NWT efter Glassbolaget cup

Glassbolaget cup 5/1 2019
F07 & F08

Julkalender 2018 med ”skills”
Bra jobbat allihop! ”Tunnla tomten” var populärast!

Julkort 2018 Hertzöga F07-08

Julavslutning 2018 - femkamp

Upptakt F07- Vänerns pärla Mariestad 29-30/9
Träningspass på lördagkväll i Mariestad med övernattning inför cupspel på söndagen. Bra uppladdning inför kommande säsong med många vinster med hem.

Upptakt med övernattnings kick-off F08 28-29/9
Incheckning med VIP-pass, innebandyträning, fredagstacos, egen mjukglassmaskin, disco med godisregn, tävlingar, stafetter, sångcharader, pyjamasinnebandy utomhus i minusgrader, pärla HBK-armband

Gruppkort säsongen 2017-18

Chans till revansch!

Seriepremiär Hertzöga BK Lag grön!
Seriepremiär Hertzöga BK Lag grön 15 oktober på Ilanda mot Dottevik.

Seriepremiär Hertzöga BK lag gul!
Seriepremiär Hertzöga BK lag gul, 14 okt 2017 Ilanda mot Åmål.

Hammarö Cup - 8 april (F07)

Hertzöga BK F07-08 ställde upp med ett Grönt, Gult och Vitt lag => 33 spelare anmälda! Det blev våra första matcher på helplan efter en säsong med zonspel.

Varje lag spelade 3 matcher => Vi fick se mycket fint passningsspel och mycket "grön/gul kämpa-glöd" med många spännande och jämna matcher.

Tack tjejer för en fantastisk dag! Vi ses igen till hösten!

//Ledarna

"
Chans till Revansch - Spelare mot Föräldrar

Säsongen avslutades med zonspel "Spelare mot Föräldrar" torsdag 6 april i Ilandaskolan - 7 omgångar med 4 matcher i varje => efter 28 matcher gick Spelarna ur kampen med 13 vinster mot Föräldrarnas 7 vinster!

Kvällen avslutades med fika och diplomutdelning och några ord om den gångna säsongen och vår avslutande Hammarö Cup kommande lördag.

//Ledarna