HBK P03
Hertzöga BK P03
2020-06-24 15:02

Nu är snart vårsäsongen färdigspelad för Hertzöga P03.

Vi har spelat i en P17-18 serie där resultaten inte sammanställts i någon tabell.

Tråkigt förstås att inte spela i en riktig serie men kul att ändå få spela matcher och inte bara träna.

Inför hösten behövdes en ny anmälan till förbundet för att spela i en P17-19 serie med enkelmöten och samanställd tabell.

Till denna serie har Hertzöga valt att inte anmäla något lag.

Anledningen till detta är att vi(P03) är en liten trupp(12st) utan egen målvakt.

Att vi har fått ihop lag till spel under våren beror på att vi haft möjlighet att låna målvakt och spelare från U-laget och till viss del även från 04-laget.

Detta kommer inte vara möjligt på samma sätt under hösten eftersom U-laget då spelar i en egen serie.

Dessutom blir vår redan lilla trupp ännu mindre under hösten då flera av våra spelare även spelar Innebandy och möjligheten att kombinera sporterna inte kommer att fungera.

Det som vill spela fotboll i Hertzöga även under hösten kommer naturligtvis att få möjlighet till det, fast då inte i ett P03-lag.

Vill man spela kontaktar man ledarna i antingen 04-laget där man kan spela med dispens eller U-laget. Deras kontaktuppgifter finns på Hertzögas hemsida.

Vi vill med detta tacka för oss och önska alla spelare lycka till och hoppas att de ändå fortsätter att spela fotboll.

Peter och Ulf

Hertzöga BK P032020-06-24 15:02