Spelschema Genrepet 30 september
2017-09-16 10:02

Under fliken Dokument finns nu även spelschemat för Genrepet inlagt, P08 ställer upp med tre lag. Lagindelningen meddelas så snart den är klar.


Hälsningar Ledarna

Bemanning Genrepet 30 september 2017
2017-09-14 21:04

Genrepet närmar sig med stormsteg och nu finns bemanningsschema under fliken Dokument på vår hemsida. Om ni behöver byta pass löser ni det sinsemellan som vanligt och meddelar samtidigt Anna Carlsson om bytet så att vi har ett uppdaterat och korrekt schema att gå efter den 30 september. 


Ni som ingår i Arenagruppen kommer att få ett separat mail från Caroline Rosengren som är ansvarig med ytterligare detaljerade instruktioner och ev. förberedelser ni får hjälpas åt med innan. I Arenagruppen ingår även föräldrar från F08.


Föräldragruppen ordnar med inköp till grillförsäljningen, ni som skall jobba där dyker upp till start av passet och utför de ev. förberedelser som behövs innan det är dags att börja sälja. Vi kommer att sälja både grillkorv och hamburgare denna gång.


F08 har hand om lotteriet och prickskyttet. 


Vi vill även uppmärksamma att trots att man har ett pass med start- och sluttid under dagen är vi alla gemensamt ansvariga för hela arrangemanget vilket betyder att man hugger i där det behövs även utanför sitt pass samt att alla hjälps åt att få i ordning arenan i fint skick när dagen är slut. 


Spelschema och lagindelning hanterar ledarna och meddelar detta så snart det är klart. Matcher pågår mellan 09:00 - 15:45 ca.


Frågor eller funderingar? Hör av er till någon i Föräldragruppen så löser vi det!


Bästa hälsningar Karin, Maria, Liv & Anna

Poolspel på söndag 10 september
2017-09-04 20:21
Nu på söndag 10:e har vi som ni redan vet hemmapoolspel. Vi har bestämt att enbart sälja korv med bröd (grillade) då det troligtvis, pga de tidiga tiderna, inte kommer vara någon stor försäljning, men vi måste erbjuda något. 

Föräldrar med barn i det gröna laget ansvarar för att starta upp och förbereda från 09:00 och bemanna den fram till 11:00.

Föräldrar med barn i det gula laget ansvarar för att bemanna grillen från 11:00 samt plocka ihop efter avslut, ca 13:00.

Prata ihop er så kan nog alla få titta lite på barnens fotboll också. 

Det kommer vara representanter från föräldragruppen på plats hela dagen.

Tack på förhand!

Vänliga hälsningar 

Föräldragruppen 
Sommarcupen Degerfors 19 augusti på Stora Valla
2017-08-11 23:35
Nu är kalendern uppdaterad med samlingstider, matchtider och lagindelning. 
Denna cup är en 7-mannacup och matcherna är 1 x 25 minuter.
Troligtvis sker ombytet på Stora Halla, men följ anvisningarna på plats. 
Kiosk med hamburgare och korv finns på spelområdet.
Hoppas på ett skönt fotbollsväder för denna cupdag i Degerfors!

Hälsningar 
Ledarna P08
Info från Föräldragruppen – Inför hösten
2017-08-11 13:44
Hej!

Hoppas alla haft en skön och avkopplande sommar. Nu har ju fotbollen dragit igång igen och med den några aktiviteter för oss föräldrar att utföra. Det började redan med planvärdskap vid 10-åringarnas cup lördag 5 augusti, varmt tack till alla som ställde upp på detta. Nedan följer information om det vi behöver ha koll på inför hösten, vänligen uppdatera er och vid ev. frågor återkopplar ni till någon i föräldragruppen så snart som möjligt.

 

Kiosk- och städveckor

Som tidigare meddelats har vi kioskvecka på Ilanda vecka 34 (21-27 augusti) samt städveckor vecka 36 och 37. Under fliken ’Dokument’ på P08’s hemsida ligger ett något uppdaterat schema vad gäller byte av pass. Observera dock att tiderna på passen måndag till söndag vår kioskvecka kan komma att ändras, vi behöver stämma av med Mathias på kansliet fredagen veckan innan för att säkerställa att kiosktiderna stämmer med aktiviteter på Ilanda. Om det blir förändringar i schemat skickar vi ut information om det så snart som möjligt. Behöver ni byta pass med någon annan förälder och inte har kontaktuppgifter, kontakta föräldragruppen. Vi vill inte lägga ut allas kontaktuppgifter publikt på vår hemsida utan ert tillstånd. Under fliken ’Dokument’ ligger också instruktioner för städ respektive kiosk.

