Winning ground Linköping
2018-08-07 12:09

F06 åkte med två lag till flickturneringen Winning ground i Linköping. En lyckad turnering med jättefina gräsplaner, duktiga domare och duktiga motståndare. Vi minns speciellt det fina klapp klapp spelet och att alla är delaktiga vilket vi fick beröm av utomstående för. Några matcher gick det troll att få in bollen men å andra sidan kompenserade vi med en hel del drömmål. Annat att minnas länge förutom matcherna är paraden in till stora torget, inmarschen o spelarpresentationen på vår Arenamatch, badet i Stångån och de många kortspelspartier i korridoren.

Tack till arrangörer, föräldrar, domare och motståndare för en kanonhelg.

Extra tack till er tjejer som har sådan bra inställning på och utanför planen. Nu fortsätter våran resa i fotbollsutbildningen med dess många dimensioner.

Nationaldag, sol o fotboll
2018-06-06 21:29

Vinnare av B-slutspelet i Eds sommarcup
2018-05-13 19:55

Söndag morgon och regnet hänger i luften, vi har fått en gratis plats till Eds sommarcup som vi rullar iväg på i arla morgonstund.

Första matchen börjar trevande och Färgelandas tjejer gör mål på en utav få chanser, vi har chanser men har inget flyt i spelet.

Eds tjejerna är effektiva med sina långbollar och vi jobbar på för att spela bollen till varandra, men flytet kommer inte igång.

Nu äntligen Norrstrand som brukar vilja spela boll och ju mer solen skiner desto mer skiner vårt spel, dagens första vinst.

B slutspel och andra laget från Ed står som motståndare😏-ska det bli tjong spel igen?

Nu skiner solen ordentligt och vi med, vi gör varandra bättre, rör oss, passningarna kommer rätt. 1-1 efter full tid och förlängning. Sandra är tyst, Lars är tyst, Anders är tyst- tjejerna tar över!

Dem blickarna när vi ropar: HERTZÖGA.

Dem glömmer jag aldrig!

Vi vinner med 2-1, rättvist!

B final mot Viken som har spelat bra fotboll hela dagen. Men nu skiner solen och vi spelar fantastisk fotboll, byter sida flera gånger, väggpassen är där dem ska.

Vinner komfortabelt med 3-0.

DANCE YOU OFF!

Tack tjejer för en bra dag, kom ihåg blicken och viljan i semifinalen!

Färgelanda indoors cup
2018-03-17 22:54

Jättestark insats av våra två lag i Färgelanda cup. Första gången någonsin som tjejerna spelar futsalmatcher men det kunde man inte ana. Båda lagen gick obesegrade o vann sina respektive grupper. I slutspelet blev det dock tyvärr respass. Extra surt var det för gula laget som åkte ut på lottning. Kanon tjejer !

Forza HBK !

F06 peppar A-laget
2017-09-08 21:31
I tisdags peppade vi A-laget med high-five och lycka till inför den viktiga matchen mot Villastaden på fredagen. I torsdags fick tjejerna vara med A-laget på en övning. Stort för våra tjejer och toppen att det är så nära i HBKfamiljen. Hur det gick för A-laget ? Jodå vinst med 3-0 ! Bra jobbat tjejer !
Hertzöga Bollklubb, 18/08 21:03
Hertzöga Bollklubb, 18/08 15:00