Intresseanmälan till poolspel
2017-05-12 18:00
Nu har alla arrangerande lag bestämt sina datum för vårens poolspel. Detta gör att vi nu skickar ut en INTRESSEANMÄLAN till de resterande poolspel som är innan sommaruppehållet. Observera att killarna inte är uttagna bara för att ni svarade att de kan det datumet. När ni har svarat kommer vi ledare att göra en fördelning av killarna på de olika poolspelen så att det blir en så rättvis uppdelning som möjligt och att alla som vill ska få spela ungefär lika många poolspel över en säsong.


Följande datum är det poolspel i vår:


Söndag 4/6 Mörmo IP/ Skoghall

Tisdag 6/6 Ulvsby

Söndag 11/6 Ängevi IP/Forshaga

Lördag 17/6 Kroppkärrs IP

Söndag 18/6 Örsholmens IP


Vi vill gärna att ni svarar på intresseanmälan så snart som möjligt för att vi ledare ska kunna göra fördelningen av killarna på de olika poolspelen, senast torsdag den 18 maj behöver vi veta när killarna kan spela.


När lagen är uttagna kommer ni få kallelsen så ni kan planera för vilka datum era killar är med på poolspelen under våren.


Matchtider för poolspelen uppdateras i kalendern- gå gärna in och prenumerera på den!


När ni loggar in på hemsidan www.hertzogabk.se kan ni också se vilka aktiviteter som era killar är kallade till.


Intresseanmälan är stängd


Hälsningar Ledarna P08
Intresseanmälan till säsongens cuper!
2017-05-12 07:44
Utesäsongen är i full gång och vilken fin start vi har haft på den! Förra veckan bjöd på strålande sol och glada barn som vill spela fotboll, denna vecka lite kallare väder men ändå fotbollssugna killar!
Med detta kommer här en intresseanmälan kring de cuper vi i dagsläget tänker oss åka på under säsongen. 
Planeringen är att delta i tre cuper, utöver våra poolspel som vi självklart också är med och spelar! 
Vi vill därför att ni gör en intresseanmälan för era killar vilka cuper som de kan och vill vara med på. Gå till intresseanmälan: Till intresseanmälan: https://goo.gl/forms/zzNlh2uM6oDlUTEj1 och svara om ni kan/inte kan vara med. Vi behöver anmäla lag till dessa och då behöver vi veta hur många som kan vara med vid de olika cuperna.  Alla cuper är endagscuper och mer information om tider mm kommer framöver när vi fått det från de arrangerande lagen. 
En av cuperna är vår egen cup Genrepet, sista helgen i september där vi kommer öva oss att spela 7-manna. Mer information om vad ni föräldrar behöver hjälpa till med kommer framöver från föräldragruppen, men minst en förälder (gärna två) från varje kille i laget behöver hjälpa till under den dagen och även viss förberedelser innan. 

Anmäl senast den 1 juni om ni kan eller inte kan vara med på följande cuper:
• GIK cup Grums, lördag 1 juli (5-manna)
• Sommarcupen Degerfors, lördag 19 augusti (7-manna)
• Genrepet Ilanda IP, lördag 30 september (7-manna) 


Alla cuper är gratis att delta i för killarna- anmälningsavgifterna betalar vi med lagkassan! 

Preliminära poolspelsdatum
2017-04-30 15:00
Vi har fått säsongens preliminära poolspelsdatum.
 I år spelar vi med tre lag i två grupper P9 svart och P9 vit. Det är 3-4 poolspel per vår och höst. 
 De preliminära poolspelsdatumen finner ni under dokument- "sammandragningar 2017 poolspel P9". Observera att datumen är preliminära, det kan exempelvis bli flytt från söndag till lördag.
Mer information och intresseanmälan till poolspelen, lägger vi ut när vi har fått inbjudan från de arrangerande lagen. 

Hälsningar Ledarna

Dax för träning på Ilanda IP!
2017-04-26 21:00
Nästa vecka börjar vi träna utomhus på Ilanda. 
Vi börjar måndag 1 maj kl 17:00-18:15, samling 10 minuter innan träning. Vi är på samma plan som förra året dvs 5-manna plan. 