 

Hemmapoolspel söndag 10 september

Som det ser ut nu har vi hemmapoolspel söndag 10 september, dock inte helt säkerställt med kansliet ännu varför det kan komma att ändras. Vid detta poolspel kör vi hamburgerförsäljning som vanligt och bemannar gör de föräldrar vars barn spelar just i detta poolspel, vi återkommer med schema när vi vet hur laguppställningen ser ut. Ansvariga från föräldragruppen är Maria Bäckman och Karin Rudehov.

 

Genrepet lördag 30 september

Slutligen har vi Genrepet att hantera, den mest omfattande men också roligaste tillställningen som vi avslutar säsongen med. Som det ser ut nu har pojksidan 16 lag anmälda och flicksidan 12 lag, kan dock bli fler på flicksidan. Detta betyder alltså minst 28 lag, jättekul! Som tidigare meddelats ett par gånger under säsongen behöver minst en förälder från varje pojke i laget ställa upp och jobba denna dag. Detta är ju vår möjlighet att tjäna in en rejäl summa till laget samt också öva oss inför 10-åringarnas nästa år. Vårt lag är ansvariga för hamburgerförsäljning och F08 för lotteri och prickskytte. Tillsammans med F08 ansvarar vi för städ/parkering/skyltar samt olika uppgifter kopplade till själva matcherna. Det var och en behöver utför nu är:

·       Lotteripriser: Varje familj behöver skänka minst två lottpriser/per familj. Ett tips från 10-åringarnas är att tänka på att det är väldigt mycket barn som tar lotter varför det är lämpligt även med priser som barn tycker är roligt att vinna, alltså inte bara ’vuxenpriser’. I P08 är det Maria Bäckman som tar hand om insamlingen till lotteriet och hennes önskemål är att priserna i största möjliga mån inlämnas samma dag, lördag 26 augusti mellan kl. 10-12. Andra tider för inlämning görs upp med Maria separat. Adressen är Torpgatan 14.

·       Bemanning Genrepet: Vänligen maila Anna Carlsson (lillanna71@hotmail.com) vem/vilka från respektive familj som har möjlighet att jobba under dagen, detta också senast lördag 26 augusti. Själva bemanningsschemat med vilken uppgift man blir tilldelad samt tid för detta hanterar föräldragruppen och meddelar i god tid innan 30 september.

 

Ok, det var allt! Mycket information på en gång, men i år hamnade huvudparten av våra aktiviteter under hösten. Som sagt, hör av er vid frågor!

 

Bästa hälsningar Föräldragruppen

Kallelser till poolspel 12 och 13 Augusti och träningsstart måndag 7 augusti kl 17:00
2017-08-06 21:17
Hoppas ni alla har haft en skön sommar!
Imorgon måndag 7 augusti kl 17:00-18:15 kör vi igång med höstens träningar. Vi kör vidare med två träningar i veckan måndag/onsdag och en frivilligträning på fredagar. Samma tider som i våras!

Vi har två poolspel redan 12-13 augusti där kallelser till de uttagna kommer under söndagen. Eftersom poolspelen är redan nästa helg ber vi er svara senast måndag 7/8 kl 22:00 så vi hinner kalla in eventuella reserver.
Ytterligare fyra poolspelsdatum är på gång i höst för de som inte kommer spela kommande helg.

Inför säsongsstarten så kan vi även påminna er om sommarcupen i Degerfors den 19 augusti samt vår egen cup Genrepet den 30 september. Mer info kommer inom kort inför dessa cuper. Har ni inte anmält era killar till Genrepet än så gå in snarast och gör det!

Stort tack även till er föräldrar som hjälpte till med planvärdskapet på 10-åringarnas cup under helgen!

Hälsningar 
Ledarna P08
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från sektionen
Nyheter från föreningen
Hertzöga Bollklubb, 10/01 11:15 
Hertzöga Bollklubb, 06/01 07:37 
Hertzöga Bollklubb, 03/01 15:34 
Hertzöga Bollklubb, 02/01 09:20 
Hertzöga Bollklubb, 31/12 16:07 
Hertzöga Bollklubb, 21/12 14:20