Herr U

HBK U - Svanskog 7-1
2021-08-08 21:01

Tredje raka segern för HBK U

Hertzöga U tog tredje raka segern i division 5 västra när Svanskog besegrades med 7-1 (4-1) hemma på Ilanda.

Segern innebär att laget vunnit samtliga matcher efter sommaruppehållet. I höstpremiären besegrades Kil med 1-0 följt av seger mot Värmlandsbro med 2-0 och så 7-1 hemma mot Svanskog i söndags. Det innebär alltså nio inspelade poäng och 10-1 i målskillnad så här långt i höst. Segern innebär också att Hertzöga U ligger på femte plats i tabellen efter nio spelade omgångar.

Matchen mot Svanskog inleddes med 1-0 redan efter tre minuter och sedan rullade det på till ledning 4-1 i halvtid. I andra halvlek fortsatte Hertzöga att göra mål och ökade på till 7-1 innan matchen var över.

Målskyttar: Självmål, Alex Nord, Riaz Ahmadi, Melker Josephson, Maher Suliman Yousif, Abdurrahman (Su) Kupeli, Anton Puhls.