint passningsspel resulterade i en målrik batalj.
Vi håller oss fokuserade och gör rakt igenom en mycket bra match även när det blir hård press från motståndarlaget i deras jakt på kvittering under slutminuterna. Roligt att se hur killarna stöttar och hjälper varandra ute på planen i stressade situationer.
Extra plus till Alfred Hildén i målet som gjorde många fina räddningar idag.
Matchen slutar med en härlig seger, 10-9.

//ledarna IP08

Matchrapport: Hertzöga IP08 - Nordmarkens IBF
2020-10-24 15:21
Hemmapremiären slutade med seger 9-1 för våra killar.
Första 10 minuterna bjöd vi på ett bländade spel och gick upp i en klar ledning.
Därefter tappade vi spelet en aning under mittperioden och kom tillbaka med ett tryggt spel i tredje.
Noterbart är att vi skriver in 9 olika målskyttar i match protokollet vilket är väldigt roligt.
Extra plus till Oliver i mål som gjorde många fina räddningar.

// ledarna IP08
HEM, 06/10 15:56