Vi kommer träna 
måndagar kl 17:00-18:15 samt onsdagar kl 18:15-19:30. 
Kalendern är uppdaterad med träningstider. Samling 10 minuter innan träningen startar. 

På fredagar kommer det ligga en frivilligträning kl 16:45-18:00 med start den 5/5. Samling kl 16:35. Vi återkommer med mer information efter den första frivilligträningen, då vi vet hur många som dyker upp. 

Information från föräldragruppen
2017-04-25 20:46

Newbody

I torsdags gick beställningen iväg till Newbody och som säkert många har koll på slog vi förra årets rekord! Vi kan stolt meddela att vi i år tillsammans sålde 783 paket (förra året 766). Ett varmt och innerligt tack till hela laget för er strävan att sälja Newbody så framgångsrikt! Detta innebär inte mindre än 28 971 kronor till vår lagkassa, fantastiskt!  Paketen finns för avhämtning på Sadelvägen 5 från 26 april kl. 15:00. Hämta gärna så snart som möjligt! Fakturan från Newbody har också kommit så ni behöver swisha alt. föra över pengar för sålda paket senast torsdag 11 maj. Betalningsinfo erhålles vid avhämtning av paketen.

 

Genrepet

Datum för Genrepet är flyttat p g a annan verksamhet på Ilanda den ursprungliga dagen. Nytt datum är lördag 30 september. Vi återkommer inom kort med mer info, men precis som vi meddelade på föräldramötet behöver minst en (gärna två) förälder från varje kille delta under denna dag. Vi kan även behöva hjälp med vissa förberedelser. Vi samkör detta med F08, men det är mycket som skall fixas/hanteras så ju fler vi är desto bättre. 

 

Kiosk- och städschema

Under ’Dokument’ finner ni schema för kiosken och städet i år. Vi har kiosken vecka 34 och städ av pojkarnas omklädningsrum vecka 36 och 37. Tiderna för kiosken är avstämda med Mathias på kansliet och således anpassade till nu planerade aktiviteter på Ilanda vecka 34. Observera att detta kan komma att ändras, men föräldragruppen stämmer av med Mathias i nära anslutning till vecka 34 och meddelar kioskgruppen ev. förändringar av schemat. Behöver ni byta kiosk- eller städpass hanterar ni det själva genom byten sinsemellan precis som förra året. 

 

Poolspel/Hamburgergrillning

Datum för poolspel har börjat trilla in och i nuläget verkar det som vi har två hemmapoolspel, söndag 7 maj och söndag 10 september. I nuläget planerar vi för grillning båda dessa datum och återkommer med mer info och schema när vi fått laguppställningen. Vår avsikt när vi planerar är naturligtvis att alla får se sitt eget barn spela någon stund.


 

Sponsring & Newbody
2017-04-11 00:17

I dagsläget har vi ett antal sponsorer till pojkarnas långärmade tröjor, men vi jobbar fortsatt idogt med att hitta fler sponsorer för att ytterligare kunna reducera priset på övriga plagg. Vår önskan är därför att samtliga tänker till ännu en vända och tillfrågar släkt/vänner/bekanta/arbetsgivare om de kan sponsra med en slant mot tryckt logotype på tröjorna. Får ni napp, kontakta Maria Bäckman omgående.

 

Heja på med Newbody, i skrivande stund är vi uppe i totalt 377 paket. Vi hoppas att det sprätter till under påsken, tänk på att sista dagen för er att klarmarkera er order är tisdag 18 april.

 

Glad Påsk önskar Föräldragruppen

 

Kommande aktiviteter
Nyheter från sektionen
Fotboll, 20/06 16:00 
Nyheter från föreningen
Hertzöga Bollklubb, 22/06 21:16 
Hertzöga Bollklubb, 21/06 21:31 
Hertzöga Bollklubb, 19/06 15:17 
Hertzöga Bollklubb, 08/06 11:48 
Hertzöga Bollklubb, 07/06 13:47 
Hertzöga Bollklubb, 05/06 12:15